Friske blomster

På vej hjem fra matematik idag, købte jeg en buket friske blomster på torvet. Jeg trængte seriøst til noget opmuntrende, for jeg føler mig sendt fluks tilbage til folkeskolens forfærdelige matematiktimer. Min logik er bare på ingen måde gearet til den matematiske (påståede) logik. Suk!

Da jeg kom hjem, ventede der endnu mere opmuntring, i form af en lille pakke. Jeg var så heldig at vinde en give away hos Dorthe for lidt tid siden, og idag kom den hemmelige pakke så. Otto syntes også den var vældigt spændende og fin.

En flot lyserød pakke indeni pakken, og et sødt kort fra Dorthe (med bloggen *lume*). Pakken gemte på denne fine sag. Helt perfekt til den 1 års fødselsdag, der nærmer sig med hastige skridt. Tusind tak, Dorthe 🙂

7 meninger om “Friske blomster”

 1. Der er altså heller ikke noget som friske blomster fra torvet (eller torvet i det hele taget) der kan gøre én i godt humør!
  Sig til hvis du får brug for regnehjælp – har nemlig haft ganske meget matematik både på uni og på hd.
  Har du mon fået min sms? Bliver nemlig lige lidt i tvivl om jeg sendte til det rigtige nr.
  Ha’ en dejlig dag 🙂
  //Camilla

 2. Jeg kender det alt for godt, tanken om matematik timer giver mig helt kvalme.

  er skønt at købe friske blomster, jeg har også sukket efter en ny plante, nyt liv til stuen de sidste par dage. jeg tror jeg vil gøre dig kunsten efter og købe en blomst med hjem i dag. 🙂

  Kh Sara

 3. Hov jeg håber det er iorden jeg lige låner billedet af flagranken til bloggen, da jeg ik nåede at tage et billede inden jeg pakkede den ind. (hvis ikke må du gerne lige sende mig en mail så fjerner jeg selvf billedet igen) Mvh Dorthe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *