Julemarked hos Arkitektskolen

Puder med et smart-link direkte til sofavenlige sider, som fx biblioteket online. Designet af Iben Marie Schou, som kan nåes via ibenschou@hotmail.com
Smykker og ophæng i akryl, designet af Thivertifald By Sofie som kan nåes via thihvertifald@gmail.com

 Lampe med perler på snor, designet af Sanne Kyed som kan nåes via sannekyed@gmail.com

Keramiske fade med dyr, designet af Lærke Langballe
Dåser designet af Pernille Pescno

 Huse designet af Anne Boysen

Smykker fra Striing, designet af Jeanette Larsen som kan nåes via jeanlarsen85@hotmail.com
Øreringe fra Ipsen som kan nåes via maleneij@hotmail.com

Idag var jeg en tur på Arkitektskolen, for at se hvad årets julemarked havde at byde på. Og jeg blev ikke skuffet, men en del fattigere. Her er et udvalg af de ting, jeg syntes var blandt de fedeste. Finder du noget du gerne vil have fingre i, kan du bare sende mig en mail, så sender jeg kontaktoplysningerne til respektive designer til dig. Skulle designerne opdage at jeg har byttet rundt på nogen, må I endelig sige til. Jeg havde lommen fuld af visitkort, så det var lidt svært at huske hvem der var hvad.

Der var rigtigt mange mennesker, og frygteligt varmt. Heldigvis var jeg alene afsted, så jeg skulle ikke holde øje med en bølleunge samtidigt. Jeg brugte nok en times tid på at gå og lure, og selvom jeg fik nogle gode ting med hjem, kan jeg allerede nu mærke, at jeg fortryder visse andre ting ikke kom med hjem. Der er åbent til kl. 17.00 idag, og imorgen fra kl. 11.00 til 17.00, men mange snakkede allerede om at de næsten havde udsolgt, så man skal nok være hurtig.

9 meninger om “Julemarked hos Arkitektskolen”

  1. Sikke nogen fine ting! Der ville jeg gerne have været forbi. Tager et smut til Kolding i morgen – håber der er noget at komme efter der også:)

  2. Hej Julia. Hyggeligt lige at hilse på dig (igen) 😀 Der har virkelig været tryk på i dag, og jeg har kun 3 dåser tilbage! Bare da du var der, var der røget rigtigt mange. Så jeg ved ikke liiiige, hvad jeg gør i morgen 🙂

    Klem Pernille – pescno.blogspot.com

  3. Jeg var afsted sidste år også, hvor jeg faktisk synes det var lidt bedre. Anne Boysens archoak er fantastiske, jeg købte et sæt sidste år. Men mine favoritter i år er omtrent de samme som dine, der var bestemt lyspunkter.

  4. Der var så sindssygt mange fede ting. Jeg kunne snildt have brugt en halv arm derinde.
    Henne i den stand hvor husene var havde de nogle halskæder med kork og keramik i sådan en speciel trekantet form. Sådan en ville jeg ønske jeg havde købt. De var SÅ fede.
    Så også halskæderne med den lille akryl (?) ring og trækuglen. Den cirklede jeg godt nok også længe omkring, dog uden at købe den.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *