30 april, 2011

En ny kjole


Jeg har fået en ny kjole idag. Det er en H&M sag, som egentlig var gulvlang, men efter en tur med saksen, går den nu til lige under knæet. Den er sommerlig og fin, og mønsteret minder mig lidt om cupcakes. Bare lidt.

28 april, 2011

Tattoo or not tattoo #4Jeg kigger meget på tatoveringer, som mine tidligere indlæg allerede har afsløret. Idag skrev Puk om denne garnnøgletatoveringstanke, og jeg kom i tanke om nogle af de mange "craft tattoos" jeg har set på gennem årene. Jeg googlede igen igen, og fandt alle disse fine eksemplarer. Sløjfen af målebåndet gav mig især et sug i maven. Den er jeg helt vild med. Det er jeg også med de simple, men meget fine, nål og tråd-eksemplarer. Men sløjfen. Den kan jeg ikke helt slippe...

Forberedelser i stor stil


Jeg har travlt med at få det hele færdigt til forårsmarkedet, og alt min ledige tid bliver brugt på mine varer. Imorgen er der en uge til Christina, Mejse og jeg drager afsted til forårsmarkedet, og jeg glæder mig virkelig meget. Men jeg er også nervøs, og meget spændt. Jeg skal for første gang være væk fra min lille familie i hele 4 dage, og det bliver lidt svært. Og så skal jeg jo møde rigtig mange mennesker, som jeg normalt kun "ser" gennem skærmen. Det bliver underligt, men garanteret helt fantastisk!

Nu kan du abonnere paa Sif!

Foto af skønne Sif, lånt på hendes website.
Sif Orellana (forfatteren til de fantastiske bøger Krudtugler & Kanelsnegle, Rollinger og Roulader, og Greven og den dragende citronmåne) begyndte at blogge for længe siden. Men desværre har det været på en platform som ikke tillod feeds, og man kunne derfor ikke abonnere på indlæg. Men det kan man nu! Så skynd dog forbi hendes dejlige blog, og meld dig som fast læser. Sif skriver som man kun selv kan drømme om, og hun deler rigtig mange lækre opskrifter og børnevenlige idéer. Og så tager hun dejlige billeder!

27 april, 2011

Tadaaa!

Så er mine cirkusheste klar til den helt store forestilling. Jeg er virkelig glad for resultatet! Nu skal jeg bare have samlet de resterende 48. 25 sorte og 25 hvide i alt. Jeg beholder selv en af hver, men resten kommer naturligvis med på forårsmarkedet næste weekend. Hesten er 24 cm høj, laserskåret i akryl, og koster 280 kr. per styk. Skal du have en hest med hjem?

*Written in BlogPress for iPhone*

Gaetteleg


Kan du gætte hvad pakken jeg modtog fra GLS idag indeholder? Et lille hint er hyp, og et andet er cirkus. Nu suser jeg straks afsted efter elastik i pangfarver, og så skal I bare se løjer, når jeg har fået samlet de første eksemplarer!

25 april, 2011

Tattoo or not tattoo #3Alle fotos via Google

Jeg har tidligere skrevet om mine tatoveringstanker, og de er bestemt ikke blevet mindre, på trods af den store trend der florerer. Vi skal til Berlin til sommer, og jeg overvejer kraftigt om det er dér min første tusch skal laves. Jeg hælder stadig meget til fuglene, som jeg har vist eksempler på her og her, men jeg kan også godt se den søde ironi i at få lavet en cupcaketatovering. Bare en lille bitte en.

Music for cleaningJeg er, som jeg tidligere har fortalt her på bloggen, meget begejstret for bandet Squirrel Nut Zippers. Og idag, mens jeg gør rent, hører jeg dem for fuld udblæsning. Om jeg synger med? Ja, det kan du bande på! (Sorry, neighbours!)

24 april, 2011

Sol, sol, solLige her, på denne skønne plet i Botanisk have, har jeg tilbragt det meste af dagen. Først alene, med Otto sovende i barnevognen under et træ, og senere i selskab med 3 dejlige damer, og deres lækre børn. Håber alle har ligeså skøn en søndag som mig!

*Written in BlogPress for iPhone*

23 april, 2011

Jeg kan altsaa godt!


Sy lige, that is. Det syntes jeg bare lige jeg hellere måtte pointere, ovenpå indlægget om de knapt så snorlige syninger forleden. Bunken med varer til forårsmarkedet i Odense den 6-8 maj vokser, sagte men sikkert. Og der er stadig et par uger at løbe på. Uh, det bliver godt!

*Written in BlogPress for iPhone*

22 april, 2011

Fredag i billeder