Goodies!

Igår var jeg jo til det famøse julemarked i Odense, og hvis du ikke allerede har kigget med, så kan du læse om dagen, og se en masse billeder her. Jeg fik købt nogle lækre ting. Ikke så meget måske, men det handlede udelukkende om pengepungen, og ikke om udvalget. Nøj, der var meget jeg gerne ville have haft med hjem!

Nu var det jo et julemarked, så lidt julerier skulle da med hjem. Jeg faldt pladask for Puk’s bedårende juletræ i filt, som gør mig i godt humør hver gang jeg kigger på det. Er det ikke fint?

Noget andet julet, var denne mistelten, som nu hænger midt i vores lange gang. Perfekt til at mødes og kysse under, når man skal rundt i lejligheden. Det er det første julepynt der kommer op, for her kommer julekassen først frem 1 advent, selvom jeg har haft lyst til at finde den længe.

Hos Asli fandt jeg en Erik Kold spaghettidåse, som jeg længe har ønsket mig. Den er nu flyttet ind på den “nye” hylde i køkkenet, sammen med alle de andre kold-bøtter. Asli er forøvrigt designeren bag de lækre luffer, du måske spottede i mit indlæg om markedet. Dem ønsker jeg mig! Rettelse: Det var ikke hos Asli, det var hos Christina jeg købte spaghettirøret. Men det er stadig Asli der har lavet lufferne. Så er det vist på plads!

Jeg fik også købt lidt smykker, men skal lige have købt en tube gele-sekundlim. Dahlia’erne skal jeg lave ørestikker af, og ringen skal limes sammen igen. Den faldt desværre af lige da jeg havde fået den på, men designeren var så sød at forære mig den, så jeg selv kan eksperimentere med lim. Og det omtalte gele-sekundlim kan jeg anbefale, det brugte jeg meget til mine smykker i butikken jeg havde. Desværre havde hun ingen blog, designeren af den fine keramik-ring, men hun er ved at starte på Amio. -Hvis du læser med, vil du så ikke sende mig en mail?

Jeg købte også et fint kort, med en streg jeg rigtig godt kan lide. Det var fra dette lille firma, som havde mange fine prints. Der var meget at vælge imellem, for på trods af at det er den samme fyr som laver det hele, var der mange stilarter at vælge imellem. Jeg kunne rigtig godt lide de lidt simple og grafiske tryk, som f.eks kortet her. Der er lidt Tivoli over det, er der ikke?

Det var hvad det blev til. Gaver til mig selv, og ingen til familien, ha ha. Sådan kan det gå.

16 meninger om “Goodies!”

 1. Det ser bare helt fantastisk ud det hele.. Jeg er også helt vild medd et søde juletræ Puk har lavet… 🙂 Ville ønske jeg kunne have været til det og snust rundt i alle de dejlige sager og skatte.. Det var vist toppen af poppen og cremen på lagkagen (el hvad man nu siger?!) der var samlet.. :)) Gode sager du fik med, drengene har heller ikke sådan et behovs styret gen indenfor den slags, så personligt synes jeg at det var fint at det var DIG der fik lidt goodies med hjem… ;))

 2. Sikke nogle fine ting du kom hjem med. Synes også det juletræ er vildt sødt, men faldt for noget andet hos Puk som jeg købte.
  Købte også et tryk hos Kunstfabrikken, og selv om det er til VORES lejlighed er det nok mest min smag. Min kæreste sukkede i hvertfald lidt da han så det 😉
  Og ja, hanker lige op i mig selv og hilser ordentlig på næste gang (og dæmper genertheden)! Nu ved jeg også bedre hvordan du ser ud. Var lige i tvivl i øjeblikket.

  Kh Anne

 3. Ih, nogle fine ting. Det der med at købe mere til sig selv end til familien, er vist noget man ofte kommer til på julemarkeder. Jeg kender det i hvert fald godt! 😉
  Er helt forelsket i juletræet.

  – Mette

 4. Hehe… Tror, at det var mig du købte Spaghetti røret af. 😉
  Jeg var den eneste med Erik Kold på markedet! 😉

  Hehe…
  Men ret mig endelig, hvis jeg tager meget fejl!

  Kh Christina

 5. Rakel: Det var virkelig cremen på lagkagen, und so weider. Jeg er glad for alle mine køb, f.eks er ringen nu limet, og pryder min hånd. Du ville have elsket det!

  Maria: Tak, du kan tro det var hyggeligt.

  Anne: Godt så, lad os håbe der kommer endnu en lejlighed 😉 Og det med kærestens suk og hovedrysten kender jeg alt for godt, ha ha.

  Skumkat: Tak, du kan tro jeg også er glad for dem. Særligt juletræet, som jeg også er helt forelsket i. Godt det ikke kun er mig der køber ting til mig selv, istedet for julegaver 😉

  Christina: Nej, hvor pinligt. Undskyld! Huskede det som om de luffer var i samme bod, men jeg husker nok forkert så. Kan du huske mig? Det retter jeg straks!

 6. Hej lige en kommentar til misteltenen. Pas på, hvis der er bær på og de drysser af. De er meget giftige. Tak for en skøn blog.

 7. Holy Moly, så mye LEKKERT!Spaghettidåsen er jo helt fantastisk, herlig herlig retro.Men favoritten er det lille juletreet, jeg elsker det!AH, jeg liker litt annerledes julepynt altså, det treffer meg midt i hjertet:)Tenk, nå er det snart advent!Da kommer julekassen frem her i huset også…Jeg GLEDER meg.
  Ha en flott kveld
  (og tusen takk for hyggelig kompliment:)

 8. HEJ JULIA
  Først, mange gange tillykke med din lille Otto. Det er vildt de er blevet så store. Går det godt med ham?

  Og hvor er det fine ting du har købt. Jeg er også helt pjattet med juletræet:)

 9. Lækre sager! Ærgeligt du ikke var der lørdag som mig;) Men får jo fornøjelsen på lørdag (uh det er ikke godt for en halvgenert jyde med 8 ukendte Fruer;)
  Jeg har sådan fortrudt, at jeg ikke købte træet hos Puk..;) Det er bare SÅ fint!
  Og jeg købte faktisk spaghettidåse magen til – de er så fine..
  Nyd aftenen..
  Kh Anne

 10. Anonym: Tak for advarslen, bærrene er nu pillet af. Og tak fordi du læser med 🙂

  Andregasellen: I know, og der var meget mere fint at komme efter. Tror du ville have købt dig fattig! Selv tak, og god aften deroppe i det høje nord.

  Puk: Jeg er simpelthen så glad for det, og kan næsten ikke lige overskue at det skal pakkes ned i julekassen om en måneds tid. Hvad skal så hænge og sprede glæde? Tak for i søndags, det var SÅ hyggeligt at møde dig. Love right back at ya! Og hey, var der ikke noget med det profilbillede?

  Karen: Tak, og selv tillykke med din skønne Otto. Ja, det er vildt de bliver så store, og det går alt, alt for hurtigt! Du må have fat i dit eget træ inde hos Puk 🙂

  Annchen: Ja, ærgeligt jeg ikke kunne komme forbi alle dage. Føler jeg gik glip af gode boder, men men… Og ja, vi ses jo på lørdag. Jeg er også lidt genert ved tanken, men er sikker på snakken flyder helt naturligt. Det har den gjort hver eneste gang jeg har mødt bloggere IRL, det er faktisk ret utroligt. Aldrig er jeg blevet skuffet, tværtimod!

 11. Det der juletræ er jo bare så sødt. Måske man skulle prøve og lave lidt eget julepynt det her år, når man ser så flot inspiration!

 12. Banyak diantara kita yang mungkin sudah tahu bahwa penyakit ini memalukan dan bisa membuat penderitanya menjadi frustasi Penderita kadang merasa enggan melakukan pemeriksaan karena Mereka dapat muncul secara sendiri-sendiri atau berkelompok. mantep kutil dapat muncul pada rektum dan daerah sekitarnya.membayangkan dokter yang akan melihat organ kelaminya Tapi ingatlah bahwa faktor malu itu yang bisa menjadikankan penyakit anda ini semakin lebih serius. Misalnya dengan munculnya rasa gatal-gatal pada daerah yang terinfeksi.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *