Jeg leder…

Fundet her

….egentlig efter et lille fritstående skrivebord til butikken, men i min jagt faldt jeg over billedet her. Det er måske heller ikke en helt dum løsning. Og dog, jeg skulle jo nødig sidde med ryggen til døren. Jeg forestiller mig at det skal være i en vis stil, og jeg er ganske verliebt i den type borde som jeg viser nedenfor. Det skal så bare helst ikke være meget længere end 100 cm, og ikke koste alt for mange penge. Det lader til at være en ret umulig opgave at finde, så nu kaster jeg den ud i blogland, og håber der er nogen der kan hjælpe. Pretty please?

16 meninger om “Jeg leder…”

 1. Jeg synes tit jeg finder sådan nogle skriveborde, men må gå forbi dem fordi jeg ikke har pladsen :o) Skal nok smide en sms til dig næste gang jeg ser et 😀

 2. Skal nok holde øje.. Synes også tit jeg falder over dem.. Men ved ikke om de er for lange;)
  Sender en sms, hvis der dukker et op..
  Faktisk tror jeg der står et på loftet(lageret af arvemøbler) i vores sommerhus – men det er længere end 100cm..
  Kh Anne – som synes det er en lækkerspændende proces du er i nu;)

 3. Jeg kan godt forstå at du er forelsket i det øverste billede…sikke et farvespil!
  Jeg har desværre heller ikke lige såen et skrivebord på hånden, men jeg skal nok holde øje for dig…:-)
  Knus Malene

 4. jeg sidder ved et lige nu (som du dog ikke må få da jeg er glad for det og hentede det helt i koldings Lauritz) =) Det er dog 1,26 cm men jeg ser tit noget lignende på Lauritz.com og DBA. Skal nok holde øje =)
  Knus Sandra

 5. Købte en gang sådan et i en genbrugsbutik i Århus for 50 kroner tror jeg – men vi kasserede det her for noget tid siden… Havde jeg haft det endnu havde du fået det 🙂
  Men tag en runde i Århus’ genbrugsbutikker.

 6. Et tip kunne være uden for storbyen i en genbrugsbutik? Vi samler ofte sammen af ideer til hvad vi mangler af lopper, og så tager vi på genbrugscruise ved vores sommerhus tæt ved Ulfborg. Kunne forestille mig Århus-genbrugs-pushere godt kunne være lige så lumske som der her i kbh og tage vanvittige overpriser 😀
  Mvh. Martina/fiflerierpaafjerde.blogspot.com

 7. vi leder selv efter skrivebord,som heller ikke må være for langt. Vi ville gerne have et ældre teaktræ skrivebord, men det er godt nok svært! Vi har foelsket os i nogle fra bolia, men de er så ret pebrede.. men super lækre 😉

 8. Sikke fint… Jeg vil forslå dig at køre en tur til Odder; Loppetorvejet – Ballevej. Det har haft noget ligende det øverste billeder flere gange (Jeg kommer der ca. hver torsdag og vil gerne holde øje for dig :0)). Eller kan du tjekke retroen i Odder eller klunserne i Lading… De har ofte mange fine ting alle 3 steder :0)

  Kh Maria

 9. Tusind tak for alle jeres gode input! Det er jo naturligvis altid sådan, at det man står og leder efter, pludselig ikke kan findes nogle steder. Og når man så ikke længere har brug for det, ja så popper det op over alt. Jeg leder videre!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *