Marked i billeder (og en lille opfordring)

Lidt stemningsbilleder fra gårdagens marked, det må I desværre have til gode! Jeg har et kamera spækket med fotos, men desværre er netforbindelsen ikke god nok til at uploade. Men stemningen er helt i top her i pakhuset, som er fyldt med lækre varer (alt for lækre!). Vi solgte en masse varer igår, og mødte en masse søde mennesker. Fantastisk start på markedet! Og idag bliver garanteret endnu bedre. Dørene åbner om 5 minutter, og vi står klar til at tage imod.

Men jeg vil faktisk gerne komme med en lille opfordring. Kom og sig hej, og fortæl os hvem du er. Vi bider ikke, og er faktisk ret søde. Og vi har slik!

17 meninger om “Marked i billeder (og en lille opfordring)”

 1. Men JEG fik hilst 🙂 Og det var jeg bare SÅ glad for! Har glædet mig rigtig meget til at møde jer alle og ville ønske, at jeg havde 2 dage mere dernede!

  Håber I får rigtig godt salg de næste dage også.

  Kh Katrine

 2. Hej Hej
  Ville ønske at jeg kunne komme forbi og sige hej, men desværre så det bliver et hej her på bloggen, som jeg er trofast følger.

  Hej Hej

  God lørdag til dig i Odense.
  Hilsen Mette.

 3. Købte nogle fine figurer i din bod som pynter flot herhjemme nu og har nu meldt mig som læser af dit “Circus”.

 4. Er også glad for jeg kom forbi jer og fik sagt hej og smagt på jeres slik 🙂

  Håber i får nogle forrygende dage fortsat.

  🙂 Mie

 5. Jeg fik altså heller ikke sagt “Hej” igår da jeg besøgte jeres bod – jeg øver mig stadigvæk på, at tage “skridtet” og skrive flere kommentar rundt omkring i blogland!

 6. Hej Julia
  Vil bare lige fortælle, at kjolen jeg købte hos dig i dag er helt fantastisk! Jeg er så glad for den! Ville gerne have haft den i råhvid også:-)

 7. Var forbi boden idag og fik ikke sagt ordentligt hej, synes stadigvæk det er lidt grænseoverskridene. Man føler egentligt at man kender jer, men så gør man alligevel ikke. Men en super fin bod og god stemning.

  Louise

 8. Pinligt! Men jeg tror altså heller ikke at jeg fik præsenteret mig selv (Fie – FiesFjollerier), selv om min veninde (Gitte med bloggen Gaasegang) og jeg fik en god sludder med dig om Cupcake Fabrikken og dit nye lokale:-)
  Vi fik testet Gittes indkøbte vattæppe i solen da vi kom hjem til Århus- det var jo bare så lækkert!

  God fornøjelse med markedet imorgen…

 9. Øv, jeg har desværre heller ikke mulighed for at komme til markedet – ville ellers utroligt gerne, men det må blive næste gang. Håber det er/har været godt!
  🙂 Bebe

 10. Jeg har både hej’et og shoppet. Og spist slik:) Og jeg kommer i morgen igen og spiser mere slik:) Min kæreste undrede sig vist lidt over, hvad jeg skal med min wunderbaum, men nu hænger der en lucky charm i mit arbejdsrum og siger hej, når jeg skal arbejde.

 11. Ååååh, hvor ville jeg ønske at jeg kunne være med som planlagt….men sådan sku det altså ik lige være denne gang!
  Jeg er helt sikker på at I har det helt fantastisk og jeg glæder mig så meget til at se billeder af det hele….
  Jeg tror faktisk at I lige netop nu sidder i en spejderhytte og snakker og griner og drikker øl og rødvin og hygger…am I right??? 🙂
  Knus Malene

 12. Uhh jamen jeg genkendte dig jo, og mine to drenge tømte jeres slikskål (mere eller mindre), men jeg blev pludselig så genert, både over at skulle hilse på og selv at have været blevet genkendt et par gange.
  NÆSTE gang tør jeg godt sige hej ;-).

  Knus

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *