22 februar, 2010

Stemningsbilleder fra vores nye hjem.

Igår var vi på tur, da vi skulle hente et sofabord og en sofa. Begge dele købt brugt. Stort set alt i vores hjem er 50-60'er møbler, med enkelte IKEA indslag, såsom bogreoler og lignende. Men nu ønskede vi os en rigtig flyder-sofa; en vi kommer til at elske, at ligge og slumre i med baby. Vi fandt en fin en fra IKEA, men den kunne man ikke længere få vendt den vej vi gerne ville have, og i det betræk vi gerne ville have. Men så fandt vi den på Trendsales, i en god stand. Hurra!

 

Sofabordet er købt hos ham her, og både min kæreste og jeg er helt vilde med det. Farven er super lækker orange, meget 70'er agtig, og helt sikkert fra den tid. I hjørnet over sofan, skal mine 2 hvide emalje flowerpots fra Verner Panton op, det glæder jeg mig til. Vi fik hængt nogle af vores elskede billeder op. Aben er et maleri vi købte da vi flyttede sammen i sin tid, og er malet af en pige der hedder Cecilie Irene. Vi faldt for det på en café i København, og fik heldigvis lov til at købe det. De andre billeder er faktisk en LP (cover og sleeve) af Jim O'Rourke, min kærestes favorit-musiker. Det er en signeret førsteudgave, som min kæreste fik af mig forrige jul. Måske den bedste gave nogensinde :)

 

Nogle flere stemningsbilleder, blandt andet af den farvesorterede bogreol. Jeg bliver mobbet lidt blandt venner for sådan nogle detaljer, men jeg syntes altså at det giver et meget roligere indtryk på den måde.

 

Og så til det bedste! Min svigermor kom i tanke om, at de vidst stadig havde et bord fra hendes barndom på loftet. Og det havde de!! Se lige hvor fint det er, jeg er helt oppe og køre. Stolen jeg fandt for noget tid siden, passer perfekt til. Og så har min svigermor, min kæreste og hans søskende, alle haft det som børn. Det kan jeg godt lide. Måske får det en tur med noget maling, og stolen lidt tapet, måske får det ikke. Har ikke helt bestemt mig endnu.

Vi skal have bygget en skillevæg i det værelse som bliver børneværelse, og først når den er oppe kan jeg rigtigt få det indrettet færdigt. Vil gerne have lidt tapet op på en væg blandt andet. Uh, hvor det kribler i fingrene, når man bare går hjemme og venter....

17 februar, 2010

Så er husmoderen landet!

 

Flytningen gik strålende, og vi begynder så småt at få et overblik. Vi er stadig omringede af flyttekasser, og møbler der skal monteres, men vi ved næsten hvor det hele skal stå nu. Kæresten startede på sit nye job allerede mandag, så jeg tuller lidt rundt og pakker op hist og her i hverdagene. Hvis jeg måtte, havde jeg monteret samtlige møbler selv, men kæresten har nedlagt forbud pga. mit bækken, og den efterhånden meget, meget store dunk jeg render rundt med. Måske fair nok, men lidt svært at acceptere, for den utålmodige side af mig. Lejligheden er helt fantastisk, nærmest det rene liebhaveri, med en meget (!) lang gang, 3 m. til loftet, panoramavinduer, og smukke stukaturer i alle rum. Jeg elsker den allerede. Når vi engang er kommet helt på plads, skal jeg nok tage en masse billeder af rummene i sin helhed, men her er lidt stemningsbilleder at starte på:

  

Et hjørne i det kommende børneværelse. 
Kommode købt hos thomsons.dk, og en lampe jeg fandt hos Kirkens Korshær i mandags, til den sølle pris 12,50:-  
Tror der skal et fint tapet på den væg, men nu må vi se.


Min mor kom med en fin parfume, hun købte til mig på Tenerife for nylig. Flasken er så smuk, og den dufter friskt og lækkert. Og så havde hun fundet en masse ting på loftet, fra min Oldemor Viola. Hun gik bort for nogle år siden, i den flotte alder af 105. Hun var en kreativ kvinde, og jeg har nu fået en masse aflagte projekter. Blandt andet dette smukke broderi, som nok skal monteres til en pude.


I poserne var der også et par grydelapper, og en yndig lille kurv Olde har lavet. Den er måske egentlig lidt for romantisk i stilen til os, men jeg elsker den fordi hun har lavet den.

Dejligt at være tilbage i blogland, men hold da op, der er meget at læse op på!

11 februar, 2010

Scener fra et flytterod #2

Siden jeg startede bloggen for en måneds tid siden, har jeg villet vise en masse lækre indretningsdetaljer, flotte ting og smarte løsninger frem fra vores hjem. Jeg elsker nemlig selv de blogs, der viser fine detaljer fra ejerens hjem, og giver inspiration på den front. Men hjemmet har jo bare været et stort flytterod den seneste tid, og selvom vi flytter på lørdag (endelig!) går der nok et par uger, før det nye hjem er blogger-venligt...

Men idag har jeg bl.a. pakket køkkenskabe ned, og så kunne jeg jo godt lige vise nogle af mine yndlingsting frem. Det gjorde hele pakke-processen meget sjovere! Aner man en rød tråd? Ja, det hele er loppefund ;)

 
1: Vattæppe i lækre farver, fra tiden jeg boede i Sverige. 
2: Snapseglas fra 70'erne. 3: Sukkerskål og mini-vase.

   
 1: Kaffestel købt på marked i Budapest. 
2: Kaffestel med hjerter. (Finder du noget i den serie, sender du det lige til mig, ikke?) 
3: Krydderikrukker fra Kronjyden Randers. (Igen, finder du nogle, ved du hvor de skal hen, ha ha)

Håber I har nydt det flotte vejr idag. Aner man endelig forårets komme, trods alt? Det håber jeg!

07 februar, 2010

Scener fra et flytterod.

 

  

  

Nu orker vi ikke mere for idag!

06 februar, 2010

Loppemarked og Malerkunst

 

Idag og imorgen er der loppemarked i KB Hallen. Jeg sidder her i sengen, og forbander mit bækken, fordi det ikke vil samarbejde. Jeg ville intet hellere, end at tulle rundt et par timer, og rode samtlige stande igennem. Men jeg kan knapt gå i disse dage. Bækkenløsning er et helvede. Hvis du er i nærheden, så burde du pakke pengepungen og komme afsted!! Måske er du heldig, at finde dåser som dem på billedet. Jeg ville virkelig gerne eje en af de pink/lilla, og en af de turkis/orange. Gud, hvor er de lækre!

 

Inde i stuen rumsterer kæresten og en ven rundt med malergrej. Vi skal have malet alle vægge, før vi flytter. Desværre er det ikke i så spændende og karamel-lækre farver som disse, men bare helt hvidt, hvidt, hvidt.  Jeg er lidt træt af, at ikke kunne hjælpe til, men der kommer bækkenløsningen endnu engang i vejen, og så selvfølgelig det lille faktum, at jeg ikke bør være i nærheden af malerdampe med en baby i maven. Så jeg er helt forskanset i soveværelset, med Mac, katte, tv og hækletøj. Jeg keder mig lidt, hvis jeg skal være ærlig...

03 februar, 2010

Our Labor of Love


Via bloggen Poppytalk, kom jeg idag forbi den mest fantastiske foto-blog, jeg nogensinde har set.
 Nemlig Our Labor of Love
Det er et par som specialiserer sig i bryllupper, og hvis ikke deres billeder kan vække lysten til at blive gift, er der intet der kan. Jeg er vildt imponeret over deres fotografiske evner, og ville elske at få dem på besøg, hvis jeg engang skal giftes. Det ville nok være en dyr fornøjelse, men det ville være det hele værd! Se bare nogle af de magiske øjeblikke, de har fanget til diverse bryllupper her: