Volvo Amazone

Denne fantastiske Volvo Amazone fra 60’erne kører mine sviger-bedsteforældre rundt i, når det er sæson for veteraner. Sviger-bedstefar er gammel rallykører, og har været mekaniker på de store løb i de gode gamle dage, hvor bilerne var designede efter mit hjerte. Hans Amazone her plejes bedre end de fleste babyer, og er i absolut mint condition. Og den er så smuk!

12 meninger om “Volvo Amazone”

 1. Smuksmuksmuk (lissom min). Jeg kan se at svigerbedstefar også er medlem af amazonklubben. Sejt. Har han medvirket i en bog om Amazonen, i øvrigt?

 2. Wow…er det den originale lak? Hvis det er, så er den godt nok velholdt og fin! Kan se at nummerpladerne er de goe´ gamle 🙂

  Når nu din svigerfar er til veteraner, så skulle han næsten komme over og se en Simplex, en Pierce arrow og en Rolls Royce Phantom 2 fra 1928. Det er ikke biler, som man lige ser hver dag 😉

  Sig til, hvis han gerne vil.

  K.H June

 3. Ha ha ha, Asli. Tænkte nok du ville være den første til at kommentere her. Yes, han er med i klubben, og blev interwievet i sit hjem til den der bog. Kører din amazone som en drøm nu? Og fik den sorte plader?

  Janne, I know! Drømmer også hemmelige drømme om at kæresten i sin tid får lov at arve den…

  June, det tror jeg det er, ja. Han kører KUN i godt vejr, og pudser og polerer hele sæsonen igennem. Og så står den ellers under sin vinterdyne resten af året. Jeg vil lige fortælle om jeres biler (er det jeres?), men kan du ikke lave et indlæg? Jeg vil gerne se billeder 🙂

  Malene, du kan tro den er velholdt. Og ja, det er ret sejt. Der er en masse skønne sort/hvide billeder fra de dage, og bilerne siger jeg dig….altså, de er smukke!

  Asbjørnsdatter, det lyder som en virkelig flot udgave du har dig. Også en amazone? Og fedt at du ikke har de typiske veteranbils-problemer med den!

  Camilla A; yes, sorte plader følger jo med sådan en gammel skønhed 😉

 4. Hej igen,

  Bilerne er ikke vores, men tilhører en kammerat. Men han viser glad og gerne frem 😉

  Jeg skal prøve at få taget nogle billeder til et indlæg. Pipper lige op, når det lykkes.

 5. Uh, der slog mit hjerte lige et ekstra slag.. Hvor er den bare fin. Det var dengang de kunne designe biler, i forhold til de kedelige modeller vi har i dag. Jeg ELSKER gamle biler, og købte selv en boble lige inden jeg fyldte 18. Den blev solgt tre år senere til fordel for en jordomrejse. Lige nu går jeg og drømmer om en retro campingvogn fra 60’erne.
  Hav en god dag :-

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *