Nok er det blevet vinter….

….men jeg har lige fået de fedeste solbriller! De er fra Ray-Ban, og er en ny model der hedder 4141. Jeg syntes de er så fede, og det bedste er at de er med styrke. Jeg har aldrig haft solbriller med styrke før, og det er så irriterende ikke at kunne beskytte øjnene når solen står højt. Vi skal til egypten om en lille måned, og jeg glæder mig helt vildt til at tage solbrillerne i brug på stranden. Er de ikke flotte?

Jeg fandt dem hos smartbuyglasses.dk, hvor min kæreste også købte solbriller sidste sommer. De har et rigtig godt udvalg, og priserne er blandt de bedste jeg har kunnet finde. Selve stellet var f.eks. lidt over 500 kr. dyrere hos en af byens optikere. Brilleglassene var også billige. 600 kr. inkl. antirefleks og antiridse-overflade. Det eneste lille minus var at ventetiden blev lidt lang, men det var kun fordi jeg oprindeligt havde bestilt dem i en anden farve, som det viste sig de ikke kunne skaffe hjem med styrkeglas. Men da jeg så valgte de sorte istedet, fik jeg dem i løbet af en uge. God service! -Og jeg er faktisk glad for at det blev de sorte, for jeg føler mig som lidt af en diva i dem, ha ha.

Hvis du også har fået lyst til at bestille lækre solbriller, med eller uden styrke, så tilbyder smartbuyglasses.dk en rabatkode til alle mine læsere. Skriv koden SMGDK med din bestilling, så får du 5% rabat. De har et kæmpe udvalg, så kig forbi.

5 meninger om “Nok er det blevet vinter….”

  1. Fede solebriller…mon ikke jeg også kunne trænge til et par nye når vi nu også er så heldige at skulle feriere i Egypten denne vinter : ) God tur – Kh Jo

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *