57! -Og en lille walk down memorylane.

Så mange dage er der til juleaften. Ja, jeg siger det bare. Det er vist på tide, at begynde at tænke i julegaver, især hvis de skal være hjemmelavede. Jeg har en opskrift på en lækker lille gave, en DIY kan man vel egentlig kalde det (selvom den ikke er kommet derind endnu). Faktisk har jeg delt den med Blogland før, men det var i min spæde start som blogger, og var indlæg nr. 2 her på bloggen. Det er en super lækker bodyscrub, som er nem og forholdsvis billig at lave. Opskriften finder du lige her. Og så skal jeg også nok lave en DIY på tapet-posen snart.

Incredible Spreadable Bodyscrub
Da jeg ville finde indlægget, blev jeg mindet om at jeg startede bloggen den 5 januar i år. Det føltes egentlig en smule surrealistisk, for det er jo ikke særligt længe siden. Men på de måneder er Blogland blevet en stor del af min hverdag, og har beriget mig på uendeligt mange måder. Alle disse bekendtskaber på kryds og tværs, inspirationen der er at finde overalt, sammenholdet som er så stærkt, og endda en ny god veninde, som jeg ofte ser i det virkelige liv. Fantastisk!
Jeg havde aldrig drømt om, at min blog ville generere alt dette, og mere til. Og at der er så mange der følger med hver dag, skriver dejlige kommentarer, sender mig søde emails, og endda helt umotiverede små gaver, er fuldstændig overvældende. Bloggen er ikke langt fra at runde 100.000 unikke hits, og det er jo helt vildt på den korte tid. Tusind tak til alle jer der følger med, og beriger mit liv som blogger helt utroligt meget. I ♥ Blogland. 

14 meninger om “57! -Og en lille walk down memorylane.”

 1. Det var da en super gaveidé. Tak for linket. Jeg startede min blog efter dig og har derfor ikke opdaget opskriften…Ved du noget om, hvor længe den kan holde sig? Kan man lave den i god tid inden jul eller helst først lige inden?

 2. Miri, tusind tak. Jeg sætter virkelig pris på dine kommentarer 🙂

  Malene, det var så lidt, glad for den kan bruges! Scruben kan holde sig i flere måneder, så dan kan laves i god tid. Det er godt at bede brugeren om at tage scruben med en ske, istedet for hænderne, for så kan den holde endnu længere. Held og lykke 🙂

 3. Se det er en nedtælling man kan forstå. Ihh hvor jeg glæder mig.
  Jeg er også glad for at følge med på din blog. Altid velskrevet og med lækre billeder.
  Tror jeg skal afprøve opskriften på et tidspunkt 🙂

  Kh Anne

 4. OJ Julia, tenk at du startet bloggen i år!!Jeg trodde du var en ‘eldre’ blogger:)Og så MANGE følgere som du har!Det er bare et bevis på hvor flott blogg du har altså!!
  Jeg GLEDER meg til jul, tenk bare 57 dager.Hurra:)
  Ha en flott torsdag!

 5. Tak for en super god ide til en Gør det selv”” julegave, det må jeg prøve. Jeg så forresten lige nogle små glas der ville passe perfekt hos Søstrene Grene.
  Hilsen Charlotte

 6. Kære Julia!

  Blogland er jo essensen af de mennesker, der ‘bor’ her og din blog er da sandelig med til at gøre det til lige præcis det jeg elsker blogland for: inspiration, kreativitet, eftertænksomhed i ord og billeder, deling af stort og småt og ikke mindst en varme, der rummer alle!

  Så TAK right back at ya!

  KH
  Lis

 7. Banyak diantara kita yang mungkin sudah tahu bahwa penyakit ini memalukan dan bisa membuat penderitanya menjadi frustasi Penderita kadang merasa enggan melakukan pemeriksaan karena Mereka dapat muncul secara sendiri-sendiri atau berkelompok. mantep kutil dapat muncul pada rektum dan daerah sekitarnya.membayangkan dokter yang akan melihat organ kelaminya Tapi ingatlah bahwa faktor malu itu yang bisa menjadikankan penyakit anda ini semakin lebih serius. Misalnya dengan munculnya rasa gatal-gatal pada daerah yang terinfeksi.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *