Ses vi paa Formland?

Smukke farver fra Stelton set på sidste års Formlandmesse. Foto lånt på formland.com.

Torsdag til søndag er der Formlandmesse, og søndag er jeg at finde i et køkken hvor jeg pynter cupcakes mellem kl. 11.00 og 13.00. Jeg er der som en del af de kampagner jeg laver for Kop&Kande, og glæder mig meget til at se messen og snuse en masse design og inspiration ind. Ses vi?

3 meninger om “Ses vi paa Formland?”

  1. Ejjj.. har virkeligt tænkt på om jeg sku derned… Men på søndag skal jeg noget helt andet fantastisk, der skal jeg nemlig på rundvisning i selveste Hr. Dlabys have, og mon ikke det bliver lige rigeligt på så kort tid.. 🙂 Men lykke lykke lykke til.. det bliver fine kager, og sikkert helt specielt for dig at være del af så stor en messe.. husk at tage billeder, og vis lidt videre ikk.. 🙂
    Kram..

  2. Jeps, jeg skal til messe, og lige præcis på søndag, hvor heldigt er det lige. Jeg kigger helt sikkert forbi. Hvilken hal er du mon at finde i?
    Kh. Lena

  3. Jep håber på at få en billet til fredag, hvor jeg er så heldig at have fri fra arbejde. Jeg håber, håber håber, og hvis jeg kommer så får du lige en stor krammer.

    Knus Louise

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *