HAPPY NEW YEAR!

Her er bordet dækket, der er pyntet op, kærestens skjorte er strøget, jeg har fået matchende neglelak på, og skal lige straks ud og bage kransekagetoppe. Menuen står på bruschetta med bøffelmozzarella og tomatsalat til forret, argentisk oksemørbrad med hasselbagte kartofler, grønne asparges, stegte schalotteløg og flødesovs til hovedret, og så de der kransekagetoppe til dessert. Vi får en god gammel ven på besøg, og skal bare hygge os hjemme. Forhåbentligt sover Otto igennem fyrværkeriet!

Jeg vil ønske jer alle en fabelaftig aften, og et rigtig godt nytår. Jeg ser tilbage på 2011 med stor glæde, og ser frem til 2012 med stor spænding og forventning. 2011 var et godt år, og 2012 bliver endnu bedre! Tusind tak til alle jer der følger med, jer der lægger dejlige kommentarer, og til alle jer der er blevet gode venner. I ved hvem I er! Håber vi ses meget mere i 2012.

Kh. Julia

7 meninger om “HAPPY NEW YEAR!”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *