Nytaarsforberedelser #2

Da Otto vågnede et par timer tidligere end han plejer, kunne jeg jo lige så godt bruge morgentimerne på at dække bordet til i aften. Farverne er holdt i hvidt og sølv, og jeg syntes det er blevet helt festligt. Jeg glæder mig til en aften i selskab med hende her, ham her og deres dejlige søn. Det er jo både deres og vores, første nytårsaften som forældre. Det bliver spændende, og jeg er en smule nervøs for hvordan ungerne vil tage alle bragene kl. 12.00. Forhåbentligt sover de igennem det hele.

Rigtig godt nytår, jeg ønsker alle en forrygende aften!

15 meninger om “Nytaarsforberedelser #2”

 1. Hvor ser det fint ud!:)
  Lækkert stilrent.. Er vild med tallerknerne.. Vi er lidt på udkig efter nyt – vil du hjælpe mig med hvad det er? Kan ikke helt se det;)
  Ha’ en rigtig dejlig aften..
  Kh Anne

 2. Hej Anne. Tusind tak 🙂 Det er et stel jeg har arvet fra min Mormor, så tror desværre ikke det kan købes længere. Måske du kan finde det på loppemarkeder? Det hedder Winterling. Kh. Julia

 3. Det ser skønt ud! Er sikker på, I får en knald-hyggelig aften. Sidste år sov Edith som en lille sten. Der var hun også kun 3 måneder gammel, men alligevel. De gange folk har larmet her ml jul og nytår, har hun slet ikke opdaget det, så vi satser på hun klarer det fint. Ligesom jeres efterhånden store drenge vil gøre det 🙂
  Rigtig godt nytår. Glæder mig til Cup Cake Workshop. Har lige sat pengene til overførsel. De kommer nok en af de nærmeste dage. Var lige ved at glemme det, pga min lidt underlige jul.
  GODT NYTÅR!

 4. Lækkert bord – smukt! Skal din Kitchen Aid producere en lækker dessert eller brød? Her har vi sovet igennem, hvilket var tiltrængt ovenpå gårdsdagens nattefest.

  Hav et brag af en nytårsaften.

  Kh. Mette

 5. Det ser bare rigtig smukt ud. Heldige gæster.
  Efter at have været rundt i blogland kan jeg godt se, at jeg bliver nødt til at gøre noget ved vores borddækning. Bare lidt svært at sætte sig op til det når man kun er to mand. Men hell no, det skal sgu være en fest! 😉

 6. Kære Julia,
  Hvor ser det ud til at blive en smukt og festlig nytårs bord…
  Jeg ønsker dig og dine kære et rigtig lykkebringende nytår – ha en sjov, hyggelig og festlig aften og pas på jer selv og hinanden.
  Mange knus fra
  Malene

 7. Ih, altså! Det er et rigtig fint bord, du har dækket. Jeg er vild med dine stempelbogstaver. De kommer på ønskelisten til næsten år 😉

  Tak for din søde kommentar på min blog – sådan en opfordring, du gav den anden dag, til at ytre sig lader jeg sjældent gå forbi 🙂

 8. Banyak diantara kita yang mungkin sudah tahu bahwa penyakit ini memalukan dan bisa membuat penderitanya menjadi frustasi Penderita kadang merasa enggan melakukan pemeriksaan karena Mereka dapat muncul secara sendiri-sendiri atau berkelompok. mantep kutil dapat muncul pada rektum dan daerah sekitarnya.membayangkan dokter yang akan melihat organ kelaminya Tapi ingatlah bahwa faktor malu itu yang bisa menjadikankan penyakit anda ini semakin lebih serius. Misalnya dengan munculnya rasa gatal-gatal pada daerah yang terinfeksi.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *