Mere pynt i ler

Så er de mange bestillinger ved at være færdige, og der skal blot ophæng i. De skal pakkes godt ind i bobleplastik og puttes i kasser, og så skal de afsted til deres nye ejere. Håber de bliver glade for dem!

Idag står den på tid foran symaskinen, hvor endnu flere jule-bestillinger skal laves færdige. Jeg nyder at lave de ting, der skal blive til julegaver. Det er lidt sjovt at tænke på, hvem modtageren mon er, og om vedkommende vil sætte pris på arbejdet bag. Det håber jeg!

21 meninger om “Mere pynt i ler”

 1. Love it!
  Takk så mye for at du tok deg tid til å lage
  ♥ for meg,det ble kjempelekkert!
  Gleder meg som et barn til å henge alle 3
  i kjøkkenvinduet mitt 😀

  Jeg lager et innlegg når jeg mottar
  den fantastiske Julepynten din,
  er sikker på at det er flere som bare må ha disse…

 2. Hej Julia.
  De er bare super fine, har også selv tidligere haft gang i selvtørrende ler, så lige et hurtigt spørgsmål, er det frugtfarve de farver det med?? Det er rigtig fint.
  Jeg ønsker dig og din lille familie en rigtig dejlig jul 🙂
  Mvh Michelle
  ps. Baby Otto er bare cute, har selv en Bette Holger på 11 mdr, det er jo helt fantastisk med sådan nogle små basser!!

 3. ND!: Tusind tak, og tak for bestillingen og den fine omtale 🙂

  Therese: Hvor er du sød, tak for de fine ord!

  Im with Leia: Dejligt at høre, det er jeg glad for du syntes 🙂

  Michelle: Nej, jeg tror frugtfarve ville gøre leren for smattet. Jeg bruger pastafarve, det samme jeg bruger til mine cupcakes 🙂 Og tusind tak for baby-ros, det varmer jo et moderhjerte!

 4. Hej Julia. Fedt julepynt! Hvad er det for nogle bogstaver du bruger til at lave ordene med? Enten er du hammer-god til at trykke ensartet 🙂
  – eller også har du et eller andet fancy trykkeri-sæt, hvor du kan sætte bogstaverne sammen til ord..? Hvis det sidste er tilfældet, hvor har du så købt sættet henne?

 5. De er bare så skønne! Jeg har desværre brugt alle min december-lommepenge for længst, men jeg regner med at lægge nogle bestillinger ind først på året, hvis det er muligt?
  Og det flotte hjerte kan da også bruges til Valentins dag 🙂

 6. de er bare SÅ fine!
  jeg har også selv været igang med selvhærderne ler (går ud fra det er det du har brugt ?) men jeg har et problem med at de ikke bliver helt flade ??

 7. Jeg kan love dig for, at vi herhjemme helt sikkert vil sætte pris på arbejdet! Glæder mig så meget til at give flagranken til min dreng til jul!
  Det er jo smukke sager du laver!

 8. Banyak diantara kita yang mungkin sudah tahu bahwa penyakit ini memalukan dan bisa membuat penderitanya menjadi frustasi Penderita kadang merasa enggan melakukan pemeriksaan karena Mereka dapat muncul secara sendiri-sendiri atau berkelompok. mantep kutil dapat muncul pada rektum dan daerah sekitarnya.membayangkan dokter yang akan melihat organ kelaminya Tapi ingatlah bahwa faktor malu itu yang bisa menjadikankan penyakit anda ini semakin lebih serius. Misalnya dengan munculnya rasa gatal-gatal pada daerah yang terinfeksi.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *