Busy bee!

Jeg har en hulens masse i hovedet i disse dage. En presserende deadline sniger sig ind på mig, og de seneste mange dage har jeg brugt på, de måske vigtigste, cupcakes i min lille cupcake-karriere. Jeg har brugt fondant i store mængder, som billedet afslører. De næste par dage bliver her måske lidt stille, fordi jeg har så travlt. Vi ses på den anden side!

*Written in BlogPress for iPhone*

6 meninger om “Busy bee!”

  1. At kalde det du har gang i for en “lille cupcake-karriere” er da noget af en underdrivelse :o) Er spændt på at se hvad du har gang i. God arbejdslyst…

  2. God arbejdslyst!
    Jeg sendte dig en mail forleden vedr. et skilt med et logo der lignede dit lidt for meget. Har du mon modtaget den eller er den havnet et stadig cyberspace?

  3. Jeg har også set et skilt logo som lignede dit fuldstændig! Gad vide om det er samme sted, havde Tlf på mig, så kunne ikke tage et billede, men hvis du er interesseret i at vide hvor, skal jeg gerne sende dig navn og sted?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *