AArhus in details

Idag har jeg gået rundt med Otto i barnevognen, for at lulle ham i søvn. Staklen er småsyg og pylret igen-igen, og så er sådan en gåtur et godt hjælpemiddel til lidt ro. På min vej har jeg spejdet efter små detaljer. Fine, sjove, finurlige og mærkværdige. Det er ret sjovt at se på byen med andre øjne. Her kommer de i samme rækkefølge som de er taget:

 Romantisk hængelås på broen ved den spanske trappe. Sødt!

 Jeg mødte en kat på vejen. En rigtig kælepot.

 Mejse har også set et neonskilt.

“If there is no struggle, there is no progress” -Så sandt, så sandt!
 Jeg har gået forbi Banegården mange, mange gange, men aldrig før set de mange mursten som denne.

 Skønne detaljer på en cykel.

Hvad ér det der neon mon?

12 meninger om “AArhus in details”

 1. Meget fine billeder :). Bliver jo også helt nysgerrig på, hvad det der neon er for noget!
  Jeg gætter på, at du bruger hipstamatic? Jeg har i et af mine indlæg skrevet lidt om hipstamatic og opfordret folk til at fortælle lidt om deres yndlingslinse- og film. Kunne være herligt, hvis du havde lyst til at dele dine præferncer indenfor denne app :)?

 2. Herlige detaljer. Det er dem mit kamera er allergladest for – jeg elsker de små ting som man ikke udmiddelbart fanger – men du har bestemt fanget mange fede ting med din linse 😉

  Go søndag!!

  Marian fra Brændstof!

 3. Fine billeder fra min savnede hjemstavn. Og så er det meget århusiansk, at kalde nogen (også en kat) for en kælepot!
  Kh Puk (gammel århusianer)

 4. Så fede bileder. Elsker selv detaljer.. og det var da en super sjovt og fed ide at gå gennem byen og kigge efter detaljer.. Det må prøves en dag 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *