En lille bitte smule krea

Det er bestemt ikke det helt store banebrydende krea-projekt det her. Nej, snarere er det hen i retningen af de proppede mayland-kalendere (hed de ikke det?), som havde så meget coolness-faktor i folkeskolen.

Et par kedelige mapper er shinet lidt op, med henholdsvis retro og Ferm Living tapet. Og nu bliver det bare en lille smule sjovere at have matematik, ikke? Please? Suk, jeg h.a.d.e.r matematik….

Forresten, flere har spurgt mig hvilket kamera jeg bruger. Når det er dem med sort kant, er det en iPhone app der hedder Hipstamatic. Det er en fantastisk app, som man kan lege meget med. Disse “polaroider” er også en iPhone app, den hedder ShakeIt. Shake it like a polaroidpicture!

*Written in BlogPress for iPhone*

12 meninger om “En lille bitte smule krea”

 1. Det er helt klart en rigtig god måde at gøre matematik lidt sjovere på! God ide 🙂 Og jeg kan fuldstændig følge dig, H-A-D-E-R også matematik. Min hjerne vil helst ikke beskæftige sig med den slags.

 2. Jeg hader også matematik, men det er samtidig det fag hvor jeg har fået flest aha-oplevelser det sidste halve år!
  Bare klø på! Og med de fine mapper kan det da kun blive meget mere overskueligt 🙂

 3. SiriR; Man har da lov at håbe, og om godt 20 minutter vil det vise sig om det virker 🙂

  Trine; Godt det ikke kun er mig. Der er jo INGEN logik i det, selvom kendere hårdnakket påstår det modsatte!

  denlangeneger; Åh, hvor jeg håber du har ret. Aha-oplevelser ville være fantastiske, men jeg har mine tvivl…

  Christine; Ja præcis. Det er en applikation til iPhone, som bruger det indbyggede kamera. Så kan man vælge mellem forskellige film og linser, for at få et vintage udtryk.

 4. Hej Julia

  ELSKER til gengæld Frem living tapetet lige så meget, som du hader matematik! Har lige købt det til sønnikes værelse. GLÆDER mig til at bruge det.

  Kh. Rikke

 5. Hvor er de super fede dine mapper, du må lige skrive om det så faktisk bliver bedre, for så skal jeg helt sikkert have lavet sådan nogle selv, mit læsning er nemlig heller ikke for sjovt…

 6. Rikke; Jeg er også tosset med det tapet. Fedt at få det op på børneværelset, det glæder jeg mig til at se. For du flasher det da på bloggen, ikke? 🙂

  Miri og Linda; Njaa, det gik ikke helt så godt, så nogen magisk effekt havde de ikke. Men jeg nød at tage dem op af tasken!

  Sofie; Jeg har en bog du skal læse! Er ikke hjemme lige nu, men jeg sender lige et link senere. Den handler netop om a gøre rengøringen til en fryd 😀

 7. Sikke nogle skønne skønne mapper! Dem kunne jeg helt sikkert godt bruge til at gøre min hverdag en smule mere festlig ;o) Hvordan har du sat tapetet fast på indersiden?
  Nu er jeg efter din mening nok en smule sær, da jeg elsker matematik, og underviser i det til daglig…får du på et tidspunkt brug for hjælp, er du velkommen til at spørge :o)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *