Dagens loppefund + efterlysning

Stor bakke 40 kr.

Sonja tallerken 20 kr.

I formiddags gik jeg en runde på Ingerslevs loppemarked i strålende solskin. Der var som altid en helt masse skrammel i form af gammelt tøj og plastiklegesager, men også en masse lækre ting. De gode ting ved sælgerne dog oftest godt hvad de skal tage for, så det er ikke de store kup man kan gøre sig. Idag kom bakken og tallerknen her med hjem, og de skal nok bruges i butikkens udstillingsvinduer. Jeg er ret vild med den blå farve stellet Sonja fra Aluminia har. Drømmer om at eje et komplet stel en dag, men det har nok lange udsigter. Medmindre der sidder en læser derude der vil af med det billigt?

Og apropos det, så er jeg stadig på jagt efter flere krydderikrukker fra Kronjyden. Jeg efterlyste dem for længe siden her, og det gav pote. Så nu prøver jeg igen, for samlingen er endnu ikke komplet. Jeg er især på udkig efter en lyserød vanille og en stor the, men alt har interesse. Jeg bytter også gerne, da jeg har nogle dubletter. Send mig en mail hvis du vil sælge eller bytte!

15 meninger om “Dagens loppefund + efterlysning”

 1. Hej søde
  Jeg har vist nogle tallerkner, som jeg gerne vil sælge. Jeg har også selv et blødt hjerte for Aluminia, og også for Sonja, og jeg kan ikke lade dem stå hvis jeg møder dem i genbrug. Jeg vender lige tilbage i morgen, når jeg ved mere om hvor mange jeg har stående…

 2. Jeg var også “forbi” Ingerslev i dag (okay, indrømmet: jeg kørte 100 km hver vej, så jeg kom ikke tilfældigt forbi – jeg ville MEGET gerne på det marked!).

  Du har helt ret, der er langt imellem de gode fund, men jeg synes da selv jeg fik lidt godt med hjem.

  Jeg samler også på de krydderikrukkerne men er ikke nået så langt i samlingen, så derfor kan jeg desværre ikke hjælpe dig.

  Skøn blog, forresten. Nyder meget at følge den. 🙂

 3. Pudsigt, jeg har også lige besluttet mig for at samle Sonja stellet! Ejer ikke en eneste del, men jeg har et godt samlergen, så mon ikke det går hurtigt..

  Jeg VIDSTE der var noget jeg havde glemt, selvfølgelig var der marked i søndags – typisk!

  Skal nok tænke på dig hvis jeg støder på nogle krydderiglas af typen du viser. 🙂

 4. Jeg leder også efter Kronjyden. For et par år siden var de nemme at finde på diverse loppemarkeder – men nu ser jeg dem aldrig mere. Jeg er interesseret i at bytte, men skal lige hjem og se hvad jeg har 🙂 Så skriver jeg igen.

 5. Hei! Jeg ble tipset om din blogg av Mette Vinther Talberg som du har gått på folkehøjskole med. Liker den veldig godt!! Jeg gleder meg til å følge deg:) Om du skulle få noen gode forslag om blåfarge, hadde det vært spennende å se koden – er nemlig på jakt etter en fin blåfarge selv. HIlsen Marielle.

 6. Hej Julia,
  Jeg er faldet over de Kronjyden du søger i den lokale antikvar, men vil du ikke ringe til mig i morgen på tlf 41615010 eller sende en sms, når du ser det her. De er eftertragtede, men fik ham til at sætte dem til side til i morgen.. Jeg vil godt købe/sende til dig, hvis det har interesse – han har stor the i gul, blandt MANGE andre 🙂
  Mange kram fra Kamilla

 7. Hej Julia.
  Jeg har et enkelt – men meget fint – Sonja-hjerte til salg i min loppe biks. Tag et kig på min blog (loppe shoppen er ude i venstre side). Måske kunne det være fint til din nye biks? Glæder mig til at komme forbi og se hvor fint der er!!! :o)

 8. Hej Julia,
  jeg samler jo også på de skønne krydderiglas. Vi kan evt. hjælpe hinanden lidt med at holde øje, når vi er på loppejagt? Jeg render altid rundt med en liste med de glas jeg har i pungen, men kan godt hjælpe dig også, hvis jeg ser et glas, jeg allerede har. Skriv til mig, hvis det har interesse 🙂

  aebleblomst(snabela)gmail.com

  Kh. Mirjam

 9. EEEjjjj Julia, det skulle jeg da have vidst du samlede på, så et helt bord af de krydderiglas på onsdagsmarked i Hals.. mangler du stadig nogen?

  Kram Berit

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *