Det staar lidt stille…

…på krea-fronten for tiden. Cupcakefabrikken er lige som der jeg slår mig løs i disse dage, og egentlig syntes jeg bare ikke, at jeg har særligt meget tid til krea. Der er små planer hver dag, og dagene flyver afsted. Men jeg får da lavet en lille smule.

Igår syede jeg denne frugtpose på bestilling, som blev afhentet idag. Håber modtagerne bliver glade, det var nemlig til en gave. Idag fik jeg lavet en gavepose i tapet, og samtidigt fik jeg taget billeder til en DIY. Den kommer snart, skal lige have redigeret billederne, og fundet ud af det med en pdf.

Jeg genfandt også en yndlingshalskæde idag, som jeg lavede for ca. 5 år siden. Det er perler af indfarvet jade i forskellige størrelser, som danner en lille klase. Jeg tænker på balloner, når jeg ser den. Da den var ny, var smykkedelene guldbelagt, men det er slidt helt væk med årene, så nu er den mere kobberfarvet. Jeg elsker den stadig!

6 meninger om “Det staar lidt stille…”

  1. Mirjam, tusind tak. Jeg er også meget glad for den 🙂

    Anne, ja det er virkelig nogle lækre farver. Sådan lidt bolche-agtige 🙂 Tak, håber også du havde en skøn søndag!

    Frøken Garsdal, dejligt at høre vi er flere med tidsmangel 😉

    Marie, ih tak! Jeg når slet, slet ikke alt det jeg gerne vil, men sådan er det jo nok bare, når man har en hjerne der arbejder på højtryk, ha ha.

  2. Banyak diantara kita yang mungkin sudah tahu bahwa penyakit ini memalukan dan bisa membuat penderitanya menjadi frustasi Penderita kadang merasa enggan melakukan pemeriksaan karena Mereka dapat muncul secara sendiri-sendiri atau berkelompok. mantep kutil dapat muncul pada rektum dan daerah sekitarnya.membayangkan dokter yang akan melihat organ kelaminya Tapi ingatlah bahwa faktor malu itu yang bisa menjadikankan penyakit anda ini semakin lebih serius. Misalnya dengan munculnya rasa gatal-gatal pada daerah yang terinfeksi.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *