Formland i billeder

Igår var jeg på Formland messen, hvor jeg stod i Kop&Kande’s stand og pyntede cupcakes i et par timer. Min mor var chauffør, og har også taget billederne af mig i arbejde. Efterfølgende havde vi en lille time til at snuse lidt rundt på messen, som var ganske overvældende. Vi nåede slet, slet ikke igennem det hele, og der var flere stande jeg desværre ikke fik set. Men da vi først havnede i hallen med mad og drikke, kom vi ligesom ikke meget længere. Tak skæbne, en masse lækre smagsprøver der kom indenbords. Jeg har jo en særlig svaghed for chokolade, og jeg skal da lige love for det var kvalitetsvarer der var repræsenterede. Mums!

10 meninger om “Formland i billeder”

 1. Uanset hvor mange lækre ting og sager der ellers havde været, så havde jeg også gået direkte mod hallen med mad og drikke! Manner hvor ser det lækkert ud!!
  …..og det gør alle dine sprinkles altså også 🙂
  Kh Ulla.

 2. Jeg er dybt misundelig – bare det var mig der havde været afsted:-) De små glaskugler med juletræer og skøjter er så fine… hvor kan man få fat i dem?

 3. hvor ser det bare fedt ud!!

  kan du fortælle hvilke stande du har taget billederne ? der er nogen af tingene jeg syntes ser ret interessante ud 😉

 4. ÅHH KÆRE FORMLAND. Jeg var på messen sidste sæson, altså i februar. Det blev dyrt for min pengepung da jeg var med min veninde som har den lækreste interiør butik i Herning. Jeg misunder at du har været afsted!

 5. Hej alle. De første billeder af papirer, æsker og stjerner er fra Bungalow. Så er der en del billeder fra Miss Étoile, som laver virkelig fine ting. Så er der desværre lidt blandet som jeg ikke husker hvad er fra, og så kommer chokoladerne m.m. Der er noget fra Simply Chocolate, Weibel Naturprodukter, Kathrine Andersen Chokolade samt Karamelleriet. Og så rålakrids fra Johan Bülow. Lækre, lækre sager!

 6. Mums – starter og slutter også altid i smagsprøve-afdelingen,og kommer hjem med en papirspose fyldt med lækre flødeboller med marcipanbund!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *