31 marts, 2011

Gaver fra Berlin


Min mor og stedfar var i Berlin i weekenden, og søndag er som bekendt store loppemarkedsdag i den by. Den super fine gamle bil kom med hjem til Otto og hans far, og den fine holder til marmelade kom med hjem til mig. Fine sager, ikke?

Aah, anemoner!

Igår var der torvedag på Ingerslev Boulevard, og jeg købte 2 bundter franske anemoner med hjem fra skole. De er bare så smukke! Jeg er vild med at blomsterne ser lidt vilde ud, og er forskellige indeni fra blomst til blomst. Den blå-lilla farve passer egentlig ikke vildt godt til vores orange-røde-gule farvetema i stuen, men jeg nyder nu at kigge på dem alligevel. Så er der da lidt forår, på sådan en regnvejrsdag. Men hey. -På lørdag lover de 20 grader. Frem med solcremen!

Jeg er forresten stadig vild med mine nye kameralinser. Makrolinsen kan være lidt svær at stille skarp, men jeg kan faktisk godt lide det lidt slørede look, nogle af nærbillederne her fik. Det er sjovt at komme helt tæt på.

30 marts, 2011

Jeg venter...
...på at Otto vågner fra sin spontane eftermiddagslur. Vi gik en tur, da jeg havde hentet ham i vuggestuen (yippie, han er nemlig blevet rask), og på vej hjemad faldt han i søvn. Man bliver vist ret træt, når man sådan går i vuggestue. Så nu sidder jeg på en bænk og venter. Det er i grunden ret hyggeligt, med sådan en lille pause midt i det hele.

-og ja, jeg savner også de gode, store billeder på bloggen, men det var jo det der batteri jeg kom fra, ikke...Det sidder i opladeren nu!

*Written in BlogPress for iPhone*

29 marts, 2011

Det lille bageri
Jeg er, endnu engang, i fuld sving med bageriet. I aften holder jeg nemlig workshop for min svigermors kvinde-klub. Det skal nok blive sjovt.

Men jeg er træt. Fik nemlig jinxet det her med min nye hverdag, i gårdagens indlæg. Otto fik feber i nat, igen igen igen, så hele natten er gået i pendulfart mellem min egen og Ottos seng. Og idag måtte han så blive hjemme fra vuggestuen. Tja....Så meget ny hverdag blev der alligevel ikke over det idag. Forhåbentligt imorgen!

*Written in BlogPress for iPhone*

28 marts, 2011

Stilhed


Der er lidt stille på bloggen, men det er der bestemt ikke i mit hovede. Jeg tænker store fremtidstanker! Og så forsøger jeg at indhente lidt af alt det, der er sakket bagud den seneste tid. Som f.eks skolearbejde, varer til forårsmarkedet, skriveri, roderi og meget mere. Så jeg har rigeligt at se til, herude i det virkelige liv. Men nu er Otto kommet godt igang med vuggestuen, og jeg kan begynde en ny fungerende hverdag. Herligt!

Jeg vil også lige sige hjerteligt velkommen til nye læsere! Dejligt I har fundet mit lille cirkus, og endnu dejligere, at I har lyst til at følge det. Hvis I ikke har opdaget det, så har jeg en give away igang. Det er noget med pynt, og noget med påske. Klik klik, hvis du vil deltage :)

26 marts, 2011

Skumringstid


Udsigten fra mit vindue på toget. Om godt 40 minutter er vi endelig fremme i Århus, og jeg glæder mig til at komme hjem. Det har været sjovt at holde workshop, men det bliver godt nok også en lang dag, når man skal frem og tilbage mellem fastland og ø. Jeg lytter til Mads & Monopolet podcasts, som er helt sublim togturs-underholdning. Nå ja, og Babou er også med toget. Overfor mig sidder en ca. 12-årig pige som nærmeste dånede, efter at være blevet fotograferet sammen med ham, og fået hans autograf. "Han har rørt ved min kuglepen" hvinede hun. Sødt!

Choo choo

(Foto lånt her)

Jeg føler mig lidt som en verdensdame i disse dage. Fluks afsted til Hovedstaden og Aftenshowet i tirsdags, og sørme om ikke jeg sidder på toget igen. Idag står der nemlig workshop på programmet, og jeg glæder mig, som altid, meget til at snakke cupcakes. Heldigvis er min stemme nogenlunde normal igen, og jeg har det meget bedre. Solskinnet hjælper også godt på vej. Nyd det, og ha' en dejlig lørdag!

25 marts, 2011

Himmel eller hav?
På gåtur med Anton (min mors cockerspaniel som vi passer i weekenden) idag, tog jeg dette billede med mobilen. Hvis jeg ikke vidste det var himlen, kunne jeg godt tro det var havet.

God weekend!

*Written in BlogPress for iPhone*

Cirkus og cupcakes. Til mig!Idag fik jeg en helt uventet pakke i postkassen. Med spænding i kroppen flåede jeg kuverten op, og ud kom den fineste fine notesbog, de sødeste cupcake-plastre, og det dejligste kort. Kvinden bag overraskelsen er søde Asli, fra bloggen Frøkenen og Baronen. Hun havde fundet tingene, tænkt på mig, og ville gratulere min medvirken i Aftenshowet. Hvor fint er det lige?

Kære Asli, tusind tusind tak. Jeg er SÅ glad for tingene, og virkelig glad for tanken bag. Jeg glæder mig til at se dig til forårsmarkedet!

*Written in BlogPress for iPhone*

24 marts, 2011

Bang!


...sagde det, og nu er jeg virkelig ramt af det halvandet døgn i adrenalinsus, som min medvirken i Aftenshowet (også) indebar. Det startede med at stemmen så småt begyndte at forsvinde igår, og idag er den helt slem. Jeg hoster, har ondt i hele halsen, og føler nogle gange at jeg ikke kan få luft. Otto har feber på tredje døgn. Igen. Jeg orker ikke mere sygdom nu. Faktisk!

Spring ReplyForåret er her! Det vidner krokuserne i Rådhusparken ihvertfald om. Det er min stemme til gengæld ikke. Jeg lyder noget rusten, så forsøger at undgå at snakke for meget. Heldigvis behøver jeg ikke min stemme, for at svare på de mange dejlige henvendelser jeg får. Har du sendt mig en mail, som jeg endnu ikke har svaret på, så kommer der et svar inden længe. Jeg har ærlig talt lidt svært ved at følge med. Og det er da i grunden ganske fantastisk!

*Written in BlogPress for iPhone*

22 marts, 2011

Udmattet og glad...


....sidder jeg nu i toget, på vej hjem til Århus. Sikke en dag! De timer jeg tilbragte i studiet, føltes som 20 minutter. Jeg kan slet ikke huske hvad jeg fik sagt. Men jeg kan forstå på alle de fantastiske kommentarer, sms og emails jeg allerede har modtaget, at det nok ikke var helt skidt. Tusind, tusind tak for jeres opbakning og opmuntring. Jeg elsker sgu det her Blogland ♡

Ps: Lige et par hurtige svar på nogle af de spørgsmål jeg har fået. Mine opskrifter kan du få fingrene i når min bog kommer på gaden. Tilmeld dig nyhedsbrevet her, så er du blandt de første der hører om det. Kjolen er en gammel vintage-sag, så den kan desværre ikke findes et sted (andet end i mit garderobeskab). Ringen var rigtigt nok mit eget design, og vil være at finde på forårsmarkedet til maj.

Pps: Missede du programmet, kan du se det lige her. Sidder netop nu og ser det selv. Jeg har endnu ikke været på, ha ha.

Hvordan forbereder man sig til Aftenshowet?Igår stod jeg i køkkenet hele eftermiddagen og aftenen. Jeg vidste jo først jeg skulle deltage ved 13-tiden igår, så jeg fik pludseligt travlt. Nu skal jeg have pakket mine mange ting og kager, og ikke mindst finde ud af hvad jeg skal have på. My god! Tøj? Det bliver svært...Og så skal jeg ellers med et tog ved middagstid, og ud til studiet i Nyhavn. Spændende. Og nervepirrende! Vi blogges.

*Written in BlogPress for iPhone*

21 marts, 2011

En hausfrau i Aftenshowet


I tror det er løgn! Men jeg er lige blevet kontaktet af aftenshowet, og imorgen suser jeg til København for at deltage i showet. Jeg skal pynte cupcakes på plads, og snakke lidt om de underskønne kager. Sidder du klinet til skærmen mellem 19.00 og 20.00 imorgen aften? Super, der fik jeg lige endnu flere sommerfugle i maven. Uha!

Happy Birthday!


Idag er det Ottos 1 års fødselsdag! Med fare for at lyde som en gammel dame, så er det virkelig utroligt så hurtigt tiden går. Jeg fatter det slet ikke. Og dog, for der er jo sket ufatteligt meget på dette år. Og nu er Otto ikke længere en baby, men en rigtig dreng. En vuggestue-dreng til og med. Wow!

Igår holdte vi hans fødselsdag for de aller nærmeste, og det var en rigtig hyggelig eftermiddag. Otto nød opmærksomheden, og selvom gavebåndene var lidt mere spændende end selve gaveoppakningen, så var indholdet i alle de fine gaver rigtigt gode. Især er han glad for bøger lige for tiden, og vi læser og bladrer meget, så bøgerne han fik faldt i særlig god jord. Det gjorde bollen med flødeskum (som han fik istedet for kage) virkelig også. Han guffede i sig! Jeg er så stolt over vores dejlige dreng, og derfor får I lige lidt ekstra billeder af ham idag. Er han ikke skøn?

20 marts, 2011

Forberedelser
Nu er jeg næsten klar med alle forberedelserne, og til at tage imod de mange gæster til Ottos fødselsdagsfest. Vi har lånt min svigermors arbejdsplads, for vi kunne ikke samle de 27 nærmeste i vores lejlighed. Jeg glæder mig til vi alle er samlede, for at fejre vores dejlige dreng. Det bliver en god eftermiddag!

*Written in BlogPress for iPhone*

19 marts, 2011

Godmorgen solskinOg hej lørdag! Jeg er rask, og nyder et lækkert morgenbord i selskab med kæresten, Mads & Monopolet. Vi er babyfri idag, og den står på fødselsdagsforberedelser hele dagen. Imorgen fejrer vi nemlig Ottos 1 års dag for hele familien (han fylder dog først rigtigt på mandag). Og som lidt ekstra fløde på en god weekend, skinner solen fra en skyfri himmel. Fantastisk!

*Written in BlogPress for iPhone*

18 marts, 2011

Et bid af det sure aeble...
...er hvad jeg har taget idag. Jeg måtte erkende, at jeg ikke var frisk nok til gourmet-buffet på fancy restaurant med svigerfamilien, og efterfølgende fest med kæresten. Pis også! Ja, undskyld mit sprog, men jeg har glædet mig til denne aften længe. Nu ligger jeg istedet alene på sofaen, med en spand indenfor rækkevidde. Jamen, rigtig god weekend da! Blæh....

*Written in BlogPress for iPhone*

17 marts, 2011

Af hjertet tak!


Tak for alle jeres dejlige kommentarer, på mit indlæg om "min" artikel i Alt for Damerne. Hvis jeg kunne, ville jeg byde jer alle på en hjemmelavet cupcake. I må nøjes med en virtuel en af slagsen, og visheden om at jeg er glad og varm om hjertet, takket være jer og jeres søde ord. Tænk at så mange fik lyst til at købe bladet, blot for at læse om mig. Det er jeg virkelig rørt over. Tak. Tusind tak fordi I interesserer jer, og fordi I følger med på bloggen. Den ville ikke være hvad den er, hvis det ikke var for alle jer ♥

En Hausfrau i Alt for Damerne


Så kom det nyeste Alt for Damerne i butikkerne, og jeg er med i en artikel om cupcakes. Skynd dig ned og køb et eksemplar, så du kan læse om mig og cupcakefabrikken. En hel side blev det til, i en artikel på mange sider. Sjovt!

Vuggestuestart
Sidder i et personalerum i vuggestuen, og håber Otto hygger sig inde hos Krudtuglerne. (håber også lidt han savner mig. Bare lidt.)

*Written in BlogPress for iPhone*

16 marts, 2011

Bla bla og Alt for Damerne


Alting kører i et helt andet tempo i disse dage, for Otto er stadig temmelig sløv, ovenpå weekendens tur med opkast og feber. Det sætter sine tydelige spor i hjemmet, men hvis Otto har det bedst i vores arme, så er det der han skal være, indtil han har det bedre. Så må alt andet bare vente lidt...

Men ikke alt er på standby, for imorgen kommer det nye Alt for Damerne på gaden, og jeg er med i bladet. Mere om det imorgen :)

15 marts, 2011

Party party!


Ottos 1 års fødselsdag nærmer sig (det er den 21, helt præcist), og på søndag skal vi fejre ham for hele familien. Idag fik jeg købt lidt udstyr til dagen, i form af sugerør, servietter, balloner og kagelys. Jeg glæder mig til at pynte fint op, og fejre vores lækre unge. 1 helt år. Det fatter man jo slet ikke....

14 marts, 2011

Skaeg


Man kan finde mange fjollede app's til sin iPhone, og dette er så absolut en af de dummeste jeg har downloadet. Dum, men også ret sjov. Jeg griner ihvertfald lidt, hver gang jeg ser billedet af Otto med babyskæg.

Jo jo, den er god nok...


...foråret ér på vej. Ihvertfald så jeg små tegn på det, på gårdagens tur med kamera og barnevogn. Jeg får lyst til at plukke alle vintergækker på min vej, men frygter altid at en ældre dame stikker hovedet ud af et vindue, og råber af mig. Så jeg går videre uden blomster.... Jeg kunne ikke lade være med at tage et billede af Ottos lækre (baby)fingre, da hans lille hånd stak ud af soveposen. Han har det heldigvis lidt bedre idag. Det er godt, for på onsdag starter han i vuggestue. Dét glæder vi os til!

13 marts, 2011

Asfaltjungle


Ting jeg spottede på min tur med barnevognen gennem Århus i dag. Selvfølgelig er det hele taget med makrolinsen, som stort set konstant sidder på kamerahuset. Den var virkelig et godt køb!