Endnu mere lejrtur

Ja, jeg må nok lige undskylde til alle jer, der slet ikke finder det her med lejrtur spændende. Men jeg syntes det er fedt at stable sådan noget på benene, og nu har jeg lige set billeder fra den forunderlige hytte. Og helledusseda, den er jo som skabt til bloggere! Prøv bare at se med her:

Fantastisk stue
 Et af værelserne med køjesenge
 Pink (!) træ i haven

 Spisebordet med plads til 22
Entré og terasse
Køkkenet
Vil du med på lejrskole, og bo i disse skønne omgivelser med en masse andre bloggere, den weekend der er forårsmarked på Odense havn? Jamen så læs indlægget her, og send mig straks en mail. Tilmeldingerne tikker stille og roligt ind, så der bliver måske nok lidt rift om pladserne.

Update: Til jer der har spurgt om I kan overnatte en enkelt nat. Send mig en mail, for jeg laver en liste for hver nat, hvor man kan skrives op til en madras på gulvet. Husk sovepose 🙂

46 meninger om “Endnu mere lejrtur”

 1. Ej ser altså super fint ud!!

  Jeg kan godt nøjes med en madras – når nu jeg kun kan en dag 😉 Det er så fint for mig!!

  Smil fra Mia

 2. Louise; Tjek 🙂

  Mia; Ved du hvad, jeg laver simpelthen lige en liste for de forskellige nætter, til dem der gerne vil sove en enkelt nat på en madras et sted. Du er hermed på listen til lørdag nat 🙂

 3. Jeg vil med, jeg vil med, jeg vil med… men hvor filan er din mailadresse?? Skriv mig på, har lige fået lov af manden så jeg er helt klart med!!!

 4. Ej Julia, det ser simpelthen SÅ fint ud og er en hel fantastisk ide! God gået og fedt initiativ. Jeg kan desværre ikke komme og dine indlæg og skønne billeder af stedet, er bestemt med til at gøre mig en lille bitte smule misundelig *s*
  Ser frem til flere billeder af et par forhåbentlig hyggelige dage 🙂

  Kh. Charlotte

 5. Arhjjj… hvor er det bare lige STEDET julia.. kan godt forstå du ringer lidt over det.. fyldt med charme og personlighed, ville næsten tro du havde søgt locations specifikt til blogs chicks.. men sådan er man bare SÅ heldig nogengange.. :)))
  Tak for din søde besked!

 6. uuuh det ville jeg gerne. Må dog lige kigge i kalenderen. Tror desværre den er ved at være fyldt godt op. Men hold da op, det lyder hyggeligt…

 7. Aaaiii, hvor ser det hyggeligt ud!!
  Selvom jeg desværre ikke kan komme med, så er det ikke spor kedeligt at læse om og se skønne billeder af über tjekket lejrskole ;o)
  Kh Ulla.

 8. Ihh, hvor ser det dejligt ud. Er allerede helt grøn af misundelse på alle jer der skal hygge der, men å desværre selv springe over i denne omgang. Synes du er så sej, at du “lige” får stablet sådan et fantastisk initiativ på benene.

 9. Hvor ser det fedt ud Julia og er da lidt ærgerlig over jeg ikke skal sove og hygge med jer derude…..men så må vi hygge max. på markedet også 🙂

  Super fedt initiativ!

 10. Åh, jeg får helt lyst til at tage på lejrskole med jer, selv om jeg slet ikke skal med til markedet (andet end som gæst), og i øvrigt bor 1½ km derfra ;-D
  Det ser SÅ fantastisk ud, og som vi skolelærere ynder at sige: Godt initiativ Julia.
  Vi ses
  Kh Anne

 11. Iiih det vil jeg så gerne. det kunne da være super hyggeligt at møde nogen af jer alle sammen. Har ikke lige overblik over hvor mange der er tilmeldt, men jeg forsøger mig. Bare til en enkelt overnatning fra enten fra fredag til lørdag eller lørdag til søndag – Alt efter hvor der er plads. Og jeg regner med at lokke bilnøglerne fra Kæresten i et par døgn og kommer forhåbentligt i bil. I øvrigt fra Aalborg, hvis nogen har lyst til at køre med, så kan vi lige så godt fylde bilen op 🙂
  Det ser I hvert fald ud til at lokalerne er som skabt til en bloggerinde-weekend!

 12. Desværre er jeg på ferie og kan ikke deltage, men hvis der bliver julemarked vil jeg gerne booke en plads, hvis du kan leje hytten igen ;O)))))
  Hilsen Charlotte

 13. Jeg kan lige så godt sige det, jeg er grøn af misundelse…
  Men jeg må hellere blive hjemme med den på det tidspunkt lille ny!
  Men, sådan som jeg ser det bliver der jo nu generet dobbelt så mange indlæg fra det marked. Først skal der jo indlæg ud med billeder fra de lækre stande. Dernæst skal der indlæg ud fyldt med billeder fra lejrskolen.
  Ih, hvor skal jeg bare sidde der hjemme og blive endnu mere grøn;-)

 14. Hvor ser det bare hyggeligt ud!
  Og sikke en fantastisk idé.. Overvejer stadig lidt at melde mig til markedet.. tænke tænke!

  Julia, er du ikke sød at sende mig en mail? Har prøvet en del gange, har også tidligere sendt en kommentar ang stjernen, men den er vidst desværre overset – det kan jo ske;)

 15. Hvad gør vi egentlig med kørsel…? Vi er jo nok mange uden bil kunne jeg forestille mig. Hytten ligger jo 10 km. udenfor Odense, ikk?

 16. Selvom jeg ikke skal med på lejrskole nyder jeg billederne af denne skønne spejderhytte. Sådan så de altså ikke ud, da jeg var spejder i 70’erne:-)
  Håber I får en helt fantastisk tur og får en masse fra hånden…

 17. Hvor ser det hyggeligt ud, bestemt et sted for bloggere. Kunne være hyggeligt at deltage, men bor ikke lige på Fyn og skal ikke lige umiddelbart deltage i det omtalte marked. Men lidt misundelig er man vel, på det fine sted.

 18. Det lyder simpelthen så top-hyggeligt … og var det ikke fordi jeg bor på havnen i Odense, og derved næsten er nabo til pakhuset, så ville jeg SÅ gerne med på lejrskole, men det ville jo være lidt fjollet.

  Men jeg håber I får fyldt huset og så ses vi jo nok på markedet ;o)

 19. Aj, jeg bliver da helt misundelig:) Hvis ikke det var for Aske, så havde jeg sgu meldt mig til, selvom jeg bor lige her på Fyn. Det ser da bare alt for hyggeligt ud, og lyder alt alt for hyggeligt! Snakkede lige med Lis idag om at vi ku kigge forbi en af dagene:)

 20. Hvor lyder det bare hyggeligt! Og en fed fed spejderhytte. Hav en rigtig god tur. Jeg håber jeg kan kigge forbi markedet en af dagene:-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *