Improviseret aftensmad

Jeg er alene hjemme med Otto her til aften, og der var ikke planlagt aftensmad. Rugbrød lokkede ikke idag, så jeg rodede fryser og køleskab igennem, men fandt ikke det helt store kulinariske udbud. Men men, lidt spaghetti med chilipesto og sprød bacon, plus et hvidløgsbrød on the side, er faktisk ikke så ringe endda!

Og apropos ringe, så har jeg fået nyt legetøj idag. Jeg er nemlig hoppet med på powerhoop-dillen, og har købt mig en 1.7 kg. tung hulahopring. Det er altså ikke helt nemt, men heldigvis fanger man hurtigt teknikken igen. Indtil man skal gøre det den modsatte vej. Hold nu op, det er svært! Men øvelse gør mester, og jeg syntes det er sjovt. Hvilket i sig selv er ganske stort, da jeg hader alt der lugter af træning. Men hvorfor er det ringen skal være så grim? En ensfarvet ville være meget pænere, når nu den skal stå fremme. Jo jo, den kan da skilles ad, men jeg får den jo aldrig brugt, hvis den skal findes frem og samles før brug…

Rigtig god påske!

9 meninger om “Improviseret aftensmad”

 1. Jeg synes den er ret fed. Ville gerne have den stående hjemme hos mig. Har overhovedet ikke opdaget at det var det nye. Men nu har jeg jo heller ikke næsen fremme efter den slags sjov. Vil hellere have sjov med kager..:-)

 2. Her gik jeg og troede at du elskede alt der var regnbuefarvet. Jeg kunne også godt tænke mig sådan en ring. Giv opdate når du har fået markerede mavemuskler.

 3. he he ja jeg kan godt lide den….det ville jeg også have troet du kunne med alle de skønne farver du omgiver dig med! Jeg kendte ikke til den nye dille, men det kunne da være at man skulle hoppe med på den, det lyder godt nok svært.

 4. Woop woop Powerhoop! 🙂
  Min mor har også sådan en – jeg låner den dog nogle gange, og ja.. I starten er det svært, og jeg vil sige – gør det ikke mere end to min til at starte med hver dag, du får virkelig ondt, hvis du gør det mere..
  I starten fik jeg grimme røde mærker af den, men nu er det heldigvis ovre! 🙂
  God fornøjelse med den!

 5. Den hulahop-ring er bare for skøn. Men hvor er vi dog forskellige – netop de farver synes jeg gør den ekstra spændende. Diskret er den dog ikke – det må jeg medgive;-)

 6. Vil blot fortælle dig at den fåes i kedelig sort/grå. Men syndes bestemt at den må være langt mere motiverne at have i regnbue gaver, god træning. Hilsen Anette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *