Hyp Ranunkel

Idag købte jeg en buket hvide ranunkler. Ih, hvor er de dog smukke, og hvor er det sjovt at kravle helt ind i blomsten med makro-linsen. Jeg købte også den fine hest med karet, som jeg slet ikke kunne stå for. Kareten er en potteskjuler, men jeg havde ikke lige en passende plante. Kæresten syntes den er hæslig. Jeg syntes den er fin, og at der er lidt cirkus over hesten. Hvad syntes du?

11 meninger om “Hyp Ranunkel”

  1. Fin hest. Det er altid sjovt med nye vaser i hjemmet, og den der bliver jeg glad af at se på…

    Og med de super dejlige ranunkler i, kan det næsten ikke blive bedre, vel?

  2. Ranunkler er bare det fineste fine 😀 Jeg skal SÅ meget ud at skaffe nogen snart 🙂 Hesten er heller ikke helt så meget mig må jeg indrømme.. Men ranunklerne er über smukke 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *