Faux Cupcakes

I sidste uge kom Tina Dalbøge fordi Cupcakefabrikken for at sige hej. Hun havde en idé om at lave kunstige cupcakes i et særligt materiale hun arbejder med på sine workshops, og fik derfor nogle papirforme med sig til projektet. I fredags kom hun så med en bakke fyldt af cupcakes, som jeg nu vil prøve at pynte med krymmel, glimmer og sukkerblomster. Jeg mangler blot noget spraylim, så det skal jeg lige have fingrene i. Endnu engang tak for de sjove kager, Tina!

Tina har udgivet 3 bøger i kreativitetens ånd, og begyndte for nyligt at blogge. Netop idag har hun lanceret en give away, hvor du kan vinde hendes seneste bog “Førstehjælp til fantasien” og andre fine sager. Kig forbi hendes blog og deltag i konkurrencen.

En mening om “Faux Cupcakes”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *