Gaetteleg

Kan du gætte hvad pakken jeg modtog fra GLS idag indeholder? Et lille hint er hyp, og et andet er cirkus. Nu suser jeg straks afsted efter elastik i pangfarver, og så skal I bare se løjer, når jeg har fået samlet de første eksemplarer!

8 meninger om “Gaetteleg”

  1. garanteret dine flotte sprælleheste :o)
    glæder mig så meget til at se dem her om et par uger… for du har dem da med til markedet ikk??

  2. det skulle vel ikke være de heste der ? ser meget spændene ud 🙂
    (og hvor er det fedt at du har noget af dit helt eget med, og ikke det samme som alle andre).

  3. Jubii! Har sådan glædet mig til at se mere af disse efter du viste prototypen frem… Mon man får dem at se inden markedet?!

  4. Ihhhh … har selv netop fået laserskåret nogle smykker til forårsmakedet i akryl! Uha, det er altså et lækkert materiale. Jeg fik mine med posten i går og kunne slet ikke vente med at komme hjem og samle dem. Poster billeder af dem på bloggen lige om snart.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *