En familie

Igår var jeg i biografen med en veninde. Vi så den danske film “En familie“, og da vi gik ud af biografets mørke, var det med en helt særlig trist stemning i kroppen. Det er en meget bevægende film, hvilket tydeligt kunne høres derinde i mørket. Rundt omkring sad folk og snøftede sig igennem de hårde scener.

Hvad filmen handler om, vil jeg ikke komme så meget ind på. Plottet med datteren der ikke vil overtage familiens bageri, som var det jeg primært selv havde hørt den handlede om, syntes jeg egentlig ikke var så vigtigt. Der var langt større ting på spil. Jeg er imponeret over hvor underspillet den var, samtidigt som den formidlede enormt mange og stærke følelser. Og så syntes jeg den filmiske side var flot. Kameraet var stort set altid meget tæt på folk, og kun ganske få gange fik man større vyer at se, hvilket skabte en særlig intens stemning. Jeg vil helt klart anbefale at se den! (og måske vente til du kan se den hjemme, så du ikke behøver at kæmpe imod klumpen i halsen…)

En mening om “En familie”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *