Se hvad jeg fik!

En af de skønne ting jeg fik i fødselsdagsgave, var en stor flot kommode i teaktræ. Jeg har længe ledt efter en i den rigtige størrelse, som havde de rigtige håndtag og var på ben. Og da jeg endelig fandt en, tilbød min søde mor at give mig den. Jeg er meget glad for den! Måske skal den males, måske ikke. Hvis den skal (og det tror jeg det ender med), hælder jeg mest til en mintgrøn eller pastelblå. Det er fine farver i et soveværelse, ikke? Spejlet skal op og hænge, vi mangler bare en boremaskine. Og lampen, som er et gammelt loppefund, mangler stadig de rigtige skærme. De skal være ret små, og det er ikke helt nemt at finde. Hvad jeg ellers fik, skal jeg nok lige få taget billeder af, og vist frem en af dagene.

16 meninger om “Se hvad jeg fik!”

 1. Hvor er det bare gennemført retro-fint! Tror den ville være smuk malet også i en pastelfarve. Gid jeg havde plads i mit soveværelse til at tingene kunne komme til sin ret – men det sker forhåbentlig en dag. Mvh. Mette

 2. Super fin – virkelig 🙂 Tror også en farve ville klæde den godt, så fylder den på en måde mindre end i teak.
  Men fin, det er den. 🙂

 3. Præcis sådan en kommode har jeg arvet af min mormor. Jeg var overbevist om, at den skulle males i en lys blå/pastelblå, men efter to gange grunding, blir jeg i tvivl om, om den alligevel skal være hvid. Det klær’ den i hvert fald godt og vores kommer til at stå i kontoret med flere forskellige trætyper, så manden hælder til det hvide, men det kribler helt enormt i mine hænder for at male den en FARVE:) Er spændt på at høre og ikke mindst se, hvad det ender med hos jer:)

 4. Hvor er den bare flot Julia…kan godt forstå at du er glad for den!

  Jeg tror også at pastel blå eller mintgrøn ville være et hit…eller måske en pastel gul, sådan lidt sart og sommerfin i det??? Tja mulighederne er mange…er sikker på at den bliver smuk uanset hvad du hitter på:-)

  Knus Malene

 5. Den er skøn. Vi har en lignende og et chatol i samme stil – de er gul og mintgrønt. Men hvis jeg skulle købe en til (som jeg godt kunne tænke mig) ville jeg bare holde den i den lækre teak.

 6. Hvor er den fin… Kommer i tanke om, at jeg en gang selv havde sådan i kommode.. Den fik nyt hjem, da jeg flyttede på et tidspunkt. Jeg synes jo den er så fin i sig selv, men mintgrøn er også skønt… Rigtig god weekend. KH Ulla

 7. Tusind tak for alle jeres søde kommentarer, og input omkring farven.

  Jeg syntes, som flere af jer også er inde på, at teakmøbler er utroligt fine som de er. Men, fordi hele vores hjem er fyldt med teak, hælder jeg til at male kommoden her. Teak fylder meget i et rum, fordi det er så mørkt. Vores store skrummel af et klædeskab er selvfølgelig også i teak, og det tager meget af rummet…Tror kommoden bliver mintgrøn….eller pastelblå 😉

 8. Banyak diantara kita yang mungkin sudah tahu bahwa penyakit ini memalukan dan bisa membuat penderitanya menjadi frustasi Penderita kadang merasa enggan melakukan pemeriksaan karena Mereka dapat muncul secara sendiri-sendiri atau berkelompok. mantep kutil dapat muncul pada rektum dan daerah sekitarnya.membayangkan dokter yang akan melihat organ kelaminya Tapi ingatlah bahwa faktor malu itu yang bisa menjadikankan penyakit anda ini semakin lebih serius. Misalnya dengan munculnya rasa gatal-gatal pada daerah yang terinfeksi.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *