LP Love

Kæresten og jeg har brugt igår og idag på at lave lidt om i stuen, og har blandt andet købt et nyt multimedieskab. Det betyder at vores elskede pladespiller langt om længe er koblet til anlægget igen, og har fået sin helt egen hylde. Jeg hører gamle fantastiske lp’er, mens jeg danser rundt og ordner de sidste småting. Det er rart at lave lidt om en gang imellem, det giver ny og tiltrængt luft. Aahh!

2 meninger om “LP Love”

  1. Min kæreste er gået helt i selvsving med at investere i plader, så det skab, vi købte til formålet for bare ½ år siden, er snart for småt. Og så skulle der jo også lige investeres i ny pladespiller.. Tsk tsk.. Vi hører dog udelukkende musik på pladespilleren, så det er ikke helt spildt 😉
    Kh Line

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *