31 januar, 2011

Lektier
Psykologi er spændende, men at lave lektier har bare altid en lille smule øv-følelse over sig...

*Written in BlogPress for iPhone*

29 januar, 2011

Somewhere over the rainbow


Som mange af mine tidligere krea-projekter måske afslører, så har jeg noget med regnbuer. Jeg er vild med farveglidninger og skalaer. På mit skrivebord ligger der lige nu en bunke knitrende bomuldsstoffer, som bare venter på at forvandles til skønne ting og sager. Hvor lagde jeg saksen?

*Written in BlogPress for iPhone*

27 januar, 2011

....

Alt står stille herhjemme. Den onde mavevirus ramte mig sidst på natten. Jeg hader det!

Mangler du svar på en mail om lejrskole eller workshop, så kommer det nok først når jeg er på toppen igen.

*Written in BlogPress for iPhone*

26 januar, 2011

Tattoo or not tattoo #2

Jeg har tidligere skrevet lidt om tatoveringer, og min drøm om at få en. Indlægget er ret populært, og selvom det efterhånden er gammelt, florerer det jævnligt på min liste over mest læste indlæg. Måske der er flere end mig, der går med en lille drøm, som ikke rigtigt bliver til noget?

Min kæreste mener vidst lidt, at det er blevet alt for moderne, og derfor ikke længere er cool. Har han ret? Jeg mener nok mere, at man får en tatovering fordi man brændende ønsker den, og ikke fordi det er en trend. Hmmm...Nu har jeg ihvertfald fundet lidt flere inspirerende billeder. -Og ja, jeg er stadig mest til fugle, og dét er der helt sikkert gået trend i. Se bare her:

(Alle billeder fundet via Google)

Psst...


....inden længe kommer der et indlæg på Cupcakefabrikken, som er for jer der vil med på workshop i København. Datoen er sat, der er 9 pladser, og det er først til mølle der gælder. Kig forbi lidt senere!

25 januar, 2011

Billeder fra en skovturVi gik tur i skoven i weekenden, og vejret viste sig fra sin bedste side. På trods af, at skoven stadig er fyldt med is, aner man at foråret så småt er på vej. Det var en dejlig dag, og jeg nød at tage billeder. Det er desværre for sjældent jeg får kameraet med, helt enkelt fordi det fylder så meget. Skoven gemte på et budskab, som du måske spottede? Ellers får du det her: Laver du noget vigtigt?

En smuk rose


Idag ventede en pakke på mig, da jeg kom hjem fra matematik (som jeg måske er begyndt at forstå en smule. Halleluja!). Inden i pakken gemte denne smukke rose-brosche sig. Den er så fin, og meget gennemført lavet.

Det er sødeste Darling L, aka Louise, der har lavet den til mig. Tusind, tusind tak Louise. Jeg er rigtig glad for den!

*Written in BlogPress for iPhone*

24 januar, 2011

Endnu mere lejrtur

Ja, jeg må nok lige undskylde til alle jer, der slet ikke finder det her med lejrtur spændende. Men jeg syntes det er fedt at stable sådan noget på benene, og nu har jeg lige set billeder fra den forunderlige hytte. Og helledusseda, den er jo som skabt til bloggere! Prøv bare at se med her:

Fantastisk stue

 Et af værelserne med køjesenge

 Pink (!) træ i haven

 Spisebordet med plads til 22

Entré og terasse

Køkkenet

Vil du med på lejrskole, og bo i disse skønne omgivelser med en masse andre bloggere, den weekend der er forårsmarked på Odense havn? Jamen så læs indlægget her, og send mig straks en mail. Tilmeldingerne tikker stille og roligt ind, så der bliver måske nok lidt rift om pladserne.

Update: Til jer der har spurgt om I kan overnatte en enkelt nat. Send mig en mail, for jeg laver en liste for hver nat, hvor man kan skrives op til en madras på gulvet. Husk sovepose :)

Mere lejrskole

Billede lånt her.

Hurra, det lader til der er flere end mig selv, der syntes min idé om en lejrskole i forbindelse med forårsmarkedet i Odense, var god. Fedt, fedt, fedt!

Jeg vil lige forsøge at uddybe det lidt. Lejrskolen/spejderhytten ligger ca. 10 km fra Odense, og der er 15 gode sovepladser. Det vil sige 15 senge, men hvordan de er fordelt på værelser, ved jeg endnu ikke. Derudover er der 20 madrasser, så man kan også sove på gulvet rundt omkring. Ergo er der i princippet plads til 35 overnattende. Rundt om spisebordet er der plads til 22, men der er service til 50. Nøj, vi kan godt nok være mange! -Og det bedste, udover at det bliver såååå hyggeligt, er at det bliver nærmest gratis at overnatte.

Som det ser ud lige nu, har jeg 7 sikre tilmeldinger (inkl. mig selv og Mejse) og 9 der tænker over det. Derudover har flere spurgt ind til, om de kan sove der en enkelt nat, også selvom de ikke deltager på markedet. Til jer vil jeg sige: ja, det kan I godt, men I må nok regne med, at det bliver på en madras på gulvet et sted. Men det kunne være så hyggeligt!

Med hensyn til tilmeldinger, så må jeg fordele det sådan, at de første 15 får de gode sengepladser, og dem der tilmelder sig derefter, får en madras på gulvet. Det må være mest fair, ikke? Så skynd dig at sende mig en mail, hvis du vil være sikker på en soveplads!

Jeg forestiller mig, at der er flere der kommer i bil, så vi kan køre i fælles trop ind om morgenen, og tilbage igen om aftenen. Skriv meget gerne i din tilmelding, om du kommer i bil.

Jeg glæder mig helt vildt!

22 januar, 2011

Forberedelser
Idag får jeg 6 søde bloggere på besøg. Der står cupcakeworkshop på skemaet, og forberedelserne er i fuld gang. Jeg glæder mig!

*Written in BlogPress for iPhone*

21 januar, 2011

Vores "nye" stue

Mellem jul og nytår skrev jeg dette indlæg, og lovede vist at vise billeder af den "nye" stue. Det kom jeg da helt væk fra, selv om jeg faktisk fik taget nogle billeder. Men oh ve, de blev jo ikke synderligt gode, for lyset rækker knapt nok ind over vindueskarmen. Nu fandt jeg dem alligevel frem, men fordi jeg lige har cleanet min mac fuldstændig (jo jo, en computer skal også hovedrengøres i ny og næ) kan jeg ikke photoshoppe billederne. Så I får dem altså bare som de er:


Det nye er gulvtæppet, som før var en lidt fesen grøn udgave. Og så er det sofapuderne, som før var i et grønt mønstret retrostof. Der er lidt mere ro over det nu, og farveskalaen i stuen passer lidt bedre sammen. Nu er de grå nuancer, orange, rødt og gult de primære farver i stuen. Jeg syntes puderne er blevet lidt for kedelige, men kæresten foretrækker klart dem, fremfor de retro-spraglede. Jeg tænker et lille kompromis kan indgåes, ved at sætte et par store beklædte knapper på hver pude. Lidt a'la dem fra Hay.

20 januar, 2011

8 om Hausfrauen

De seneste dage har endnu en blogleg og pris floreret i Blogland. Og jeg er så heldig, at hele 2 fantastiske bloggere har tildelt mig prisen. Nemlig søde Marie Marolle, og dejlige Camille Hverdagshjem. Tusind tak I to, det gjorde mig rigtig glad.

1. Tak og link tilbage til den person, der tildelte mig prisen.
2. Del 8 ting om mig selv.
3. Give den videre til 8 bloggere, som jeg for nylig har fået bekendtskab til.
4. Kontakte de bloggere, og fortælle dem om deres priser.

Disse regler følger med, og som Camille også er inde på, så er der en smule kædebrev over det. Men men, en lille narcissist er der vel gemt i os alle, ellers ville vi nok ikke blogge. Og med en mini-narcissist i maven, lader man da ikke chancen for at fortælle hele 8 ting om sig selv gå forbi. Så here goes:


1: Jeg var en rigtig læsehest som barn. I en alder af 11-12 år, havde jeg f.eks slugt hele serien om Hulebjørnens klan.

2: Jeg hader champignon, og bare lugten af stegt svamp giver mig kvalme.

3: Jeg piller i mine neglebånd, og har frygteligt grimme hænder.

4: Jeg er født i den forkerte hårfarve. I virkeligheden er jeg jordbærblond, men jeg har farvet hår siden mine unge teenageår.

5: Jeg er 178 cm. høj og bruger str. 41 i sko.

6: Jeg har drømt om at svømme med delfiner siden jeg var barn. Den drøm mangler jeg stadig at opfylde.

7: Jeg har ofte lidt for mange jern i ilden.

8: Jeg vil egentlig gerne have en rengøringskone, men er bange for jeg ville rydde op før hun kom. Og det ville være ret dumt, ikke?

Nu skal jeg så sende legen videre til 8 nyopdagede blogge. Lige for tiden kommer jeg slet, slet ikke så meget rundt i Blogland som jeg gerne ville, så måske sniger der sig også nogle gamle kendinge med.

Host host...Jeg købte bogen idag. Det måtte jeg godt. Ikke? Se bare hvordan kitchenaid'en gør sig til, det er jo ikke til at stå for!

*Written in BlogPress for iPhone*

Torden og lynild!

-Og bare rolig, jeg er ikke sur og gal. Nej nej, overskriften er bare fordi jeg idag sidder på Lynfabrikken, og læser lektier og pudser på idéer.Kender du Lynfabrikken? Det er et fantastisk sted i Århus! Udover at de huser forskellige kreative mennesker, sælger fine ting og sager, og har en lækker café, så har de også Århus' bedste tagterasse. Der tilbragte min kæreste og jeg mange timer i solskinnet, den sommer vi var nyforelskede <3

*Written in BlogPress for iPhone*

19 januar, 2011

Slurp!


Idag var jeg forbi en boghandler, på jagt efter en helt anden bog. Som sædvanlig havner jeg ved koge/kagebøgerne, og der forelskede jeg mig hovedkulds i bogen her. Den hedder intet mindre end Bagebiblen, og det kan den godt tillade sig! Den var spækket med über-lækre opskrifter, på den der slags brød og kager man ser hos de rigtig fancy bagerier. Jeg fortryder jeg ikke købte den, selvom den var lidt pebret. Havde jeg købt den, var jeg nok i fuld gang med sprøde croissanter og boblende surdeje lige nu. Hvis jeg drømmer om den i nat, så køber jeg den altså imorgen....

18 januar, 2011

Allergi og god service


Forleden forkælede jeg mig selv, med en gavepakke fyldt med lækre Origins-produkter. Jeg var løbet tør for ansigtscreme, og da der var en julepakke tilbage, hvor man fik mange flere produkter for prisen, slog jeg til. Jeg har brugt Origins i mange år, og har prøvet mange af deres forskellige produkter. Stor var min overraskelse derfor, da jeg fik udslæt af øje-og ansigtscremen!

Jeg har aldrig været allergisk overfor noget som helst, og når ens ansigt pludseligt blusser op med små-bitte blæner, så er det altså ikke særlig fedt. Egentlig regnede jeg ikke med at Matas, som forhandler Origins, ville tage produkterne retur, men jeg tog alligevel derned med håbet. Og sørme om jeg ikke fik en rigtig god service, og mine penge tilbage med et smil på læben. Helt fantastisk! 6 stjerner til Matas herfra ******

Hvad jeg skal gøre ved mit stakkels ansigt, ved jeg ikke helt. Jeg tør ikke proppe nye cremer på, så de næste par dage, holder jeg mig nok bare til mandelolie. Det ved man da hvad er....

Ha!

Igår udfordrede .mma (som ikke har en blog?) mig til at vise noget af det jeg griner lidt af, i mit indlæg om etsy-produkter. Denne her fik mig til at grine:

 -Og ja, det er en nålepude formet som en penis.

Ha ha ha!

17 januar, 2011

I (heart) Etsy

Mon ikke de fleste af jer kender etsy? Det er en farlig side, hvor der er frygteligt meget at kigge på, inspireres af, og (hvis jeg skal være helt ærlig) grine lidt af. Idag har jeg browset rundt blandt legetøjet, og faldt over disse ting, jeg gerne vil dele:

Vidunderlig dukke, syntes hun er sååå fin.

 Søde pærer.


 Fine farvekridt.

 Herlig helikopter.

 Smukke alfabetklodser.


 Farligt (og lidt sødt) monster.

Flot opdagelsesraket (ret god idé, prøv at læs lidt om den).

Ich bin ein Berliner

Foto lånt her

Wohoo! Vi har lige fået lov at låne (imod en billig leje) en superfed lejlighed midt i Kreuzberg, med udsigt over floden. Hele 2 uger i sommerferien bliver det til, og jeg glæder mig allerede helt vanvittigt meget. Lejligheden er kæmpe stor, med badekar og poolbord. Og fik jeg nævnt den ligger i Kreuzberg, Berlin? Kan det blive meget bedre?

16 januar, 2011

Gensynets glaede!
Det er dejligt med en babyfri aften i ny og næ, men det er nu også dejligt at ses igen. Især når gensynsglæden er tydelig at se, i det smukke barneansigt <3

Jeg kæmper stadig med billedkvaliteten i mine mobil-indlæg. Forstår ikke hvad der er gået galt, for tidligere blev de ikke grynede. Nogen der ved noget? Jeg bruger BlogPress, som det fremgår nederst.

Nu kommer kæresten med den obligatoriske dagen derpå-burgermenu. Nam nam!

*Written in BlogPress for iPhone*

15 januar, 2011

Billeder fra en tapasfest*Written in BlogPress for iPhone*