Bling Bling

Jeg har helt glemt at vise de smukke ørestikker, jeg købte på Arkitektskolens julemarked sidste weekend. De er i porcelæn, og har den fineste sart grønne farve. Jeg er helt vild med dem!

Måske er det en lille smule snyd, for det viste sig nemlig ikke at være de 2 piger der sad og solgte dem, som havde lavet dem. De kommer fra mærket Liebwald, og pigerne solgte dem for den ene af designerne, som vidst havde en finger med i julemarkedet…

Det var forøvrigt en skøn søndag. Sneen dalede blidt hele dagen, og vi havde en hyggelig gåtur gennem byen. Noget af en kontrast til vejret idag, hvor regnen har skyllet næsten alt sneen væk i løbet af natten. Øv! Jeg håber der kommer mere sne, så vi får en hvid jul.

9 meninger om “Bling Bling”

 1. Fiiine, fine ørestikker. Lækker farve.
  Sneen er også næsten væk her, man skal virkelig passe på hovedet når man går på fortovet at der ikke kommer en ordentlig stak ned i hovedet på en.
  Håber også på hvid jul, er det ikke noget om at det skulle blive koldere igen?

  PS. vognen er for lækker!

 2. Jeg er også helt klar på mere sne….gider slet slet ikke sjap og sjask. Julen er bare mest hyggelig når den er hvid…HELT HVID:)…snyd eller ej…øresløjferne er fine fine.

 3. Hej
  – fra en gammel læser men ny kommentator.

  Kom da lige til at længes en lille smule hjem til Århus der.

  /Anne

 4. Heller ingen sne mere her i Odense
  :(. Bortset fra det sorte sjap og den våde bunke på hjørnet.
  Men sikke fine øreringe du har fundet dig… Smukke sløjfe/sommerfugle.
  Rigtig dejlig weekend til dig

 5. Ei, hvor er de fine! Elsker sløjfer!
  Og fine snebilleder – de emmer virkelig af jul! Det er så ærgerligt det er væk, besværligt eller ej, fint var det nu 🙂

 6. Banyak diantara kita yang mungkin sudah tahu bahwa penyakit ini memalukan dan bisa membuat penderitanya menjadi frustasi Penderita kadang merasa enggan melakukan pemeriksaan karena Mereka dapat muncul secara sendiri-sendiri atau berkelompok. mantep kutil dapat muncul pada rektum dan daerah sekitarnya.membayangkan dokter yang akan melihat organ kelaminya Tapi ingatlah bahwa faktor malu itu yang bisa menjadikankan penyakit anda ini semakin lebih serius. Misalnya dengan munculnya rasa gatal-gatal pada daerah yang terinfeksi.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *