29 september, 2010

Mere Sleich


Jeg faldt for en lille mops (når jeg nu ikke må få en rigtig, fordi kæresten ikke kan se deres charme. Nå ja, og fordi vi ikke må have dyr i lejligheden) og et lille dådyr igår, da Mejse og jeg blandt andet var forbi Salling. De står nu og pryder rammerne der udgør en lille billedevæg i stuen.

Egentlig har jeg andre planer med dem. De skal laves til halskæder, så jeg har nogle børnevenlige nogen. Men hvordan er det lige man laver et lille bitte hul i et Sleichdyr?

28 september, 2010

Otto er et...


...næsehorn! 

Ja, den sang fristes stort set alle til at synge, når vi præsenterer Otto for folk. Det pudsige er, at mange nærmest skammer sig lidt, og istedet for at rent faktisk synge den, sige "ja, jeg ved godt hvad jeg ikke skal synge så". Men faktisk gør det os ikke spor, for Næsehornet Otto er da en dejlig skabning. Og historien og sangen lige så skønne. Og selvfølgelig var det noget vi tænkte over, i valget af navn.

Idag fik Otto sit eget lille baby næsehorn fra Sleich. Halv pris i Salling, det er da til at overskue. Han er vildt glad for det, og sutter og bider lystigt i det stakkels kræ. Godt der ikke er phtalater i ;)

27 september, 2010

Frugtposer til Wilma og Molly

Endelig blev jeg færdig med et hængeparti. 2 frugtposer er færdige, og nu mangler jeg blot en enkelt frugtpose mere, samt et Cheery Apple, så kan jeg sætte flueben ved bestillingslisten. Aahh!

I (heart) Minimega

Idag har jeg købt lidt papir, og 2 skønne kort fra Minimega. Kortene skal rammes ind, og papiret skal bruges til at beklæde Otto's papbogstaver fra Panduro. Jeg kan slet ikke vente med at komme igang, men det må føjes til den laaange liste af things to do. Jeg har lånt billederne fra Minimega's fine hjemmeside.

26 september, 2010

Monster!


På en barnevognstur med hende her, kørte en lastbil forbi med disse 2 monstre på ladet. Det var altså et ret mærkeligt syn. Mon ikke der er show et sted i byen?

25 september, 2010

Se hvad jeg kan!

Får helt lyst til at skråle børnesangen, så det gør jeg altså. "Se hvad jeg kan, se hvad jeg kan. Kom nu og se det alle mand. Jeg kan hækle rangler nu, det plejer jeg ellers ikke at ku".
Et styk aberangle a'la Kaptein Biff. Jeg er hamrende stolt!

*Written in BlogPress for iPhone*

Post ItPost It's som disse, har jeg efterhånden set en del steder i byen de sidste par dage. Kan du mon gætte hvem der står bag? Det er vel ikke street art, men nærmere street markedsføring?! Jeg kan lide det!

24 september, 2010

Haengepartier!

Åh! Jeg har simpelthen så mange hængepartier for tiden. Den uge hvor vi alle lå syge herhjemme var hård, og at få indhentet alt det forsømte siden, har taget meget tid og energi. I kender det måske?

I aften er jeg alene med Otto, som sover sødt. Jeg burde sætte mig ved symaskinen og sy på nogle bestillinger, jeg burde pakke pakker til de 3 som vandt min seneste give away, jeg burde sy en burger med fritter til Laura, jeg burde pakke stof til Julie...Men i aften har jeg brug for at slappe af, så jeg er endt på sofaen foran Talent, med hækletøj i hånden. Øver mig på Kaptein Biff-ranglen, og det ser lovende ud.

Undskyld til jer der venter, jeg lover at tage fat igen imorgen...

God weekend!

*Written in BlogPress for iPhone*

Mamas without the papas


Igår var mødregruppen på besøg. Jeg elsker at få besøg! Jeg elsker, elsker, elsker at være værtinde og byde på gode sager. Måske elsker jeg i virkeligheden forberedelserne mere end selve besøget, ha ha. (Nej nej, selvfølgelig gør jeg ikke det) Det var en hyggelig eftermiddag som altid. Skønne unger, og skønne mødre! Og skøn kage ;)

23 september, 2010

Gaveoensker

Om lige præcis en måned fylder jeg 28 år. Hmm, så kan man vidst ikke kategoriseres som i midt-tyverne længere, vel?! Nå, men hvis nogle skulle have lyst til at begave mig, så kan jeg da godt lige smide nogle ønsker på bordet. Eller bloggen, rettere sagt ;)

"Ball Clock" af George Nelson

 "Hang it All" af Charles & Ray Eames

 Gyngestol, også designet af Charles og Ray Eames

"Balthazar" fra Lucky Boy Sunday

Mumi krus fra Arabia Finland

 Krenit skåle fra Normann Copenhagen, som (endelig!) er blevet lancerede på ny.

 Fade af Susan Liebe

Puder fra Ferm Living Kids Collection

Wallsticker fra Ferm Living

Køkkenmaskiner fra Kitchenaid

En bil. F.eks en Morris Minor Traveller som den her. Nå ja, og et kørekort!

21 september, 2010

De seneste loppefund

6 Erik Kold dåser til 30 kr.

Opbevaringsbokse fra svenske Eten Plast. Tænker de skal bruges som brødbokse. 5 kr. for begge.

"O" for Otto til 25 kr. og en fantastisk (gammel, men slet ikke slidt) pinnochio-dukke til 20 kr.

 Blomstertråd til 2 kr. Lækre farver, som vil passe perfekt til projekt julekalender a'la Fabech.

Ps: Tusind tak for alle jeres lykønskninger til Otto. Vi har hygget hele dagen, og nu skal kæresten og jeg spise kage og drikke varm kakao i hans ære :)