30 Day Photo Challenge: Day 2 – What I wore

Idag har jeg haft 2 forskellige kjoler på. Først den blå-hvide (som er en vintage-sag) på arbejde, og så min cupcakekjole (som er fra H&M) til træf med mødregruppen. Det har været frygteligt varmt idag, og jeg kampsveder uanset hvad jeg har på (er det bare mig?)…Hvem der bare var i sommerhus ved havet!

Ps: Jeg har genindført ordkoden ved kommentarer, fordi jeg er begyndt at få meget spammail. Blogspots filter opsnapper det, men jeg får stadig mails med det, og det vil jeg gerne slippe for…)

5 meninger om “30 Day Photo Challenge: Day 2 – What I wore”

  1. Puhh kunne også godt have brugt kjoler idag. Dine er bare LÆKRE!!
    Kommer til Århus på lørdag og regner med at være der en lille uge frem, så kan du mon lege der???

    Kh

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *