SNEVEJR!

Foto lånt her

Hurraaaa, det sner! For en times tid siden, gik Otto og jeg ned til hans vuggestue, og da sneede det med småbitte, men tætte, fnug. Nu er de blevet større, og det bliver ved med at sne. Jeg håber det fortsætter, og at vi vågner til et snelandskab som på billedet her imorgen. Jeg elsker snevejr, og håber meget på at Otto skal opleve ordentlig sne, med kælk, snemand og knitren under fødderne.

5 meninger om “SNEVEJR!”

  1. Jeg har simpelthen også sådan lyst til at få sne – meget sne. Så meget at alting står stille, folk ryger ned i tempo og bliver søde og rare (: Der er bare noget hyggeligt over sne. Lyden er fantastisk. Det er som om vi kan råbe så højt vi vil uden at det kan høres… lyden bliver spist af sneen. Ja, og knitren. Det bringer mig altid tilbage til min barndom hvor jeg så Mummi Troldene. Så hyggeligt!
    Skønt billede iøvrigt!

  2. Skønt billede! Elsker også sne, det er så eventyrligt. Smukt billede. Her hvor jeg sidder lige nu sneer det også og fryser -7. Vi er på der årlige skiferie.

  3. Forstår ikke, hvis man ikke synes at sne er noget af det mest idyliske og skønne i verden.Jeg elsker sne… jeg synes de sidste to vintre har været SÅ dejlige…

    Jeg sad på arbejdet i ½ time bare med kaffekoppen i hånden og stenede ud ad vinduet på sneen. Desværre smeltede den til middag 🙁

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *