All I want for christmas #2

Sort olieflaske fra Kronjyden Randers (dog med original teaktræ’s prop, og ikke kork som her)

Gryder fra Le Creuset i denne fine farve

Smukke ørestikkere fra Louise Kragh

Mumiskåle til samlingen

Lakridspulver fra Johan Bülow

Smukke ørestikker fra Liebe

Smukke ørestikker fra Liebe

Dele til min samling af stellet Sonja fra Alumina

Ubåd til min thekop
Pude fra Place de Bleu

Igår viste jeg en anden (ønsketænknings)ønskeliste, men her kommer der en lidt mere beskeden en af slagsen. Igen har jeg lånt billeder via google, men søger man på de forskellige ting, burde de dukke op. Måske bortset fra olieflasken, som jeg jo har været på jagt efter længe nu….

4 meninger om “All I want for christmas #2”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *