30 oktober, 2010

Det staar lidt stille...

...på krea-fronten for tiden. Cupcakefabrikken er lige som der jeg slår mig løs i disse dage, og egentlig syntes jeg bare ikke, at jeg har særligt meget tid til krea. Der er små planer hver dag, og dagene flyver afsted. Men jeg får da lavet en lille smule.


Igår syede jeg denne frugtpose på bestilling, som blev afhentet idag. Håber modtagerne bliver glade, det var nemlig til en gave. Idag fik jeg lavet en gavepose i tapet, og samtidigt fik jeg taget billeder til en DIY. Den kommer snart, skal lige have redigeret billederne, og fundet ud af det med en pdf.

Jeg genfandt også en yndlingshalskæde idag, som jeg lavede for ca. 5 år siden. Det er perler af indfarvet jade i forskellige størrelser, som danner en lille klase. Jeg tænker på balloner, når jeg ser den. Da den var ny, var smykkedelene guldbelagt, men det er slidt helt væk med årene, så nu er den mere kobberfarvet. Jeg elsker den stadig!

29 oktober, 2010

Hjemmelavet chai latte. Kan man det?Ja, det kan man ihvertfald! Idag har jeg selv afprøvet opskriften på chai-sirup, som Hr. Blåmejse aka Samlerliv aka Jesper, delte med Blogland forleden. Opskriften er ikke hans egen, men ingen mindrere end Fru Bonderøvs. Og den er afsindigt god! Jeg havde aldrig troet, jeg selv kunne brygge en chai latte a'la Baresso, men det kan man altså sagtens.
Jeg testede den på mor, søster og veninde idag, og den blev klart godkendt. Så prøv den bare, den er lækrere end lækker! De 2 mumikopper i forgrunden er forøvrigt nogle af mine fødselsdagsgaver. Jeg fik de 2, og en lækker pandekagepande af min kæreste. Vi elsker nemlig pandekager herhjemme. God weekend :)

*Written in BlogPress for iPhone*

28 oktober, 2010

Se hvad jeg fik!


En af de skønne ting jeg fik i fødselsdagsgave, var en stor flot kommode i teaktræ. Jeg har længe ledt efter en i den rigtige størrelse, som havde de rigtige håndtag og var på ben. Og da jeg endelig fandt en, tilbød min søde mor at give mig den. Jeg er meget glad for den! Måske skal den males, måske ikke. Hvis den skal (og det tror jeg det ender med), hælder jeg mest til en mintgrøn eller pastelblå. Det er fine farver i et soveværelse, ikke? Spejlet skal op og hænge, vi mangler bare en boremaskine. Og lampen, som er et gammelt loppefund, mangler stadig de rigtige skærme. De skal være ret små, og det er ikke helt nemt at finde. Hvad jeg ellers fik, skal jeg nok lige få taget billeder af, og vist frem en af dagene.

57! -Og en lille walk down memorylane.

Så mange dage er der til juleaften. Ja, jeg siger det bare. Det er vist på tide, at begynde at tænke i julegaver, især hvis de skal være hjemmelavede. Jeg har en opskrift på en lækker lille gave, en DIY kan man vel egentlig kalde det (selvom den ikke er kommet derind endnu). Faktisk har jeg delt den med Blogland før, men det var i min spæde start som blogger, og var indlæg nr. 2 her på bloggen. Det er en super lækker bodyscrub, som er nem og forholdsvis billig at lave. Opskriften finder du lige her. Og så skal jeg også nok lave en DIY på tapet-posen snart.

Incredible Spreadable Bodyscrub

Da jeg ville finde indlægget, blev jeg mindet om at jeg startede bloggen den 5 januar i år. Det føltes egentlig en smule surrealistisk, for det er jo ikke særligt længe siden. Men på de måneder er Blogland blevet en stor del af min hverdag, og har beriget mig på uendeligt mange måder. Alle disse bekendtskaber på kryds og tværs, inspirationen der er at finde overalt, sammenholdet som er så stærkt, og endda en ny god veninde, som jeg ofte ser i det virkelige liv. Fantastisk!

Jeg havde aldrig drømt om, at min blog ville generere alt dette, og mere til. Og at der er så mange der følger med hver dag, skriver dejlige kommentarer, sender mig søde emails, og endda helt umotiverede små gaver, er fuldstændig overvældende. Bloggen er ikke langt fra at runde 100.000 unikke hits, og det er jo helt vildt på den korte tid. Tusind tak til alle jer der følger med, og beriger mit liv som blogger helt utroligt meget. I ♥ Blogland. 

27 oktober, 2010

Heksebryg!
Når forkølelse og feber igen banker på døren, må der skrappe midler til. Heksebryggen her består af æbler, gulerødder, rødbeder, ingefær og appelsin, som alt sammen er trykket igennem en saftpresser. Det er skrappe sager, men det smager hamrende godt!

*Written in BlogPress for iPhone*

26 oktober, 2010

Vil du se billeder fra cupcake-workshoppen?


Så kan du kigge med lige her, hvor der langt om længe er kommet billeder fra den første workshop i Cupcake fabrikkens regi :)

Gave-bytteri

Jeg havde jo fødselsdag i weekenden, og jeg fik nogle dejlige gaver. Et par stykker skulle dog byttes, så idag blev et tærtefad skiftet ud med en mumikop (årets vinter/jule-kop!) og en creme blev til en lille hoptimist.


Hvad jeg ellers fik af gode sager, skal jeg nok lige flashe imorgen. Men buhu, der var ingen kitchenaid...meeen det ville også have været too much ;)

*Written in BlogPress for iPhone*

25 oktober, 2010

En stille morgenstund
Kæresten skulle tidligt op idag, og af en eller anden grund, kunne jeg ikke sove længere, efter han stod ud af sengen.

Så nu nyder jeg en stille morgenstund, med hygge-læsning i sengen, mens Otto stadig bobler. Det er godt nok længe siden, at jeg har haft sådan en stund!

Det er det nye BoligLiv jeg læser, og jeg drømmer om jul, konfekt og pakker imens jeg bladrer. Nøj, jeg glæder mig til julen!! Men den starter altså ikke rigtigt før den 1 december. Men lidt forberedelser kan man vel godt så småt begynde på, ikke?

*Written in BlogPress for iPhone*

23 oktober, 2010

Det bliver en god dag!
Imorges blev jeg vækket af morgensang på ukulele, fremført af min dejlige kæreste og Otto (nå ja, måske ikke helt så meget af ham). Fik dejlige gaver på sengen, og et lækkert morgenbord stod klart i stuen. Nu skal der bages, og i eftermiddag kommer der gæster. Det bliver en god dag!


*Written in BlogPress for iPhone*

21 oktober, 2010

Se mit rod!

-Det byder jeg på idag. Nogle gange kan det bare bedre betale sig at flytte, end at komme til bunds i lortet, ikke?


Billederne her er fra et hjørne i krea-rummet (som er ca. halvdelen af vores soveværelse) og selvom det ser fedt ud, inspirerer og indbyder til kreativitet, så er det altså ikke en særlig rengøringsvenlig måde, at opbevare tingene på. Tapetruller i åbne spande og stofbunker på åbne hylder er seriøse støvsamlere!

Men idag går jeg så grundigt til værks i hytten, som min næsten raske tilstand og opmærksomhedskrævende søn, tillader det. Her trænger alvorligt, og på lørdag får vi gæster. Da har jeg nemlig fødselsdag.

*Written in BlogPress for iPhone*

20 oktober, 2010

Broed og droemme

Jeg har fundet en blog om brød. Det lyder måske en lille smule kedeligt, men jeg vil virkelig anbefale et besøg. Der er nogle lækre, lækre opskrifter! (Det tror jeg ihvertfald, har ikke fået prøvet dem endnu) Den hedder ganske simpelt brødet.dk, og jeg fandt den igennem "os der elsker at blogge" på facebook.


Jeg ville gerne bage mere brød end jeg gør. Både fordi det er meget billigere end det man kan købe i butikkerne, men absolut også fordi det er meget bedre. Som i meget, meget bedre! Det er nok lidt af en hausfrau-drøm, at familien udelukkende skal spise hjemmebagt rugbrød, rundstykker, croissanter, foccacia og andre lækkerier. Og for at fuldende drømmen, og underlette arbejdet, så ønsker jeg mig stadigvæk inderligt en røremaskine fra Kitchenaid. Og se lige alle de lækre farver der findes derude:


Jeg er stadig mest til en isblå, men den turkise er også flot. Og den lysegrønne er vildt flot! Og den lavendelfarvede....og den gule...Ja ja, jeg drømmer videre her fra sygesengen. Jeg er nemlig stadig syg. Heldigvis er feberen som overmandede mig mandag aften aftaget, men jeg har stadig ondt i, og bøvl med, maven. Av!

18 oktober, 2010

Syg med syg paa

(Idag er vejret gråt og trist, lidt som på billedet her, som jeg tog for nogle uger siden)

Jeg er syg. Måske er det madforgiftning (i så fald, tak Baunes Pizza, som vi prøvede for første og sidste gang igår), måske er det mavevirus. Ihvertfald har jeg vildt ondt i maven, som kramper hele tiden, og meget kraftig kvalme. Ydrk, jeg hader at have det sådan! Heldigvis har min mor ferie i disse dage, da min lillesøster er hjemme fra efterskolen, så de kom og hentede Otto imorges. Nu ligger jeg under dynen på sofaen, og plejer mig selv. Planen er en masse søvn, foran den slags film man ikke behøver at koncentrere sig så meget om. God mandag til Blogland, og god bedring til mig selv...

17 oktober, 2010

Fantastisk weekend!

Idag flader jeg ud på sofaen, og har faktisk en lille smule tømmermænd. Det har jeg ikke haft, siden før jeg blev gravid! Igår stod dagen på cupcake-workshop for et polterabend, og så bytur med bedste veninden. Super dag, og super tur i byen. Det er lige før tømmermændende er super...men også kun lige før!


Her er jeg in action til workshoppen, selvfølgelig klædt på til rollen som bagende hausfrau. Det er et af mine yndlings, fra samlingen af retro-forklæder. Hvis du har lyst til at se nogle af mine egne cupcakes, så kan du klikke dig ind til Cupcake Fabrikken, hvor jeg lige har smidt billeder på. Senere kommer der også billeder fra workshoppen, og af de mange cupcakes der blev kréeret. Pigerne var så dygtige!

Nu vil jeg have mit Blogland-fix, som jeg ikke rigtigt har fået de sidste par dage. God søndag!

16 oktober, 2010

Min aften...
...er med bedste veninden i byen, og store kolde fadøl. Likes it!

Dagens workshop gik forrygende, meget mere om det imorgen.

*Written in BlogPress for iPhone*

14 oktober, 2010

Vil du med til Workshop?


Da jeg bød velkommen til Cupcake Fabrikken forleden, var der nogle stykker der opfordrede mig til at holde en workshop for Blogland. Og det vil jeg da rigtigt gerne. Desværre kan jeg ikke husere hele Blogland i vores lejlighed, hvor end jeg gerne ville, så jeg må tage en lille flok ad gangen. Hvis der er stor interesse for det, holder jeg hellere end gerne flere!

Men som en start, vil jeg gerne invitere 6 styks hjem til mig lørdag den 27 november. Jeg ved godt det er begyndende juletid, men det var lige der det kunne passe ind. Håber det også kan passe jer! Tanken er at vi hygger hele eftermiddagen, lærer om forskellige ingredienser/materialer, og pynter (læs: spiser) en masse cupcakes undervejs.

Christina, Louise og Anne har førsteret til pladser, da de har opfordret til det. Vil og kan I da? Ellers er det først til mølle princippet, ved at skrive en kommentar her og sende mig en mail. Det koster 180 kr. at deltage, så mine udgifter bliver dækket. 6 pladser var det, så skynd dig ;)

13 oktober, 2010

Idag har jeg tyllet...

...i godt selskab. Mejse (aka blåmejsen) ville gerne lege med, så vi har brugt det meste af eftermiddagen på at tylle blomster. Hyggeligt!

Her er en smagsprøve, hvis du vil se mere må du besøge Cupcake fabrikken ;)

*Written in BlogPress for iPhone*

12 oktober, 2010

Hjertesuk!


I weekenden var vi i Mindeparken med en stor bunke tæpper, og en lille kaffekurv. Mægtig hyggeligt, og Otto syntes det var helt vildt spændende, at få græs mellem fingrene og jord under neglene. Er der noget så fint, som lækre buttede babyhænder?

-Og forresten, så tog Otto sine første kravletag idag. De har været længe undervejs, men idag kom han fremad for første gang. Ikke rigtigt på knæ, mere sådan en møven sig fremad. Men hallo, han kom da hen til legetøjet. Woop woop!

Aftenens menu

...står på pølsehorn! Kæresten er tosset med dem, så indimellem må jeg jo føje mig. Med en masse peber på toppen, og godt med ketchup/sennep til, så er det ikke så ringe endda!

*Written in BlogPress for iPhone*

11 oktober, 2010

Velkommen til Cupcake Fabrikken!


Så kan jeg endelig afsløre, hvad det er jeg har gået og arbejdet med, foruden alle de kreative sysler, barn og hjem, den seneste tid. Cupcake Fabrikken er mit seneste værk, og selvom siden langt fra er helt færdig, så vil jeg meget gerne invitere indenfor. Så kig forbi, du er hjerteligt velkommen!

10 oktober, 2010

Support the Boobies!

Som mange andre er jeg også blevet opfordret til, at støtte Brittas fantastiske projekt "Støt brysterne og vind". Og selvfølgelig vil jeg gerne  bidrage til så godt et foremål, men jeg har gået og tænkt og tænkt over hvad jeg mon kunne lave. Det skulle jo være noget pink!

Og så slog det mig pludseligt idag; Mr. Dino! Budskabet kunne jo ikke være mere passende, end i denne sammenhæng. For Mr. Dino siger "Art Saves Lives", se bare her:


Mr. Dino er helt unik, der findes kun dette ene eksemplar, og der vil ikke blive lavet andre. Skynd dig at støtte brysterne via Britta her, og se alle de andre skønne ting, foruden Mr. Dino, du kan vinde. Held og lykke!

Maaske en smule politisk ukorrekt?

Jeg har hæklet en go' cigar til Otto, helt efter mit eget hovede, og vi er begge godt tilfredse.


Den er den første prototype til en række (politisk ukorrekte?) rangler, og næste projekt er en pibe.

Ideen er min kærestes, og jeg syntes simpelthen det er så sjovt. Især piben glæder jeg mig til, at se Otto sidde med i den nye klapvogn. Ha!

Og så kommer der måske nogen i blogshoppen, når jeg er blevet tilfreds med designet ;)

*Written in BlogPress for iPhone*

08 oktober, 2010

Ghostwriter

I aften skal kæresten og jeg på Train, og se RJD2. Han står blandt andet bag dette skønne nummer, og forstår om nogen at sample. Jeg er normalt ikke så meget til hele hip hop genren (langt fra egentlig, Cat Power er f.eks blandt yndlingsmusikken), men det her kan jeg lide, og jeg glæder mig til en dejlig aften!Jeg kunne ikke finde en original musikvideo, så nyd musikken istedet for at stirre på den sorte skærm ;)

Det bedste er, at min mor kommer og passer Otto, og hun bliver og tager ham hele natten og formiddagen imorgen. Sweet!

07 oktober, 2010

"Ya Ya Confetti"


Imorges blev jeg vækket af en GLS-mand, som kom med en pakke til mig. Konfetti'et og tylle-æsken var deri, blandt andet. Jeg glæder mig til at lege med alle mine nye kage-bage ting!

Filtkuglerne fra Søstrene Grene, købte jeg på gårdagens tur med hende her. Og broderigarnet havde hun med til mig, for hun var faldet over et godt tilbud. 100 skønne bundter til 30 kr. Tusind tak søde Mejse :)

06 oktober, 2010

Dagens detaljeEfteråret er for alvor kommet, og dagens gåtur kræver hue. Men min er blevet lidt kedelig, så for at forfine den en smule, satte jeg en sløjfe på. Sløjfen er et hårspænde i farvet læder, jeg lavede for et par år siden. I min verden bliver sløjfer aldrig umoderne!

*Written in BlogPress for iPhone*


05 oktober, 2010

Er det snart jul?Her er der ihvertfald lige flyttet en julemand ind. En lækker gammel playmobil-sag, jeg har fået af min mor. Er den ikke herlig, med sin sæk og småkager på fad?

Idag er ellers en dag uden planer, og ting jeg absolut skal gøre og nå. Den første af sådanne dage i lang tid. Jeg har vist egentlig været lidt stresset, og er det nok stadig en smule. Nogle gange tager man bare for mange ting i hænderne samtidigt, og så kan det være lidt svært at balancere...Jeg har stadig hænderne (og hovedet) fyldt af ting, men nu er det primært ting jeg laver helt for min egen skyld, og uden deadlines. Næsten, ihvertfald...

*Written in BlogPress for iPhone*

03 oktober, 2010

Sidder i en park...

...i efterårets solskin, og hækler på mit seneste projekt, mens Otto sover trygt i sin barnevogn.*Written in BlogPress for iPhone*

01 oktober, 2010

Ottos nye ride!


Her er den så, tingen som aller-sødeste Louise havde med til mig igår. En lækker Brio klapvogn fra start 80'erne. For lidt tid siden faldt hun over den i sin lokale genbrugs, og tænkte på mig. Hun tog et billede, og sendte mig en mail, hvor hun spurgte om den var noget for os. Om den var! Den kostede 60 kr. men da Louise gik tilbage for at købe den, var der halv pris på alt i butikken. Vi fik den altså for 30 sølle kroner. Jeg er helt oppe og køre, og elsker Otto's nye ride! Her er nogle flere detaljer:Jeg kan slet ikke fatte mit held, og føler mig benovet over at Louise tænkte på mig. Hvor var det bare en sød tanke, altså. Og ikke nok med det, så kom hun jo også med den. Hun skulle til Århus igår, og så tog hun den da lige med. Fuldstændig fantastisk, jeg er simpelthen så glad, glad, glad. Endnu engang tusind tak, Louise. Håber du blev glad for de små gaver, som slet ikke var fine nok til at udtrykke min store glæde :) Tak!

Travlt med travlt paa!

Sådan har det været her de sidste mange uger. Det er utroligt, så mange hængepartier der kan nå at hobe sig op, når man ligger i brædderne en uge. Jeg er først nu ved at føle mig sådan rimelig med igen, men der er stadig en hel del der skal laves. Og der trænger gevaldigt til en omgang hovedrengøring i det lille hjem....Feel free, anyone?!

Foruden alle de andre ting, går jeg og arbejder lidt på et nyt koncept, som jeg glæder mig meget til at skyde i gang. Det bliver spændende, og forhåbentligt også vel modtaget. Det har ikke noget med bloggen her at gøre, men jeg vil godt afsløre at det har lidt med billedet at gøre. Spændende, ikke :)

Igår kom denne skønne bloggerinde forbi, med en helt særlig ting til mig. Trods sin højgravide (og helt vildt smukke) mave, så gik hun da lige nede fra banegården og hjem til mig. Jeg var imponeret! Skal lige have taget billeder af det hun havde med, og så skal I bare se løjer. Jeg jubler SÅ meget over det!