To-DoDagens to-do liste er nedfældet, og der er rigeligt at tage sig til. Man skulle måske tro jeg var lidt træt af det, men når det hele er forberedelser til workshoppen for Blog-Ladies imorgen, så er det jo en ren fryd. Jeg glæder mig, og håber ikke den lovede snestorm bliver et problem. Vi skal pynte cupcakes, kævle og hygge, som kun blogdamer kan gøre det!

Jeg har fået mange henvendelser fra læsere, der ønsker flere af den slags workshops, og jeg skal nok annoncere nye datoer inden længe.

Ha’ en dejlig fredag 🙂

*Written in BlogPress for iPhone*

9 meninger om “To-Do”

 1. Det lyder virkelig hyggeligt. Håber I får en skøn dag – men det er jeg sikker på med dig som værtinde 🙂 Jeg er klar til workshop i det nye år, så vil holde mig klar når de nye datoer meldes ud.

 2. LillePil: Mee too 🙂

  Westmose: Tark, hvor er du sød. Og du har en plads på ventelisten, så må vi bare håbe datoen jeg finder kan passe.

  Anne: Håber virkeligt DSB har en god dag!!

  Anne: Du må tage med en dag 🙂

  Belladotte: Det må du også!

  I’m with Leia: Ja, det er ærgeligt. Tror desværre ikke jeg har mulighed for at holde en workshop helt derovre, desværre. Du må til Århus 🙂

 3. Banyak diantara kita yang mungkin sudah tahu bahwa penyakit ini memalukan dan bisa membuat penderitanya menjadi frustasi Penderita kadang merasa enggan melakukan pemeriksaan karena Mereka dapat muncul secara sendiri-sendiri atau berkelompok. mantep kutil dapat muncul pada rektum dan daerah sekitarnya.membayangkan dokter yang akan melihat organ kelaminya Tapi ingatlah bahwa faktor malu itu yang bisa menjadikankan penyakit anda ini semakin lebih serius. Misalnya dengan munculnya rasa gatal-gatal pada daerah yang terinfeksi.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *