Broed og droemme

Jeg har fundet en blog om brød. Det lyder måske en lille smule kedeligt, men jeg vil virkelig anbefale et besøg. Der er nogle lækre, lækre opskrifter! (Det tror jeg ihvertfald, har ikke fået prøvet dem endnu) Den hedder ganske simpelt brødet.dk, og jeg fandt den igennem “os der elsker at blogge” på facebook.

Jeg ville gerne bage mere brød end jeg gør. Både fordi det er meget billigere end det man kan købe i butikkerne, men absolut også fordi det er meget bedre. Som i meget, meget bedre! Det er nok lidt af en hausfrau-drøm, at familien udelukkende skal spise hjemmebagt rugbrød, rundstykker, croissanter, foccacia og andre lækkerier. Og for at fuldende drømmen, og underlette arbejdet, så ønsker jeg mig stadigvæk inderligt en røremaskine fra Kitchenaid. Og se lige alle de lækre farver der findes derude:

Jeg er stadig mest til en isblå, men den turkise er også flot. Og den lysegrønne er vildt flot! Og den lavendelfarvede….og den gule…Ja ja, jeg drømmer videre her fra sygesengen. Jeg er nemlig stadig syg. Heldigvis er feberen som overmandede mig mandag aften aftaget, men jeg har stadig ondt i, og bøvl med, maven. Av!

12 meninger om “Broed og droemme”

 1. Tak for tips! – Og god bedring ønsker jeg dig stadig. Da jeg så foto-ikon fra dit indlæg her på min blog nåede jeg ellers lige at tænke at så måtte du være blevet helt frisk igen. Godt det går bedre.

 2. Jeg skal så meget have den gule!!! Øv med alt det sygdom og så lige op til din fødselsdag!!! Jeg har været stuepige på et hotel engang, så du siger bare til hvis jeg skal komme og give lejligheden en omgang 😉

 3. ÆV ÆV at du stadig er syg Julia….håber da virkelig snart at du er på toppen igen!

  Jeg har indtil nu også sværmet mest for den turkise…men det var da før jeg opdagede at den også fandtes i lyse(mint)grøn….I L.O.V.E IT!!!!

  Men det varer vist lidt før jeg skal have så dyr en gave:-)

  Go bedring..
  Knus Malene

 4. Tusind tak for link.
  Hjemme hos os bager vi ALT vores brød selv og har tre forskellige surdej stående, da vi har vore forskellige favoritbrød.
  Men men men en kitchen aid ville slet ikke kunne klare vore behov. Vi er en familie på fem og kan ikke nøjes med at bage af et kilo mel med en lille motor. Så her har vi en KÆMPE maskine og selvom den ikke er i smart design eller lækker farve, så kan den dælme ælte noget brød.
  En god investering til bageriet ville være Claus Meyers bagebog.
  God fornøjelse.
  Hilsen Jette

 5. Brød er ikke å kimse av, spm vi sier i Norge. Tror både nordmenn og dsansker er ganske like i sin kjærlighet til brød!!!! 😉 Jeg ville definitivt ha kjøpt den røde. Jeg prøver å la rødt være en gjentagende farge i mitt kjøkken. Men å så mange lekre farger. Vanskelig å velge en, ja! God bedring til deg. Liker bloggen din kjempegodt!!!!

 6. Mange tak for linket over til Brødet.dk.

  Jeg håber meget på, at den blog, kan inspirere flere til at bage sit eget brød 🙂

  Det smager ofte markant bedre når man selv har haft gang i dejskraberen.

  Jeg tror nu iøvrigt også at jeg vil gå efter den isblå røremaskine.

  Bedste Hilsner fra Søren@Brødet

 7. Banyak diantara kita yang mungkin sudah tahu bahwa penyakit ini memalukan dan bisa membuat penderitanya menjadi frustasi Penderita kadang merasa enggan melakukan pemeriksaan karena Mereka dapat muncul secara sendiri-sendiri atau berkelompok. mantep kutil dapat muncul pada rektum dan daerah sekitarnya.membayangkan dokter yang akan melihat organ kelaminya Tapi ingatlah bahwa faktor malu itu yang bisa menjadikankan penyakit anda ini semakin lebih serius. Misalnya dengan munculnya rasa gatal-gatal pada daerah yang terinfeksi.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *