28 februar, 2011

Se lige!


Jeg har noget med cirkus, som de af jer der har læst med længe, måske nok har fanget. Jeg googlede lige cirkustatoveringer, for at se om der skulle dukke noget spændende op. Jeg har jo også noget med tatoveringer, selvom jeg endnu ikke har en selv. I min søgen faldt jeg over disse billeder, og faldt pladask for de skønne dukker. Er de ikke fantastiske? Kvinden bag hedder Mimi Kirchner, og hun har også en blog. Kig forbi, der er mange spændende ting at kigge på. Hendes seneste dukke "Lumberjack" er også ret fantastisk!

Zip it!

(Og her dukker scenen fra Austin Powers op i mit hovede. Du ved, den hvor Dr. Evil beder sin søn om at holde mund på mange måder. Zip it. Zippi Longstocking. Zippididooda. Etc. Kan du huske den? -Nå, sidespor...)


Jeg har lige fået 100 lynlåse i varierende farver og størrelser. Købt meget billigt på eBay. 100 stk. for 9.99 $. Shoppen fandt jeg gennem en anden blogger, men kan ikke huske hvem lige nu. Men tak for det gode tip! Det er hermed givet videre. Søg på zipperstop :)

*Written in BlogPress for iPhone*

27 februar, 2011

Dagens glade stunder


(I helt uvilkårlig rækkefølge)
#1: Otto fik en flydefisk, og blev rigtigt glad for den.
#2: Jeg bagte pandekager på pandekagepanden jeg har fået af min kæreste.
#3: Nyt salt fra Maldon i mit fine saltkar.
#4: Eftermiddagskaffe-besøg af Mor og Søster.
#5: Forår på mine økologiske æg.
#6: Mit svenske piskeris gør det til en fryd at piske pandekagedej.

26 februar, 2011

Dagens loppefund


#1: Smukke blå krydderi/apotekerglas
#2: Stort mørkeblåt krydderi/apotekerglas
#3: En karaffel der matcher mine elskede snapseglas
#4: En stolt hane iklædt en smuk blå glasur

(Alt det blå kommer nok til salg på forårsmarkedet)

Ballade!
Hov! Der kom Otto lige til at vælte papirkurven, fyldt med stofstrimler og andet skrammel. Det vækkede lykke hos barnet. Han er en rigtig balladedreng, vores lille Otto. Og snart bliver han 1 helt år!

*Written in BlogPress for iPhone*

Et lille bitte stykke kunst
Fødselsdagskort til Ottos farmor, kreeret af vidunderet selv. Han propper dog stadig kridtene mere i munden end på papiret.

Det fine kvadratiske neonkort var forøvrigt et af 3, jeg fik i en gaveleg af Asli (frøkenen og baronen). Hvor er de mon fra, Asli?

*Written in BlogPress for iPhone*

25 februar, 2011

Weekend, oh weekend
-Du er længe ventet! Jeg glæder mig især til søndag :)

God weekend!

24 februar, 2011

Lag paa lag paa lag
Sådan en bunke udklippede stoffer her, får det til at krible i fingrene. Idag havde jeg endelig en kort, men produktiv, stund ved symaskinen. Det var rart, og tilfredsstillede kribleriet en smule.

Inden længe går turen ned til Blåmejsen. Vi skal hygge, og snakke forårsmarked. Det bliver godt! Håber du har kaffe og kage klar, Mejse :)

*Written in BlogPress for iPhone*

En lille smag af sommer
Ottos eftermiddagssnack måtte jeg også selv have en skål af. Æblemos med fløde på. Uhm, det er godt! Hvis jeg lukker øjnene, er det næsten lidt som sommer. Jeg glæder mig til jordbær, sol og bare tæer i græsset. Hvis det dog bare kunne blive forår...

*Written in BlogPress for iPhone*

23 februar, 2011

Klik, klikketiklik, klik

Eftermiddagen blev brugt foran computeren, med at skrive på min kommende bog. Jeg føler stadig lidt at jeg bare leger forfatter. Tænk at jeg skal udgive en bog. Det er sgu stort!

*Written in BlogPress for iPhone*

22 februar, 2011

Wow!Jeg så denne video hos e-marie tidligere idag, og jeg er virkelig imponeret. Er det ikke helt fantastisk inspirerende?

666

(Billede via her)

Jeg har lige nu 666 faste læsere via blogger, og det er da et lidt skræmmende antal. Det er jo djævlens tal, og alt det der. Det kan du læse mere om lige her. Hvis jeg var rigtig overtroisk, så ville det virkelig skræmme mig! Jeg håber nu alligevel på en ny fast læser inden længe, så det uhyggelige tal ikke længere gælder....Lidt overtroisk er man vel altid.

21 februar, 2011

Suk...
Det meste af min dag har udsigten været denne fra sofaen, godt krydret med en glad og lækker, men krævende Otto. Både kæresten og jeg er ramt af noget maveonde, så vi har kæmpet på skift for at underholde drengen. Det er ikke nemt, når kvalmen hele tiden lurer, og især bliver grum ved bevægelse. Det var sgu næsten helt en befrielse, da han blev puttet for en time siden. Suk!

*Written in BlogPress for iPhone*

20 februar, 2011

Kender du dette stel?
Jeg fandt denne fine sovseskål på et loppemarked igår, og faldt pladask for det smukke grafiske motiv. Jeg vil vildt gerne vide om der er lavet et helt stel med dette motiv. Her er et close-up af stemplet i bunden. Hedder det mon EPLAG?


Har du set det før, og ved du i så fald hvad stellet kaldes? Måske ejer du endda noget af det?

*Written in BlogPress for iPhone*

19 februar, 2011

Beware! Foto spam.

Jeg har købt en ny linse til mit kamera. En lækker lille sag på 50 mm, som er rigtig god til prisen. Og nu skulle den selvfølgelig testes, for at finde den bedste blænde og lukkerhastighed, ved de forskellige lysforhold. Jeg elsker at tage billeder, og jeg elsker kameragrej. Men til trods for ophold på hele 2 fotohøjskoler, interesserer det tekniske mig stadig ikke det helt store. Jeg prøver mig mest lidt frem. Her er lidt uredigerede billeder fra igår aftes, og en hel del fra morgenen. Enjoy!


Forresten vil jeg gerne sige tusind, tusind tak til alle jer, der har skrevet søde ord til mig, omkring mit bogprojekt. Det giver mig endnu mere blod på tanden, og gør mig rigtig glad. Tak! Jeg læste et indlæg på Sif Orellanas blog her til morgen, som vækkede nogle tanker omkring de små forlag. Læs det her. Jeg håber I alle vil støtte Sif, og når tiden kommer, også mig og Tofino. For min bog skal da ud i handlen når den er klar, ikke også?

18 februar, 2011

Et voila! (sloeret loeftes)


Nu kan jeg langt om længe afsløre, hvad alle de mails og sommerfugle har været for. Jeg er netop blevet med forlag, og inden året er omme, udkommer der (hvis alt går vel!) en bog om cupcakes fra min hånd. Det bliver en helt særlig bog, der ikke ligner alle mulige andre cupcakebøger, og jeg er helt ubeskriveligt spændt, glad og forventningsfuld. Og hvilket forlag er jeg så kommet på, tænker du måske? Jamen, det er da selvfølgelig det helt fantastiske forlag Tofino Books, som netop brænder for den slags lækre bøger.

Og med den gode nyhed, kære folkens, vil jeg ønske jer alle en rigtig skøn weekend!

Namedropper!


Jeg har fået nye lækre visitkort, og helt skønne postkort. Snart kommer der også fine klistermærker, som blandt andet skal bruges på de mange poser med sukkerblomster, som jeg tager med til forårsmarkedet i Odense til maj. Nu er jeg da vist namedropper med stil!

17 februar, 2011

En dejlig aften
Jeg har lavet mad hjemme hos en god veninde her til aften. Alt imens puttede hun sin søn, og så spiste og kævlede vi ellers en masse. Det er skønt med sådanne stunder!

*Written in BlogPress for iPhone*

Gravid. Fra start til slut.

Nej nej nej, nu må du endelig ikke tro jeg er gravid. Der går lige et par år endnu, før der sker noget på dén front! Men jeg har netop gennemgået en hel graviditet på min elskede iPhone. Jeg har nemlig downloadet den fineste gratis applikation, som Libero står bag, og hvis du er gravid eller har planer om at blive det, så vil jeg virkelig anbefale den. Hvis du altså ejer en smartphone.


Applikationen fortæller lidt om babys og din tilstand uge for uge, og den gør det på en ret skøn måde. I uge 8 står der f.eks. således: Og når du hele tiden er træt og syg, har du ret til at være i dårligt humør. Ingen tvivl om det. Ha! Det er jo så sandt, så sandt. Jeg glæder mig helt til at blive gravid igen, og have denne følgesvend ved hånden. Men altså, først om et par år, ikke?!

16 februar, 2011

Tak Skat!
Min kæreste trodsede snestormen, og købte en buket blomster til mig på vejen hjem idag. Jeg fik en rigtig god og lovende mail imorges, så måske han syntes det skulle fejres? Jeg er ihvertfald rigtig glad for både dem og mailen <3

*Written in BlogPress for iPhone*

Den er jo helt gal!
Sne? Der bliver liggende? Nu igen? Nej, det er sgu for galt!


*Written in BlogPress for iPhone*

15 februar, 2011

Grafik

I min jagt på en lækker plakat til Ottos væg med rammer, er jeg faldet over nogle fine motiver. Det sure er bare, at jeg havde en hulens masse fede bogmærker, med netop lækre plakater og andet grafik, som forsvandt da min Mac blev udsat for en hovedrengøring efter nytår. Doh! Nå, men her kommer nogle af dem jeg er faldet for i denne søgningsomgang. Måske falder du selv for en af dem....

Mr. Mustache and Headhunters fra Studio Violet

Fine Little Day, også fra Studio Violet

Mr. Numbers fra etsyshoppen sugarfresh

Næsehorn (meget passende til Otto, ikke?) fra etsyshoppen DanielHeywood

Join the Circus fra etsyshoppen OrangeStudio

 Singing Cat fra etsyshoppen ashleyg

Bear of few words fra Seventy Tree


Det er altså svært at vælge!

14 februar, 2011

Happy Joy Joy


Jeg har netop (igen, igen) sendt en meget vigtig mail. Sommefuglene bakser, for nu er en beslutning, som kan blive meget stor og særlig, taget. Jeg har det rigtig godt med det, og glæder mig til at se hvordan det hele ender. Og til at kunne løfte sløret for alle disse hemmeligheder ;)

Cupcaken her er en af de mange jeg har lavet til min kæreste idag, i anledningen af Valentines. Du kan se dem alle ovre på Cupcakefabrikken. Happy Valentines!

13 februar, 2011

Frugtposer og ps'er


Idag har jeg endelig kunnet skaffe mig lidt tid foran symaskinen. 7 frugtposer (som har været længe undervejs) blev det til. Imorgen går turen til posthuset, og jeg håber modtagerne bliver glade for deres poser!

Ps. Du kan stadig lige nå at være med i kampen om en lækker bage-kagebog. Jeg fejrer kærligheden, og forsøder én heldig vinders valentinsdag imorgen. Klik klik.

Pps. Vil du med til Blog Picnic i Århus, og har du i så fald stemt på en dato? Indtil videre fører lørdag den 2 juli, men du kan stadig nå at påvirke resultatet. Klik klik.

Ppps. Skal du deltage på forårsmarkedet, og mangler du et sted at sove? Der er stadig et par ledige pladser på lejrskolen. Klik klik.

12 februar, 2011

Mere hygge
Vi hygger videre, Otto og jeg <3

*Written in BlogPress for iPhone*

Formiddagshygge
Otto og jeg hygger i stuen. Kæresten sover endnu, for der var intro-fest på hans nye studie igår. Mads og monopolet kører i radioen, og en mumi-dukke film kører lydløst på tv'et. Otto kravler rundt fra det ene til det andet, og kommer også lige hen til mig for at få et kram i ny og næ. Jeg hækler på et babytæppe som jeg påbegyndte i min graviditet, men aldrig fik færdigt. Det er en dejlig lørdag formiddag, og solen skinner :)

*Written in BlogPress for iPhone*

11 februar, 2011

Ramme puslespil


Igår var jeg en tur i Ikea, for at købe rammer blandt andet. Jeg har længe villet have billeder op på Ottos værelse, og har efterhånden fået samlet et par print. Den store ramme er dog kun fyldt med robotter midlertidigt, indtil jeg finder en lækker plakat. Jeg har lagt rammerne på gulvet, for at pusle mig frem til den rette konstellation. Og jeg tror det ender som ovenfor her. Træet (som er en sparebøsse) skal også op på væggen, og fordi de fine rammer er så brede, kan der stå ting ved siden af træet. Det tror jeg bliver fint. Her er den kedelige væg, som det hele skal op på. Det bliver fedt at få det op at hænge!

10 februar, 2011

It's flea-season!

Og nej, ikke "flea" som i lopper og lus, men som i loppemarked. Sæsonen er så småt ved at komme igang igen, og idag var jeg på årets første loppemarked.Jeg fandt 3 smukke vattæpper, i virkeligt fine farver og mønstre. Især det blå/turkise er jeg vild med. De kommer alle i blogshoppen inden længe!Jeg fandt også 2 kasser smukke mundblæste julekugler, og 3 sjove dådyr. Julekuglerne kan jeg kigge længe på, og jeg glæder mig meget til de skal pynte vores træ til jul. Læg især mærke til den guld/bronze farvede. Den har de smukkeste krakeleringer.

-Og sådan blev sæsonen skudt godt igang!

*Written in BlogPress for iPhone*