31 maj, 2011

Lopper og andre gode sager


#1: Fantastisk loppefund bestående af 5 gamle bolscheglas fra en købmand.
#2: Super fin lille karafel, også et loppefund.
#3: Bakke og lillebitte espressokop.
#4: En helt igennem fake plante i en glasskål.
#5: Servietter.
#6: Benet på en af mange skamler i en fin blå pastel.

Igår var min mor så sød at være chauffør for eftermiddagen, så jeg kunne komme på en lille loppetur og en tur i Ikea. Jeg har fået købt noget interiør til butikken, blandt andet et kæmpe bord og en masse skamler. Det skal nok blive godt. Jeg regner ikke med at være færdig med alt til den 10, for jeg har mange detaljer i hovedet, af den slags der har bedst af at vente til det helt rigtige dukker op. 

Idag har jeg også endelig fået bestilt varer til butikken. Jeg glæder mig til at modtage det, og få det op på hylderne inden åbningen. Hvis jeg da når at få det hele. Det gør jeg nok ikke, men forhåbentligt får jeg nok til at det ser ud af lidt. Og hey, idag ligger jeg på forsiden af aoa.dk. Se bare her.

Jeg leder...

Fundet her

....egentlig efter et lille fritstående skrivebord til butikken, men i min jagt faldt jeg over billedet her. Det er måske heller ikke en helt dum løsning. Og dog, jeg skulle jo nødig sidde med ryggen til døren. Jeg forestiller mig at det skal være i en vis stil, og jeg er ganske verliebt i den type borde som jeg viser nedenfor. Det skal så bare helst ikke være meget længere end 100 cm, og ikke koste alt for mange penge. Det lader til at være en ret umulig opgave at finde, så nu kaster jeg den ud i blogland, og håber der er nogen der kan hjælpe. Pretty please?

29 maj, 2011

Dagens loppefund


Jeg havde misset der var marked på Ingerslev idag, så det var først da min gode veninde Naja kom på besøg og nævnte hun var gået forbi det, at jeg kom afsted. Og det var lige sent nok, for de fleste havde pakket sammen. Men jeg fandt en fin ting, nemlig et stort O, som er et gammelt neonskilt. Og jeg fik det ganske billigt. Fedt, sådan et har jeg ledt længe efter til Ottos værelse.

Den opmærksomme læser vil måske lægge mærke til rammerne ved siden af kommoden. Ja, det er dem jeg for efterhånden længe siden lavede, som endnu ikke er kommet op på væggen. Den slags uafsluttede projekter er her efterhånden en hel del af. Er det kun mig, eller har du dem også?

The joys of parenthood
Igår aftes, netop da min kæreste og jeg var ankommet til Herr Bartels og skulle til at bestille herlige drinks, ringede mobilen. Otto var ikke helt frisk, og om vi ville komme og hente ham? A'men altså, nu var vi jo endelig ude på en tiltrængt datenight. Nå, men det er jo ikke som om vi kan nyde det, når sonnyboy ikke har det godt, så vores aften endte ganske brat, før den egentlig var begyndt. Oh the joys of parenthood!

*Written in BlogPress for iPhone*

28 maj, 2011

Rhum and Coca ColaNå, men vi tager lige i byen. Skål og god weekend!

Motorvejsblomster
Sidder i min mors bil, på vej hjem fra Odense til Århus. Dagen har stået på workshop til endnu et hyggeligt polterabend, og min mor stillede op som chauffør for dagen. Dejligt! Langs motorvejen er der spækket med lupiner, en blomst jeg plukkede lystigt som barn. Ærgeligt man ikke lige kan holde ind til siden, ville gerne have en kæmpe buket med hjem.

*Written in BlogPress for iPhone*

27 maj, 2011

En hausfrau i reklamekampagne


Måske husker du de indlæg hvor jeg fortalte kort om en kommende reklamekampagne og min dag i et fotostudie? I denne weekend lanceres kampagnen så endelig, og nu kan jeg fortælle mere om det. Jeg blev nemlig kontaktet af Kop & Kande kort efter min medvirken i Aftenshowet. De stod netop og skulle indføre cupcake-relaterede bageartikler i sine butikker, og om jeg ville være ansigt i deres cupcake-kampagne, nu hvor jeg var stemplet cupcakeekspert? Wow! Jamen...ja, det ville jeg da gerne...

Så jeg var jo så i fotostudiet hos reklamebureauet 727 (dem med flyveren ved Skanderborg) med mine cupcakes og mig selv, og det er nu blevet til en større kampagne for Kop & Kande. En side i deres reklameblad (som sendes ud til 1 million husstande!), en hjemmeside dedikeret til cupcakes, og en konkurrence på facebook hvor de 2 præmier er en af mine workshops. Kig forbi!

Det er ret mærkeligt at se sig selv på den måde, især da jeg er en af dem der aldrig er tilfreds med billeder af sig selv. Men på trods af det, syntes jeg det er en rigtig fin kampagne de har lavet, og jeg er spændt på at se responsen på det hele. Og på hvem de heldige vindere er, og hvor i landet jeg mon skal hen med mine workshops. Måske skal jeg hjem til dig?

Blogpicnic lever videre!


Da jeg måtte erkende det blev for meget for mig, at arrangere blogpicnic midt i alt det andet arbejde jeg står i, var der heldigvis 2 dejlige damer der ikke var blege for at gribe faklen, og køre arrangementet videre. Cille og Louise meldte sig på banen, og nu er der en chance for at det rent faktisk bliver til noget. Læs indlægget her, hvis du har lyst til at deltage i en hyggelig dag i Århus, sammen med en masse andre søde bloggere. Jeg har!

26 maj, 2011

Kender du nogen?

Der kan sådan noget med hjemmesider, indkøbskurve og den slags web-sager? Kan du måske? Så er det måske lige dig jeg har brug for. Send mig lige en mail, ikke. Tak!

Aaahhh!
En kold fadøl og lidt lækker plukmad i godt selskab. Det skal der være plads til ovenpå en eksamen. Nu; til lokalet og se hvad håndværkeren får udrettet.

*Written in BlogPress for iPhone*

Er paa vej...
...til eksamen i skriftlig matematik. Wish me luck!

*Written in BlogPress for iPhone*

25 maj, 2011

Arbejd' arbejd'.

Der arbejdes i små ryk i lokalet. Vinduerne er nu dækkede til, så nysgerrige forbipasserende ikke kan smugkigge ind, før det hele står helt færdigt. Der er installeret vandrør og afløb, og idag blev vandet koblet på. Jeg skal også have installeret et mindre køkken, og det er forhåbentligt på plads inden weekenden. Og så kan indretningen rigtigt begynde!

*Written in BlogPress for iPhone*

24 maj, 2011

Invitation til Reception


Fredag den 10 juni syntes jeg du skal sætte et stort fedt kryds i din kalender. Fra kl. 16.00 til ca. 19.00 holder jeg nemlig åbningsreception i Cupcakefabrikkens nye butik, og du er naturligvis velkommen! Adressen er Chr. Wærumsgade 15, 8000 Århus C. Der er gratis cupcakes til de hurtige. Håber på at se rigtig mange af jer!

Jeg har netop lagt ny information om mine workshops ind på fabrikkens side, og der er flere nye tiltag. Kig forbi, og se om der er noget der kan friste. Nu kan man f.eks. booke sig ind på ugentlige pladser, og man kan komme til workshop med sine børn. Spændende, ikke?

22 maj, 2011

Stilhed...


...er ikke det der er mest af her på bloggen. Jeg skriver jo oftest mindst et indlæg dagligt, men igår var der helt stille. Jeg arbejder meget i disse dage, og har travlt med at nå 2 vigtige deadlines, og så lige alt det andet. Fra fredag til lørdag eftermiddag var jeg helt alene hjemme, og det var fedt at kunne fordybe mig 100% i mine projekter. Og ja, det hele handler om cupcakes i disse dage. Inden for et par dage annoncerer jeg de nye tiltag omkring mine workshops, og indbyder til reception i Cupcakefabrikken. Det glæder jeg mig til!

Desværre er Otto igen feberramt, på trods af at være på penicillin, så det sænker lige mit arbejdstempo en smule. Eller ret meget, for at være ærlig. Det er svært at få noget fra hånden, når man har en dreng der hele tiden vil være i ens favn. Helst helt under huden, hvis det stod til ham. Nogle med gode råd til hvordan man undgår alt det sygdom? Han får bio-strath dagligt, men det har vist ikke den store effekt. Åh, jeg troede ellers lige penicillinen var vores redning. De sidste 3 uger har han ikke været meget mere end 5-6 dage i vuggestue. Og ja ja, sådan er det at have små børn. Det hører vi hele tiden, men det kan man ligesom ikke bruge til så meget, når tingene hober sig op. Nå, men det skulle heller ikke være et brokkeindlæg, så jeg stopper her!

20 maj, 2011

I (heart) Dyrehaven


Imorges pakkede vi delebilen, og kørte en tur ud til Dyrehaven. Otto er meget glad for dyr, så vi troede det ville være et kæmpe hit. Han var nu ikke særligt imponeret til at starte med, men da de kom helt tæt på og hapsede hans riskiks, var det nu alligevel lidt spændende. Jeg blev ret overvældet, da jeg pludselig havde en flok på 8-10 dådyr (rådyr?) omkring mig, som alle forsøgte at få en kiks fra pakken. De er virkelig tamme. Eller....de er virkelig vant til mennesker.

For lidt siden sendte jeg Otto og kæresten til sommerhuset i Ebeltoft, hvor de skal hygge med Ottos Farmor og Farfar. De kommer først hjem engang i morgen, så jeg kan få arbejdet på mine projekter. Så indlægget her er jo en ren overspringshandling; shame on me!

19 maj, 2011

Fantastisk dag

En lille ting til en ny veninde

Igår havde jeg en dag i selvforkælelsens tegn. Jeg var til ansigtsbehandling, en gave jeg fik til min fødselsdag i oktober, men som af forskellige årsager først nu blev indløst. Åh, sikken luksus! Det er mange år siden jeg sidst fik sådan en, hvilket egentlig er en skam. Det burde man unde sig selv jævnligt. Skønt med skønt på. Lige efter tog jeg på cafe Drudenfuss med et nyt bekendtskab. Her stod den på karamelkage med pop, hyldeblomstsaft og virkelig godt selskab i nogle timer, hvorefter jeg tog til forpremiere på Pirates of the Caribbean 4 med min kæreste. En helt igennem fantastisk dag!

16 maj, 2011

It's official!


Jeg har lige skrevet under på kontrakten, betalt depositumet, gået lokalerne igennem, og fået nøglerne i hånden. Nu kan jeg endelig afsløre hvad der har været på trapperne. Cupcakefabrikken er blevet med lokale! Og hvilket lokale, siger jeg bare. Smuk indgang, store flotte vinduer, vindeltrappe og en lys rummelig kælder som bonus. Se bare her:


Og hvad skal der så foregå bag ruderne her? Jeg skal da holde mine workshops, bruge det som showroom, og sælge cupcake-relaterede produkter. Så inden længe kan jeg præsentere nye former for workshops og lignende. Alt fra ugentlige workshops, hvor man bare booker sig ind på en plads, til særlige workshops for børn, og meget, meget mere. Jeg glæder mig helt vildt til at komme igang.

-Og hey, selvfølgelig inviterer jeg til fernisering, når lokalet står færdigt og klart. Det siger da sig selv. Og så er der cupcakes til folket!

Update: Tusind tak for alle jeres dejlig lykønskninger. Fedt at så mange vil kigge forbi. Jeg gør det lige helt klart hvor det er, for det er der flere der ikke er helt sikre på. Det er i Århus. Helt præcist på Chr. Wærumsgade 15, på hjørnet af Ålborggade. Faktisk lige om hjørnet fra vores egen lejlighed. Det er også tæt på det famøse Ingerslev marked, hvor gode lopper findes den 1.e og den 3.e søndag i måneden. Og lige overfor Ahrenbergs Ismejeri, som laver lækker, lækker is hele sommeren. Helt perfekt sted!

Undskyld!
Jeg har sjusket! Jeg har ikke fået lagt alle de fantastisk give aways i Blogland, som venter i min mailboks, på min give away liste. Jeg har heller ikke fået fulgt op på de dejlige awards jeg er blevet tildelt den seneste tid. Og jeg har et hav af emails og kommentarer jeg skylder respons. Og derfor har jeg dårlig samvittighed. Og lidt stress. For jeg vil så gerne det hele, men jeg har så mange bolde at jonglere med for tiden, at jeg helt har mistet overblikket....

*Written in BlogPress for iPhone*

14 maj, 2011

Rod + Bla bla

Legetøjsrod
Nu er der vidst styr på sagerne igen, her i Blogland. De forsvundne indlæg er tilbage, dog uden kommentarer. Men sikke noget rod der er i betjeningspanelet, fordi de gamle indlæg bliver blandede med nye indlæg. Helt uoverskueligt!

Jeg er ved at få de sidste detaljer på plads, omkring min fremtid som fuldtidsselvstændig med cupcakefabrikken. Jeg løftede sløret for nogle af jer til markedet, men der mangler stadig nogle praktiske ting, og noget papirarbejde, før jeg kan fortælle jer alle hvad der komme skal. Men jeg glæder mig helt vildt, og har store sommerfugle i maven. Som til tider også er lidt urolige, for det er et stort og usikkert skridt at tage. Mere om det snart!

Idag står den bare på afslapning og hygge, så vi kan blive ordentligt raske. Imorgen skal min yngste lillebror konfirmeres, så der står den på familiefest. Håber vi får solskin.

12 maj, 2011

Stemningsbilleder

Nybagte morgenboller
Morgenbordet blev dækket af det fineste blandede service
Lækker frisk frugt
Retro interiør
Mere fint service
Hæklet skønhed
Fiiint sengetøj
Morgenmadshygge
Yndigt stilleben
Lækre detaljer über alles
Også udenfor
Lidt af den skønne hytte
Pink flamingo i køkkenhaven
Pink træ i haven
Rigeligt med plads til udendørs hygge
Detalje fra skuret
Mere retro interiør
Lotus i haven
Detalje fra terassen
Fin plakat på et af værelserne
Pynt på emhætten
En stak af det fine service i køkkenet
En efterladt konfirmand?
Hytten hvor lejrskolen blev afholdt, var et sandt slaraffenland for en retroelsker som mig. Alt interiør var sååå fint, og hytten emmede af hygge. Virkelig et lækkert sted! Det var helt ærgeligt vi kun havde aftenerne derude, for vi fik slet ikke nydt stedet til fulde.

Det har været en helt utrolig oplevelse, at være på lejrskole med så dejlige mennesker. Jeg savner flere af dem allerede, og er ret benovet over at man kan komme så tæt på hinanden, på blot nogle dage. Tak for en meget berigende oplevelse, til jer der var med. Håber vi snart kan lave en tur igen, som vi snakkede om!?

Ps: En tur til vagtlægen igår aftes, endte med konstatering af halsbetændelse, og dermed en omgang penicillin. Jeg ligger i sengen med svingende feber, og kan næsten ikke snakke, pga. den hævede hals. Min eksamen kan jeg skyde en hvid pil efter, så det må istedet blive en sygeeksamen til august...