Oh, mirakel!Billedet tog jeg på min vej til skole for lidt siden. Første dag på skolebænken, og der står matematik på skemaet. Gosh!

Men tilbage til overskriften. Et mirakel er sket, intet mindre! Otto har for første gang n.o.g.e.n.s.i.n.d.e sovet igennem en hel nat. 12,5 time uden at vågne én eneste gang. Det er fuldstændig magisk!

Nu, tilbage til undervisningen…

*Written in BlogPress for iPhone*

15 meninger om “Oh, mirakel!”

 1. Åh, det er stort!! Jeg vil gå så vidt som at sige TILLYKKE!
  Ca. da min pige var på Otto’s alder (det lyder som om det er lææænge siden, men det er det jo ikke;) gjorde hun det samme for første gang. Vi var målløse, da vi vågnede!
  Hun kan stadig finde på at gøre det en gang imellem, og selvom der er lange udsigter, kan jeg ikke lade vær med at glæde mig til, hun gør det hver nat. Ha en god skoledag!

 2. Hvor er det skønt! Tillykke 🙂

  Første gang min ældste sov igennem vågnede jeg rigtig mange gange – ca. på de tidspunkter, hvor hun plejede at vågne…
  God skoledag til dig,
  mette

 3. Velkommen til dit nye liv – og her tænker jeg på uafbrudt nattesøvn. Vi har nu haft 5 – læs 5!!! – nætter i træk uden at høre det mindste til hende. Og de er jo jævnaldrende. Det er fantastisk, så det betalte sig med vores standhaftighed omkring nytår. Fantastisk. Og god skoledag.

  Kh. Mette

 4. Øj, hvor er du heldig!! Altså med at få lov at sove igennem – ikke matematikken 😉
  Var du ikke helt forvirret da du vågnede til morgen?
  Lilje sover stadig ikke igennem, og har kun gjort det få gange i sit liv… Lillebror sover faktisk bedre end hende, så det har vist stadig lange udsigter med hende.. Suk..

  Håber du får en god første skoledag! Jeg har faktisk også en gang taget matematik på VUC i Århus. Havde en så sød lærer, Gunvor hed hun, mon det også er hende du har?

 5. Dejligt han sov igennem – det er jo intet mindre end fantastisk!
  Han vidste nok at mor skulle have MATEMATIK – så har man brug for en god nattesøvn.
  God skoledag

 6. Tillykke med det. Den er nemlig magisk, når man får sin nattesøvn igen:) Jeg fik aldrig svaret på din besked, men vi har desværre ikke plads.

 7. Jubii!! Skønt for jer – giver bare en et helt andet overskud til dagens gøremål – det er ganske magisk- Både for jer og for Otto!
  Håber din matematik gik fint.
  Nu vil jeg hoppe ud på mine ski og tage den down hill – vi er i Sverige.

  kh

 8. Trine; I know, det er SÅ stort! Håber snart din lille vingummi forstår at nætter er til at sove i, og at Otto fortsætter i samme spor 🙂

  Anne; Tak. Klar og klar, matematik er virkelig ikke min stærke side. Kan på ingen måde se logikken…

  Fie; Ja, kryds endelig fingre. Vi har brug for alt den gode sove-karma vi kan få 😉

  Margith; Du har helt ret. Har haft meget mere overskud end jeg plejer!

  Mette b; Det er ubeskriveligt skønt! Og faktisk vågnede jeg først 04.30, ellers plejer jeg også at vågne. Selv når han bliver passet ude, og jeg egentlig ikke kan høre ham. Mærkelig symbiose man har!

  Kirkesjov; Åh Mette, du vækker et håb og en tro på det kan fortsætte. 5 nætter i træk? Det er jo fan-fucking-tastic! Tillykke med det 🙂

  Louise; Jeg ved heller ikke helt om jeg tør indstille mig på det fortsætter sådan, men det er virkeligt store fremskridt. Håber Lilje kan lære lidt af sin lillebror! Min lærer hedder Thomas, og er helt ny i faget. Han virker meget god, men om han kan lære mig matematik vil jeg lade være usagt. Hvis ikke, er det mere min skyld end hans, ha ha.

  Linn; Tusind tak. Og du har helt ret, matematik på søvnmangel går bare ikke!

  Karen; Tak 🙂 Og no worries, fik bare for mig du samlede på den slags?!

  Kristin; Nej, hvor er jeg misundelig. Jeg vil også på ski. Nyd det 🙂

  Camsen; Det er for vildt, simpelthen. Der skal nok lige et par nætter eller 20 til, før jeg er helt udhvilet, men hey. Det går fremad 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *