Pastelblaa farvekode. Har du en?

Foto: Bare Wunderbar

Jeg er på jagt efter den helt perfekte, helt rigtige pastelblå farve til Cupcakefabrikkens køkken. Hvis du har malet møbler i en pastelblå som du har farvekoden på, ville jeg elske at få en mail med et billede af møblet og farvekoden vedhæftet. Vil du dele? Og har du tid til det nu? Jeg har nemlig lidt travlt, receptionen er jo på fredag. Og hey, alle er inviterede!

9 meninger om “Pastelblaa farvekode. Har du en?”

 1. Altså Julia, jeg skal lige prøve at dykke ned i mine maling reste bøtter, men tror jeg har smidt præcist den blå der ud.. Men jeg har nok den til det lyseblå skab i køkkenet måske? Det bliver bare SÅ spændende! 🙂

 2. Hej Julia

  Vi har lige malet Augusts væg i den skønneste pastelblå farve. Jeg kan ikke helt greje hvad koden er, men nu får du alle info 😉

  Dyrup maling
  NQ 0.30
  NT 0.40
  NY 2.90

  NCS2: L01
  S 0520-B

  Smil fra Mia

 3. Du er velkommen til at tjekke min blog… Kig under istandsættelse af gamle møbler. Jeg har endnu et nyt møbel som er blevet farvet i en lidt mere pastel tyrkis. Sig til hvis du vil se billeder… Jeg har farve koderne på alle farverne!

  Kh Maria

 4. Synne, det er desværre ikke den turkis-agtige på billedet fra Bare Wunderbar, men en lysere pastelblå. Måske Rakel kan finde den blå fra billedet, hvis du skriver til hende?!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *