Berlinerstemning (fotospam!)

Så er vi hjemme igen efter 12 vidunderlige dage i Berlin. Det skulle egentlig have været 14, men regnen indhentede os de sidste dage, og at traske rundt i regnvejr med klapvogn er altså bare ikke det fedeste. Så vi kørte hjem igår. Otto var lykkelig, og det var utroligt sjovt at se gensynets glæde med vores hjem i ham.

Berlin er den fedeste by, som flere af jer sikkert allerede ved. Det var vores andet besøg, og at have 12 dage dernede var den vildeste luksus. Vi har gået og gået, fået set en masse af byen og købt lidt godt og blandet med hjem. Vi har spist lækker mad, drukket gode øl og begge fået en tattoo med hjem. Det har været en skøn ferie, og den var virkelig tiltrængt.

Billederne her er bare lidt af det hele fra vores ture. Jeg har mange flere, men de skal bruges til nogle små guides jeg vil lave inden længe. Man skal jo dele sine guldkorn, ikke?!

11 meninger om “Berlinerstemning (fotospam!)”

 1. Velkommen hjem. Vi kom hjem i tirsdags. Denne gang cyklede vi rundt i byen, hvilket var en stor stor oplevelse.
  Jeg glæder mig til dine små guides, for selvom vi efterhånden har haft mange små forlængede weekends i denne skønne by, så kan man altid bruge nogle gode tips.
  Håber ikke I fik taget for meget regn med hjem:-)
  Kh. Kate

 2. Hej med dig!

  Ved et tilfælde fandt jeg din blog og sikke et held!

  Det er nogle virkelig gode billeder, du har taget i den tyske hovedstad. Du er supergod til at finde interessante motiver og gøre dem interessante at kigge på. Berlin er jo fyldt med motiver, der bare venter på at blive fundet 🙂 Jeg er selv forelsket i byen <3

  Mange hilsner

  Anita

 3. Velkommen hjem søde Julia ! Skønne billeder! Pigen med de røde sko – skønt billede!

  Jeg vil så gerne et smut op til dig og din fine fabrik – gerne den første uge i august – har du mon åbent der?

  Smil fra Mia

 4. Hvor du dog klæder den fine røde bænk 🙂 Sikke fint det ser ud dernede.. sidder og venter på at få besøg af skøn skøn en mand, der de sidste fire dage, har været i selv samme by 😉

 5. Velkommen hjem 🙂 Berlin er en fantastisk by – jeg er lige kommet hjem efter 5 måneder dernede. Du har formået at fange den rigtige Berliner stemning på dine billeder – jeg savner allerede byen nu!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *