30 november, 2010

Well hello there, Woody!

På gårdagens gåtur i snevejret, så jeg pludseligt noget længere henne ad vejen. Jeg måtte jo lige hen og lure, og det var sørme en rimelig medtaget og kold, men ellers rigtig fin Woody-maske. Du ved, Woody fra Toy Story, ikke?! Men vent nu lidt, han har da ikke skæg, tænker du måske. Og nej, det har han ikke. Og det har masken heller ikke længere, for efter en tur med vand og sæbe, ser masken nu sådan ud:


Den er ikke i billigt hårdt plastik, men i sådan noget blødt skum. God kvalitet, og mon ikke Otto vil sætte pris på den om nogle år?


Og for at det ikke skal være løgn, fandt jeg endnu en ting på vejen hjem. En super fin knagerække, som stod blandt en masse storskrald. Der kan masken jo passende hænge, og vente på mere udklædningstøj. Hurra!

29 november, 2010

Work(blog)shop

Så fik jeg endelig tid, til at redigere billeder fra lørdagens forrygende workshop. Som tidligere nævnt, trodsede 6 skønne bloggere snestormen, og troppede op hjemme hos mig. Vi spiste boller, drak kaffe, thé og saft, kævlede en masse, dikke-dikkede et par skønne unger, og så pyntede vi selvfølgelig cupcakes. Mange cupcakes! Jeg lader billederne tale for sig selv:

 Som altid på denne årstid, er lyset ikke det bedste. Derfor kan farver og skærpe godt være ganske ringe, men men.... 

Vil du læse mere om workshoppen, kan du kigge forbi deltagerne her, her, her, her og her. Og måske også snart her. Tak for en hyggelig eftermiddag. I var eksemplariske, og det var så hyggeligt at møde jer in real life!

Vil du vide mere om mine workshops og cupcakes, så kig ind til Cupcakefabrikken.

28 november, 2010

En adventskrans bliver til

Imorges hentede jeg julekassen op fra kælderen, og i eftermiddags har jeg pyslet med en adventskrans. Eller, det er vel egentlig en dekoration, der er jo ingen krans...Jeg vidste ikke på forhånd hvordan den skulle se ud, men fandt alle de ting frem, der måske kunne bruges. Stearinlys, ler og mos var det eneste nyindkøbte. Jeg elsker at sidde med sådan noget, og prøve mig lidt frem hen ad vejen.


Det endte med en ret så klassisk dekoration. Hvad syntes du? Det endte også med et meget rodet bord. (Undskyld søde Mejse, jeg skal nok gøre dugen ren!). Nu vil jeg rundt i Blogland, har slet ikke fået min dosis de sidste par dage. Jeg skal også have redigeret billederne fra gårdagens workshop, dem får I engang imorgen. Glædelig 1. advent. Du har vel deltaget i min adventskalender, ikke?

27 november, 2010

En fantastisk dag!
Jeg har haft en eftermiddag udover det sædvanlige. 6 piger trodsede snestormen, 2 måtte desværre give op. Vi har pyntet cupcakes i mængder, snakket og hygget. Og jeg har fået fine værtindegaver. Meget mere om det imorgen, for nu henter min kæreste mig. Vi har babyfri i aften, og skal i biografen for at se Harry Potter. Jeg glæder mig!

God aften, Blogland.

*Written in BlogPress for iPhone*

26 november, 2010

To-Do
Dagens to-do liste er nedfældet, og der er rigeligt at tage sig til. Man skulle måske tro jeg var lidt træt af det, men når det hele er forberedelser til workshoppen for Blog-Ladies imorgen, så er det jo en ren fryd. Jeg glæder mig, og håber ikke den lovede snestorm bliver et problem. Vi skal pynte cupcakes, kævle og hygge, som kun blogdamer kan gøre det!

Jeg har fået mange henvendelser fra læsere, der ønsker flere af den slags workshops, og jeg skal nok annoncere nye datoer inden længe.

Ha' en dejlig fredag :)

*Written in BlogPress for iPhone*

25 november, 2010

Walking in a Winter Wonderland


Så kom vinteren også til Århus. Jo jo, det har da sneet lidt de sidste par dage, men først idag er der et hvidt dække over alt, og sneen har dalet nonstop siden imorges. Jeg elsker det. Der bliver sådan en dæmpet ro, og det er som om alting går lige lidt langsommere. De siger det bliver en hård vinter, den hårdeste i 16 år. Jeg siger bring it on!

24 november, 2010

Hvis storken kommer med babyer...

...så kommer Blåmejsen med gaver. Det gør "min" Blåmejse ihvertfald, og hun rammer plet hver eneste gang. Idag var hun forbi til kaffe og kage, og havde denne skønne bog med. Lige noget for en bagende hausfrau!


Og faktisk har jeg helt glemt at vise de fine gaver jeg fik til min fødselsdag, ganske enkelt fordi de kom i brug med det samme. Her er nogle af dem:

1 hel meter af Ferms fantastiske tapet.

1 sød Sonny Angel.

1 super fint julekort.

Er hun bare god til at give gaver, eller hvad? Er der mon noget der skal på din ønskeliste? Tusind tak, sødeste Mejse. Jeg er sååå glad for det hele :)

23 november, 2010

A'men altsaa...

...det er jo ikke fair! Idag kom posten hele vejen op på 3'e, med en pakke til mig. Jeg troede det var en bestilling fra etsy, men så er pakken plastret til i danske julefrimærker, og indeni ligger det her:


Og på kuverten står der, at det hele først må åbnes på dagen. Og så ved jeg jo godt hvad det er. Det er min pakkekalendergave-pakke. Og jeg må ikke åbne den før 1 december. Der er over 1 uge til! OH MY GOD, hvordan skal det dog gå? Jeg er af natur ekstremt nysgerrig. Jeg er sådan en der begynder at udfritte min kæreste flere måneder før min fødselsdag, i håbet om at han kommer til at røbe for meget. Jeg er sådan en, der ikke kan vente med at give gaven, hvis jeg har fundet noget godt til vedkommende. Åhhhh, det bliver noget af en udfordring. Nu har jeg lagt pakken på en hylde, hvor jeg ikke lige ser den, og så må jeg bide min nysgerrighed i mig. Jeg gør det, men det bliver svært. Og det værste er, at jeg ikke lige kan regne ud hvem afsenderen er, selvom der står navn und alles. Ih altså!

22 november, 2010

Goodies!

Igår var jeg jo til det famøse julemarked i Odense, og hvis du ikke allerede har kigget med, så kan du læse om dagen, og se en masse billeder her. Jeg fik købt nogle lækre ting. Ikke så meget måske, men det handlede udelukkende om pengepungen, og ikke om udvalget. Nøj, der var meget jeg gerne ville have haft med hjem!

Nu var det jo et julemarked, så lidt julerier skulle da med hjem. Jeg faldt pladask for Puk's bedårende juletræ i filt, som gør mig i godt humør hver gang jeg kigger på det. Er det ikke fint?

Noget andet julet, var denne mistelten, som nu hænger midt i vores lange gang. Perfekt til at mødes og kysse under, når man skal rundt i lejligheden. Det er det første julepynt der kommer op, for her kommer julekassen først frem 1 advent, selvom jeg har haft lyst til at finde den længe.

Hos Asli fandt jeg en Erik Kold spaghettidåse, som jeg længe har ønsket mig. Den er nu flyttet ind på den "nye" hylde i køkkenet, sammen med alle de andre kold-bøtter. Asli er forøvrigt designeren bag de lækre luffer, du måske spottede i mit indlæg om markedet. Dem ønsker jeg mig! Rettelse: Det var ikke hos Asli, det var hos Christina jeg købte spaghettirøret. Men det er stadig Asli der har lavet lufferne. Så er det vist på plads!

Jeg fik også købt lidt smykker, men skal lige have købt en tube gele-sekundlim. Dahlia'erne skal jeg lave ørestikker af, og ringen skal limes sammen igen. Den faldt desværre af lige da jeg havde fået den på, men designeren var så sød at forære mig den, så jeg selv kan eksperimentere med lim. Og det omtalte gele-sekundlim kan jeg anbefale, det brugte jeg meget til mine smykker i butikken jeg havde. Desværre havde hun ingen blog, designeren af den fine keramik-ring, men hun er ved at starte på Amio. -Hvis du læser med, vil du så ikke sende mig en mail?

Jeg købte også et fint kort, med en streg jeg rigtig godt kan lide. Det var fra dette lille firma, som havde mange fine prints. Der var meget at vælge imellem, for på trods af at det er den samme fyr som laver det hele, var der mange stilarter at vælge imellem. Jeg kunne rigtig godt lide de lidt simple og grafiske tryk, som f.eks kortet her. Der er lidt Tivoli over det, er der ikke?

Det var hvad det blev til. Gaver til mig selv, og ingen til familien, ha ha. Sådan kan det gå.

21 november, 2010

Fantastisk marked!

Sidder i mit sofahjørne, og summer ovenpå en fantastisk dag i Odense. Har netop redigeret dagens billeder, og håber virkelig I får bare en brøkdel af stemningen med jer. Pakhus 16 er nok de lækreste rammer til et julemarked, jeg nogensinde har set (lige bortset fra Den Gamle By måske). Lis, Pernille og Karsten har virkelig gjort et flot stykke arbejde. Jeg glæder mig allerede til næste gang, hvor jeg inderligt håber jeg kan deltage, ikke bare som besøgende, men som udstiller. Og nu til billederne:


Jeg kan desværre ikke huske, hvem der står bag alle de forskellige kreationer jeg har fået med, så skriv endelig en kommentar, hvis du har lavet noget af det! Jeg mødte mange skønne bloggere, og det var sjovt og hyggeligt at få sat ansigt på. Selvfølgelig købte jeg også en smule, men det må jeg vise imorgen, for lyset er simpelthen ikke til at fotografere i længere. Nu kommer min kæreste og søn ind af døren om lidt, og dem glæder jeg mig til at se, efter en hel dag afsted. God søndag aften, Blogland. -Og tak for turen, Karen og Camilla :)

Paa vej

Sidder på bagsædet af en dejlig varm bil, i øsende regnvejr. Karen Klarbæk er bag rattet, ved siden af hende sidder Camilla Karamella. Snakken går, og vi kommer vidt omkring. Og nå ja, vi er jo på vej til det fantastiske julemarked i Odense. Det bliver spændende!

*Written in BlogPress for iPhone*

20 november, 2010

Must have!


Prøv lige og se disse skønne plakater fra Keep Calm And Carry On på etsy.com. De er jo som lavede til mig! Jeg bliver nok nødt til at købe en af hver. Forestiller mig den første vil være fin i farven "duck egg", og den sidste vil være fin i farven "pink lemonade". De vil jo være perfekte når jeg skal huske, at jeg startede Cupcakefabrikken, fordi jeg syntes det er sjovt!

Ps: En lille update. Det sner i Århus idag. Yay!!!

19 november, 2010

En speciel flagranke


For lidt siden viste jeg et billede, der skulle blive til en helt særlig flagranke. Da det var til en gave, ville jeg ikke afsløre for meget, men nu da gaven er givet, og modtageren blev glad, så kan jeg godt vise den færdige ranke frem. Det der gjorde den særlig, var at jeg havde syet navn på. Det var til min kære grandkusine Emmalee, som fejrede både dåb og 2 års fødselsdag i weekenden. Jeg har naturligvis syet den med regnbue-effekt, ligesom mine babytæpper, og i nogle af mine yndlingsprint. I får altså også lige flagene enkeltvis, for at kunne se det hele ordentligt. Jeg blev godt tilfreds, og skal vidst også have syet en til Otto. Bare ærgeligt hans navn er så kort...på den anden side er det ligegyldigt hvordan den hænger, for hans navn er jo et palindrom (ja ja, så var der også lidt lærerigt på bloggen idag).


God weekend, Blogland!