Godt & Blandet

Denne fine pakke ventede på mig, da jeg kom hjem idag. Det er lækkert når der bliver gjort lidt ud af indpakningen, syntes jeg.
Inden i pakken lå denne godbid af et pastelfarvet retrostof. Jeg elsker det allerede!
Jeg elsker også dette lille lommespil med spejl på bagsiden, som jeg fandt i en genbrugsbutik forleden.
Og dette smukke retrobetræk, også fundet billigt i en genbrugs. Perfekt til juleprojekter!
Og apropos jul, så købte jeg de første julekugler idag. 4 smukke svampe i pustet glas, købt i Netto.
Jeg leger også selv med lidt pynt, som jeg laver af selvhærdende ler. Jeg farver leret før brug, så det er mættet, istedet for at male det efter tørring. Nu skal jeg bare have købt lak, så de kan få lidt lækker shine.
En forsinket fødselsdagsfest igår, resulterede i 2 mumikopper mere til samlingen. Her julekoppen fra 2009, og så fik jeg også årets julekop…
…men den havde jeg allerede, så den blev idag byttet til denne. Nu har jeg 8 mumikopper!
God weekend 🙂

10 meninger om “Godt & Blandet”

  1. Banyak diantara kita yang mungkin sudah tahu bahwa penyakit ini memalukan dan bisa membuat penderitanya menjadi frustasi Penderita kadang merasa enggan melakukan pemeriksaan karena Mereka dapat muncul secara sendiri-sendiri atau berkelompok. mantep kutil dapat muncul pada rektum dan daerah sekitarnya.membayangkan dokter yang akan melihat organ kelaminya Tapi ingatlah bahwa faktor malu itu yang bisa menjadikankan penyakit anda ini semakin lebih serius. Misalnya dengan munculnya rasa gatal-gatal pada daerah yang terinfeksi.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *