Loppesaesonen er startet!

Idag var årets første loppemarked på Ingerslev Boulevard. Jeg elsker det, især fordi jeg bor lige rundt om hjørnet. Idag kom jeg lidt sent afsted, for kæresten og jeg sov jo længe. Der var meget blandet, og som altid ved de fleste af sælgerne godt hvad de skal have for deres varer. Det er sjældent der man gør de rigtig fede retrofund, men mindre kan sagtens gøre det. Idag kom jeg hjem med det fine røde stof (kunne det være fra Södahl?) og et gammel Starling-skilt, som ses på sidste billede. 30 kr. i alt. Så er sæsonen skudt godt igang!

13 meninger om “Loppesaesonen er startet!”

 1. Ah hvor godt! Vi har gået og kigget på de samme ting!

  Jeg fik en Pondus med hjem. Og så fik jeg nogle rigtig søde børnebøger!

 2. Jeg bor også lige om hjørnet – det er et herligt med marked:) Jeg kan se vi har kigget på de samme tallerkner med blå mønster. Og min dug som man kan se på mine billeder er hvertfald fra Sødahl, så jeg vil tro dit røde stof også er det:) Du kan se hvad der kom med mig hjem på min blog.
  Vh Julie

 3. Ih hvor tit er det og hvor kan jeg finde en adresse dertil? Der var også loppemarked i horsens i dag, men nøj det er ikke så fint som det her du viser. Mvh Dorthe

 4. Jeg kommer meget i genbrugsbutikker,men ved ikke hvor jeg skal kigge for at blive opdateret på loppemarkeder.

  Julia, er det ikke en god ide, hvis “nogen” laver et blogindlæg om det?

  Glædelig søndag.
  Kirsten

 5. Neeejjj var det i dag… ØV ØV!!! Jeg var ellers selv på loppetur i dag, men valgte at køre en tur på landet!!! Hmm ved du hvornår det er der igen, er det ikke den første og sidste søndag i måneden?

  Rigtig god søndag!

  Kh Maria

 6. Fine fine ting 😀

  Jeg var der også lige idag. Jeg synes ikke udvalget var så stort, men jeg fik da købt mig en Oilily pusletaske i stor udgave(næsten som ny) og en Lamaze legetæppe. Skønt!

 7. Ohhh.. YAY!!! Elsker Ingerslevs markedet – boede selv på Horsensgade og ku bare stikke hovedet ud af vinduet hvis jeg var i tvivl om det var markeds-dag (åhhh, gud – savner Århus, sommer og Ingerslevs)

  Sikke nogle fine billeder (næsten som at være der selv).. Jeg susede rundt i provinsen og fandt også nogle gode lopper.. Se med på bloggen i morgen..

  Klem

 8. Ah ja, skønt at komme afsted og få lidt styr på sine loppeabstinenser idag. Essotankstationen kiggede jeg også på:O)
  Men nej, det er ikke der man gør de vilde kup prismæssigt. Der er nu langt større tilfredsstillelse ved at finde fede fund for en slik i en genbrugs på lars tyndskids mark.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *