Ny decor

Vi har fået nyt på endevæggen i vores gang. Jeg har længe ønsket mig en kalender af den art, og da jeg faldt over denne, måtte jeg bare have den. Forleden kom den op, og det ser rigtig godt ud, hvis jeg selv skal sige det. Der har ligesom manglet noget for at “afslutte” vores laaange gang. Det er en wallsticker, som fungerer som en kridttavle, og den skal nok blive flittigt brugt fremover.

15 meninger om “Ny decor”

 1. Stine: Ja, ikke? Syntes også det er ret smart.

  Maiken: Lige præcis 🙂

  Kristin: Tak! Ja, det tror jeg faktisk godt den kan. Vores vægge er ujævne, der gemmer sig noget savsmuldstapet-værk under. Men den endevæg der er lidt glattere, og kunne godt minde om noget vandskuret.

 2. Wow hvor er de lækre… for godt et år siden købte min kæreste noget tavle-lak for at lave noget lign. men her et år efter er der stadig ikke kommet lak på væggen, så det kunne da være man skulle overveje et par stickers i stedet 😉

 3. Uhh… jeg kunne også godt tænke mig noget tavle-noget i gangen. Men hvordan fungerer det for jer, det bliver ikke for mørkt i det? Jeres løsning ser super ud!

 4. Kreativista og Camilla: Takker!

  Julie: Klart, og så er det bare lige til at pille ned, hvis I bliver trætte af dem 😉

  Camsen: Nej, det syntes jeg faktisk ikke det gør. Nu er vores gang jo ret lang, og vi har højt til loftet, men jeg tror også det er pga. mellemrummene mellem dagene. Jeg er virkelig glad for det!

  Joan og Miri: Tak for det 🙂

 5. UH de er fine, og nu kan jeg se du har konkurrence om at vinde dem, men jeg tænkte på om du tror de bliver udsolgt lige sådan, for hvis jeg ikke vinder konkurrencen så bliver jeg nødt til at købe dem 😉 ?

 6. Banyak diantara kita yang mungkin sudah tahu bahwa penyakit ini memalukan dan bisa membuat penderitanya menjadi frustasi Penderita kadang merasa enggan melakukan pemeriksaan karena Mereka dapat muncul secara sendiri-sendiri atau berkelompok. mantep kutil dapat muncul pada rektum dan daerah sekitarnya.membayangkan dokter yang akan melihat organ kelaminya Tapi ingatlah bahwa faktor malu itu yang bisa menjadikankan penyakit anda ini semakin lebih serius. Misalnya dengan munculnya rasa gatal-gatal pada daerah yang terinfeksi.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *