Tattoo or not tattoo #3

Alle fotos via Google

Jeg har tidligere skrevet om mine tatoveringstanker, og de er bestemt ikke blevet mindre, på trods af den store trend der florerer. Vi skal til Berlin til sommer, og jeg overvejer kraftigt om det er dér min første tusch skal laves. Jeg hælder stadig meget til fuglene, som jeg har vist eksempler på her og her, men jeg kan også godt se den søde ironi i at få lavet en cupcaketatovering. Bare en lille bitte en.

17 meninger om “Tattoo or not tattoo #3”

 1. Hvis jeg skulle vælge for dig så skulle det være en cupcake med noget skrift- á la den på billedet, hvor der står LIfe is Sweet. Synes nemlig stadig sømands-tatoverings-stilen holder. Inspireret af dine cupcake er jeg igang med at hækle, har indtil videre kreeret en muffin med glasur og krymmel. Tjek min blog for resultatet!

 2. I wouldn’t do it! Hvad nu hvis du om 2 år bare ikke orker flere cupcakes … 😉

  Jeg er stokkonservativ på det område!

  En tekst der har mening for én, er jeg mere til.

  Hurra for forskelligheden!

  Glæder mig til at se din fugl, kage el. noget helt 3. til sommer 😀

  Smil fra Mia

 3. Det er nogle smukke smukke tatoveringer du igennem tiden har vist billeder af. Jeg er virkelig positivt overrasket trods det, at jeg ikke er så glad for at se på dem i længden. Selv jeg kunne blive fristet af de forskellige fugle. Til gengæld synes jeg det ser SÅ fedt ud med de meget farverige cartoonagtige tatoos, der er meget oppe i tiden. Netop dine cupcakes.. og helt ærligt.. er der noget, der er mere passende til dig?
  Synes det er så fedt!

 4. Absolut cupcake! 😀

  Det kan godt være at den om et par år ikke vil betyde nær så meget for dig, men så vil det stadig være et memora om denne tid med din succes, TV optræden og passion. Det er da ikke slemt at blive mindet om 😉

  Det ville være rigtig sødt på håndled eller ankel, men du kunne jo også vælge et lidt mindre synligt sted, på skulderen f.eks hvis du er bange for at blive træt af at kigge på den…

  Jeg ventede 5 år på at få lavet min første, for at være SIKKER, nu har jeg tre og kan ikke forstå jeg ventede så længe haha 😉

 5. en kage med en tekst går vel aldrig af mode … en lille een, et gembart (er det et ord?) sted … f.eks. synes jeg ankel´tattos er smukke… og selvom du måske ikke orker kopkager om et par år – ja så er tiden da værd at tænke tilbage på – og mindes. Det vil man da bestemt gøre med sådan een stemplet på kroppen.

  Ja jeg er måske lidt typen der springer ud i tingene og synes livet er for kort til at ærgre sig hvis man fortryder … sæt man ikke gør!

  Do it! ;O)

 6. Hejsa 🙂

  Jeg synes helt klart at nr. 7 oppe fra, er rigtig fin og den kunne være ret sej i lille format 🙂 Så jeg synes du skal gøre det 😛 Sådan en cupcake ville jo også være perfekt til dig.

  MVH. Janet

  PS. Tak for en rigtig dejlig Blog, jeg kigger forbi den hver dag 🙂

 7. uha kan godt forstå din usikkerhed, det er en stor beslutning. Kan godt se det fede i en cupcake tatto, men synes at de små diskrete fugle på de tidligere billeder er mere tidsløse og æstetiske i deres udtryk.

  Glæder mig til at se havd du beslutter:-)

  Louise

 8. Du kan bare vælge en lille en.. Elsker forøvrigt den med Life is sweet.
  Er bange for, at jeg ville slikke min arm (eller andet) konstant pga. lækker sulten!!! 😉

 9. Du kan bare vælge en lille en.. Elsker forøvrigt den med Life is sweet.
  Er bange for, at jeg ville slikke min arm (eller andet) konstant pga. lækker sulten!!! 😉

 10. Du kan bare vælge en lille en.. Elsker forøvrigt den med Life is sweet.
  Er bange for, at jeg ville slikke min arm (eller andet) konstant pga. lækker sulten!!! 😉

 11. Jeg har haft min tatovering siden 1998… før det blev moderne og gik simpelthen og tegnede den op dagligt i en lang periode inden jeg fik den lavet. Min tatovering er meget personlig, min navn på kinesisk, og selvom min interesse for det kinesiske er blevet meget mindre, så fortryder jeg ikke min tusch… nu er den lige som et modersmærks og jeg vælger hver dag, om jeg vil vise den eller ej…

  Mit råd er… få den et sted, hvor du kan dække og/eller afdække den. Det er ikke altid det du vil vise som det første (som til jobsamtaler)

  Held og lykke med din beslutning

  Mette

 12. Det er en god idé at vælge at få tatoveringen lavet et sted der kan dækkes, som andre også har nævnt. Mange mennesker glor bogstaveligt talt skamløst hvis de får øje på den – især når det er på en “pæn” pige! 🙂 Jeg taler af erfaring, mine fødder bliver overbegloet hele sommeren når jeg går i åbne sko. Selvfølgelig vænner man sig mere til det, men det er ikke altid man har lyst til at blive stirret efter. 🙂 Min anbefaling må være en personlig cupcake i old school stil på f.eks. skulderen, hoften, ryggen eller på indersiden af overarmen, eller så langt oppe på overarmen at selv en meget kortærmet bluse ville kunne dække den. Eller måske bag på benet, over anklen eller på læggen, så er folk bag dig, når de glor! Tihi! I øvrigt en hel anden ting – vær m e g e t påpasselig når du vælger tatovør, egentlig bør man kun gå efter andres anbefalinger og erfaringer, men det er selvfølgelig lidt svært når det er helt nede i Berlin. Lav en god research hjemmefra allerede nu og dan dig et billede af hvilke steder du er tryg ved. Jeg ved ikke hvor meget du er inde i tatoveringernes verden, men der findes fora (hedder det det? altså forum i flertal) på nettet hvor du eventuelt kunne spørge specifikt efter anbefalinger af tattoobikse i Berlin fra kunderne og dermed få et ærligt overblik over udvalget. Sikke en lang smøre! Nå, jeg håber du får truffet dig et godt valg mht. motiv og tatovør, del slags tager tid! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *