“Torsdag den 7/7 skal du holde aftenen fri”

Hjertesprinkles fra Cupcakefabrikken

Den besked gav min kæreste mig dagen før Cupcakefabrikkens store åbning, og det eneste han ville afsløre var at vi bl.a. skulle fejre starten på mit nye liv som selvstændig, men at det skulle være en overraskelse. De af jer der har fulgt med længe og de der kender mig, ved at jeg er sygeligt nysgerrig. Altså virkelig nysgerrig. Jeg har forsøgt at lokke overraskelsen ud af ham med alle mulige forskellige tricks, men intet har lykkedes. Den eneste info jeg har fået ud af ham er at Otto hentes af sin farmor og passes til imorgen, og at jeg skal være klar til at gå kl. 18.00. Nå ja, og at jeg godt kan have en af mine sædvanlige kjoler på, og ikke behøver være synderligt praktisk klædt på. Jeg har dagligt spurgt ind til havd vi skal, og bedt om bare et lille bitte hint, men jeg er ikke kommet det nærmere.

Lige indtil imorges, hvor jeg kom i tanke om gårdagens radioprogram som handlede om premieren på den sidste Harry Potter film. Er det mon idag den har premiere i Danmark, og er det mon det vi skal? Vi har set alle filmene sammen, og læst flere af bøgerne samtidigt før vi blev kærester. Jeg har fået forbud mod at tjekke biografens program, og prøver at overholde det. Men jeg er jo så nysgerrig…

12 meninger om ““Torsdag den 7/7 skal du holde aftenen fri””

 1. Ej hvor fedt… (Det er god stil) Jeg kan godt forstå at du er nysgerrige… Jeg ville også DØ af nysgerrighed hvis det var mig :0).

  Jeg håber at i får en rigtig dejlig aften!

  Kh Maria og god weekend!!!

 2. Kan godt forstå du er nysgerrig, det ville jeg også være…hvor sødt at han planlægger en overraskelse for dig. Håber I får en rigtig god aften – glæder mig til at høre om du har ret :o)

 3. Ej, hvor skønt!! Glæder mig til en update!! Hvis jeg vidste noget om premiere, ville jeg ikke fortælle dig det. Du skal have din overraskelse 🙂
  Knus Katrine

 4. …Jeg tror ikke at det er Harry potter, for den har først premiere d 13… Så nu er du på bar bund igen hehe… 😉
  Jeg håber I får en rigtig god aften!

 5. Hvor er det spændende! Og sikke en dejlig kæreste du har, som planlægger noget bare for din skyld. Glæder mig til en update.

  KH Karina

 6. Eeeej altså !! Er der noget bedre end kæreste-overraskelser?? 🙂

  Bare det var mig der sku afsted på kæreste date (men med en mand med foden i skinne helt op til knæet og 2 små børn, så er der nok ik lige udsigter til det pt!!:-(

  Ha en rigtig dejlig aften, jeg glæder mig til at læse hvad I skulle..

  Knus Malene

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *