Walking in a Winter Wonderland

Så kom vinteren også til Århus. Jo jo, det har da sneet lidt de sidste par dage, men først idag er der et hvidt dække over alt, og sneen har dalet nonstop siden imorges. Jeg elsker det. Der bliver sådan en dæmpet ro, og det er som om alting går lige lidt langsommere. De siger det bliver en hård vinter, den hårdeste i 16 år. Jeg siger bring it on!

14 meninger om “Walking in a Winter Wonderland”

 1. Ja det er skønt med snevejr. Her er der dog ikke den mindste smule sne der ligger. Det sner lidt hele tiden men det ligger sig ikke. Så det er lidt sjovt når vi kun bor 1 time fra hinanden.

  De lover snestorm på lørdag – håber godt nok jeg kommer frem til dig!!

  Smil fra Mia

 2. Yes Bring it on! Jeg elsker sne – her i København har det sneed hele dagen – det varmer et norsk hjerte – specielt da jeg lige har investeret i en knald grøn varm stor dejlig jakke og dejlige lune (fake) pelsklædte støvler! Nu skal jeg straks ud for at glæde mig endnu mere over sneen!

  Smukt billede – Århus er så smuk i sne (jeg boede der i 3 måneder for 5 år siden – da var det også sne)

 3. JA! Kom bare med den vinter. Skal det være, så skal det da også være ordentligt 🙂 Har to gange idag måtte grave altanbarnevognen fri af sne inden den lille kunne komme ud og sove. Men hun sover bare knaldgodt i snevejr, så lad det endelig fortsætte 🙂

  Mvh. Mette

 4. Lige så meget jeg elsker jul, lige så lidt elsker jeg sne. Jo – hvis det sner når man har TID til at det sner, er det skønt… men når man skal nå på arbejde, løbeture, købe ind, hjem i en fart og al det der, er sneen ikke smuk…så er den i vejen! Så det var helt dejligt at blive påmindet om sneens smukke sider, når jeg nu slet ikke har taget mig td til at nyde dem også…

 5. Ih, hvor smukt 🙂

  Jeg holder også af snevejret, men er også en af de heldige for hvem det ikke gør livet så meget mere besværligt – simpelthen fordi jeg læser meget hjemme. Jeg er sikker på at min søn vil nyde det i fulde drag med al den sne 😉

  Kh. Mirjam

 6. Ja, flot ser det ud. Men hånden på hjertet er det altså også en lille smule besværligt.. Herude er det i hvertfald hverken til at komme frem eller tilbage, og bilerne sidder fast på stribe 😉
  Er ligesom Mia spændt på weekenden – de lover vist rigtig meget sne!

 7. Å ja det har været fint idag. Selv har jeg mest rendt forstyrret rundt om en skattekiste for jeg holder prinsesse pirat fødselsdag i morgen og har som sædvanligt haft alt for mange dimser og dingenotter planlagt. Men nu er jeg næsten færdig og der er både en ægte skatteøskage komplet med hemmelig skat, små sværd, mal selv kroner og sørøvereventyr at gå på opdagelse i. Tilgengæld håber jeg de ser stort på rod og støv for man kan jo ikke nå alt…

  Videre god vinterstemning til dig i skønne Århus.

 8. Banyak diantara kita yang mungkin sudah tahu bahwa penyakit ini memalukan dan bisa membuat penderitanya menjadi frustasi Penderita kadang merasa enggan melakukan pemeriksaan karena Mereka dapat muncul secara sendiri-sendiri atau berkelompok. mantep kutil dapat muncul pada rektum dan daerah sekitarnya.membayangkan dokter yang akan melihat organ kelaminya Tapi ingatlah bahwa faktor malu itu yang bisa menjadikankan penyakit anda ini semakin lebih serius. Misalnya dengan munculnya rasa gatal-gatal pada daerah yang terinfeksi.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *